Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Bebe mic

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

botosul mic. Ma bucur ca sunteti bine amandoi

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo, imi pare tare rau de catelul vostru. Am trecut si eu prin asta acum cativa ani si te inteleg perfect

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Cateva pozici cu Rebe : http://family.webshots.com/photo/2526485660102101346XVppsy

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Ce hlizita Dulce rau!

Ioana

Le-am facut la baieti chiftelute de vitel la cuptor , au iesit suuuper bune si acum le fac un piureut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Bebe mic

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Eu vreau sa vad burtisoasa, pliz, pliz, pliz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zi plina si la mine, am fost pana la serviciu sa semnez niste hartii, siii.. guess what?? m-am dus degeaba ca 'se rezolvase', insa nu m-au mai anuntat si pe mine..ei au fost bine intentionati, dar aiurea rau!si l-am urcat la birou si pe Mufa sa-l vada fetele, asta era marait ca-l luase somnul, s-a alintat numai la mine in brate si s-a plangacit cand l-a luat o colega...apoi mi-a adormit in brate, timp in care eu tot asteptam seful sa ma lamureasca...si n-a mai aparut, in schimb prin telefoane s-a aflat ca..sunt rezolvata tipic, ii urasc!!
tonic, la piata s-a desfiintat doar partea de jos cu piata propriu zisa unde fac MImage, sus sunt magazinele in continuare si vor ramane..eu vreau cafea cu gajicile, numa sa-l nimeresc acasa pe iub
simo si eu am dilema cu cadourile astea..jucarii ceva..chiar rugasem fetele sa mai puna linkuri cu ce mai gasesc si ele dragut
mimo imi pare atat de rau de catel...nu stiu ce s-a intamplat, nu stiam ca ai unul, nu stiu povestea, dar imi imaginez ce rau iti e si tie, ca stiu cum e sa pierzi un animalut ah, am vazut ca nu era la voi, l-ai dat..nu prea inteleg, dar imi pove tu cand iti revii..
stela sa stii ca Muffy sta acum in scaun..si sta si se uita la Baby Einstein si papa, dar nu mereu..ii place mult ti-au venit mineralele?
cuvintele zilei: cheia si apu=papuc

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si la noi:
tatzi= taci
Dade sau Bade= Vlade! la imperativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oh, ce dulce e Rebe zambareata..imi pare mai blondina
simo ce m-a emotionat bb mic..si vorba lu' Bubu, hai ma si cu burtica s-o vedem, plizzz

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am vazut bebele mic!!! Dragul de el!

Si pe domnisoara Rebecca am vazut-o cum s-a bagat ea ca un iepuras in cosul cu jucarii

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

M-am uitat cu MAtei la Izi ( Sanzi), la Uba ( Mufa) si la Ebe ( Rebe). Nu se mai dadea dus la filmuletele din parc....

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sa va spun vestea cea buna: a iesit super bine IDR-ul, deci am scapat de virusul TBC-ului. Asa ca stam linistiti.. Am scapat si de asta...

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput