Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
...si,ceva ce probabil nu ne inchipuiam cu totii,mamele nu au pat pt mame,ci trebuie sa se inghesuie in patutul mittitel al puiului,cu picioarele pe sus,ca doar e patut cu laterale...

mami de TEA (1.04.08)

Chestia asta nu o s-o inteleg in vecii vecilor! Cum puii meu nu sunt in stare sa aranjeze un pat pentru mama langa patul de copil?!?!?
Imi mai aduc aminte de ce povestea Naty, cand a stat in spital cu Iulia, ca dormea pe saltea pe jos dar dar pana dimineata la 6 cand veneau femeile de servici sa spele pe jos, si o goneau de acolo...

Ariel multa sanatate si voua!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ariel, nu stiu cum se cheama, ca a aruncat soacra si cutiuta, l-am luat de la farmacia naturista si tipa de acolo mi-a zis ca e de Bucuresti ca cei de la Cluj nu fac anul asta. Era o cutiuta ca Oscilococcinum doar ca scria ceva cu pixul pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,cum si Sam a fost bolnav si normal ca nu vroia sa manance am decis sa ii dau papa la laptop in timp ce se uita la Boowa si Kawla( cu care ma zapaceste de cand se trezeste,e inebunit dupa cantecelele alea,ii place mult cel cu Bye-bye-zice si el bye si face cu manuta,Old McD,Six green frogs-el zice :Boaca,am observat ca incepe si el sa cante )deci,daca nu ai ceva impotriva sa ii dai de mancare in fata calculatorului ,eu zic sa incerci!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Ariel,sanatate frumosei tale
Hai ca ma duc ca pana acum am mancat 5 sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

A venit Briana de la scoala si le-a zis doamna de maine sa vina cu masti si a cautat taica-miu si nu a gasit nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

O Doamne, a murit cainele Sunt din om neom, nu mai pot Si cand ma gandesc ca in capul meu o sa se mai sparga si toate oalele, ca numai eu sunt de vina ca l-am dus de acasa Nici nu stiu cum sa-i spun Teodorei, mi se rupe sufletul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,ma gandeam la tine...sunteti ok?burtik ce face?pupici multi.Si Cuscra,i-as da si in fata calculatorului sa pape Teei,daca ar sta,dar are rame...e pe aproape cam cum pove Luny de Mufarin..ce sa-i faci?
Vecinik,stai sa mai spun, ca de fapt,se si intelege,mama nu ar avea voie sa stea langa copil in patut,ar trebui sa doarma pe un scaun,ca sunt scaune la dispozitia mamelor,dar cine poate dormi o saptamana pe scaun?ofof...Bineinteles ca se doarme pe furis langa copil in pat.Daca exista comentarii,cica mama poate sa plece acasa...dar cine ar avea grija de mititel,acriturile de asistente?Sa ma scuze randunicile din domeniu,dar din pacate,asta e realitatea in GA..in alta parte, nu stiu,dar nu cred ca e altfel.
Pleci la Viena?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Iti inteleg durerea ,Simo-Mimo.Si noua ne-a murit acu cativa ani un catel...dar de ce sa fi tu de vina??Tu,normal te-ai gandit sa ii fie bine Dudelului.Si daca era sa moara,murea chiar daca l-ai fi tinut in apartament..hai,nu te mai necaji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

O Doamne, a murit cainele Sunt din om neom, nu mai pot Si cand ma gandesc ca in capul meu o sa se mai sparga si toate oalele, ca numai eu sunt de vina ca l-am dus de acasa Nici nu stiu cum sa-i spun Teodorei, mi se rupe sufletul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Saracu' animal... Off, ce trist. Stiu ca povesteai in parc ca e Mimu cu el la doctor... Imi pare tare rau... Am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, ! Bietul catzeeeel !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput