Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau asa si eu tot aman desi tare ar tb sa ma misc putin, dar sunt fraiera si ma simt vinovata cand nu sunt cu copiii. Iti dai seama ca dupa ce incep munca nici atat nu ajung la sala. Astept sa mai creasca Luki si sa stea mai mult cu tati iar eu sa ma duc cu Antuca.

Kya pt listuta, astept o sambata in care sa fiti libere ca al meu e de serviciu toate duminicile din luna pana intra in CO.

Mimo cu tot regretul pt moartea catelului gandeste-te in mod realist ca putea sa faca boala si la voi, ca doar il scoteai afara si o capusa o poate lua si din parc, apoi mai luati si voi Doamne fereste. Iar boala Lyme e una oribila, a facut o colega din facultate, tot asa de la catel, groaznic i-a fost pana i-au dat diagnosticul, culmea ca veterinarul i-a dat de cap si a aflat ce are.
Hai nu mai fi trista si cu Dudelle in deplasare s-ar putea sa fii surprinsa ca Antuca are un lipici la copii ceva de speriat!

Bubu acum savurez o prajitura, ca cioco nu am voie inca si ma duc sa ma uit la pozele tale.

Stela asa e peste tot in spital, nu sunt locuri nici pt copii destule, dar pt mame. Eu in iarna cand am fost cu Luki la Gomoiu tot 10-11 luni avea si tare greu a fost cu branule, cu dormitul, cu mersul la WC, cu mancatul nu mai zic ca el nu manca nimic si mie nu-mi ardea nici atat. Imi aducea al meu inclusiv lenjerie de pat ca Luki avea diaree si ii iesea prin toate cele iar spitalul n-avea lenjerii. Insa perosnalul mi s-a parut ok, dna dr cel putin mi-a placut f mult, era f echilibrata si mai ales trata pe toata lumea la fel, lucru pt care am admirat-o sincer. Iar la sf m-a sfatuit ca pt astfel de pb, diaree si varsaturi, la copil alaptat sa nu ma mai chinui prin spital. Desi protocolul o cere, fara febra mare se poate gestiona si acasa boala dupa un diagnostic corect dat de medic.
Sa ne fereasca Dumnezeu de boala, ca in spitale e jale cu gevernantii nostri cei supercompetenti.

Raluca sa stii ca masti nu se mai gasesc nici prin depozite imi spunea nasica Antoniei. Iar cu gripa nu te mai stresa atat, daca e sa o faca, face. Sunteti oameni educati, aveti acces la medic, copilul nu are boli care sa-i complice starea, nu e chiar asa de speriat.

Simo si noi tot cu siteul de la Raluca ne distram, acum ii place Skip, skip, plop, ascultam cate o ora daca are chef, si tot asa canta si danseaza, cot la cot cu Antuca, sunt tare scumpi.

Luny cum mai e L? Ati rezolvat ceva?

Ma bag la poze, ca termin prajitura si stric momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ariel acum am vazut ca si Alexuta a racit. Multa sanatate si tinem pumnii sa nu ia si Tio si nici mami, ca tati am inteles ca e "virusproof". Si Antoniei i se infunda nasul noaptea de la aerul uscat cred, desi avem tot timpul apa pe calorifer, dar ii dau apa de mare si Aerius sa o mai ajute, plu pe zi mult ceai de soc, lamaie, macese. Culmea ca ziua nu are nici, doar cand se culca din cauza pozitiei orizontale o iau razna sinusurile. Sper sa gasesc loc si pt ea la ORL mai repede intr-o zi in care e al meu liber ca tot nu ne potrivim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaaa!

Tonicutzo, spor la vizionat

Mimo, imi pare rau de tot...eu nu am fost pe faza si nu stiu despre ce e vb, dar imi pare rau...

Luny, da, merita hotelul! era de 3 stele, am dat 68 de euro plus mic dejun si cata mancare aveau si catde frumos era totul Patul era asa de pufos si pernele si pilota super pufoase incat am dormit dezbracati

Stela, imi pare rau de nepotelul tau bolnavior...of...cat de greu e...sanatate multa si putere surorii tale!

Kya, pleci la Viena?

Stefulinu meu face nani, l-am culcat la 1 jumate, pe la 2 fara 10 dormea deja, ca sa-l scol mai incolo sa plec cu el dupa Vlad la gradi. Trebuie sa-mi vina si fata la curatenie si ma gandeam sa nu-l mai scot pe Stef si sa-l las cu ea 20 de min...sa vad...
Sambata avem botezul nepotelei si maine ma duc sa le vad, ca au trecut 2 saptamani de cand nu le-am mai vazut si mi-e dor de ele

Voi stiti ca eu habar nu am ce e cu gripa asta??? am vazut azi farmacistele dintr-o farmacie ca erau toate cu masti La tv nu m-am mai uitat de nici nu mai stiu...sunt pe din-afara rau de tot

Una peste alta, ma bucur mult ca v-au placut pozele si chiar va recomand sa vizitati orasele astea, chiar si o zi e suficient sa le vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Noi am primit la servici masti si dezinfectante!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Super poze am vazut: Bubu, ati avut o mini-vacanta de invidiat! Amira, Muffy, Sanziana, ce scumpi sunteti!!

Mimo, imi pare rau pentru pierderea catelusului! Asa a fost sa fie, resemneaza-te, n-ai ce face!

Am fiert 5 porumbei, am facut supa si pilaf si carnita o bag la cuptor... Mancam eco azi!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La noi inca nu a inceput nebunia cu mastile... Desi am auzit ca e un caz de AH1N1 si in Campina si masti nu se mai gasesc nici aici...

Stela, sanatate nepotelului! Prin ce am mai trecut si eu cand am fost aici in spital cu David. Exact in patuturi din alea mici cu gratii am fost si eu nevoita sa dorm cu el cu tot pana am gasit o rezerva.

Bubu, mi-as dori sa avem si noi o escapada in hotelul ala

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cateva pozici cu Rebe : http://family.webshots.com/photo/2526485660102101346XVppsy

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!Sa traiasca cu numele toata randunimea ce si-a serbat ieri ziua numelui!Vlad al meu are o raceala de o saptamana si in prezent mai tuseste cand se trezeste din somn si mai avem mucisoriinca iar eu azi incep procedurile caci de o saptamana sunt sub medicatie ca sa ma pot ridica din pat.Am ramas in pat la orizontala fara sa ma mai pot misca si durere si durere cum nu mi-am imaginat vreodata.Rezultatul radiografiilor?Pai tasarea vertebrelor.Asa imi trebuie daca nu m-am pastrat la tinerete si am tras de sacose,carucioare,bagaje,copii,covoare mobile si tot ce se putea de-a lungul anilor.Se pare ca si perioada cand am stat cu tatal meu si-l mai ajutam sa se ridice mi-a provocat asa ceva.Greu fetelor cu durerea sufleteasca...Si mama plamge tot timpul.fiica mea...ii simtim absenta tatalui meu tot mai acut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,ce dor mi-a fost de Rebe falcoasa si frumoasa.Gata,nu ma mai joc:vreau si eu o fata
Am fost la dr totul e f bine,bebe miscaret nevoie mare,are 1 kg si 100 de grame,firul de cerclaj la locul lui-nemiscat!Si cea mai tare faza,am vb cu dr de nastere si mi-a zis ca ma vede facand daca nu 4 ,5 copii-vai viata mea!Chiar asa fata am????
Maia,multa sanatate iti doresc!sa ai mare ,mare grija de tine
Tonic,exact asa e si David cu dimineata si seara cu nasul...faza e ca el a fost operat la 3 ani de polipi...
Cuscra,.Burta creste,creste si se mareste in fiecare zi.Eu merg tot mai greoi,ca o ratusca,dar nu ma las

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bebe mic

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput