Bobocei de sept-oct 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumim tare mult laura, cd, ratonelu!!!!! Va dorim si voua asemenea!!

elly

Noapte buna bobocei si parinti de bobocei!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

BAIIII...cine este DR G???
GREGORY AL MEU???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Salutici si de la noi. N am ajuns azi la dr Stanciu, incercam miine. Nu imi place tusea asta si muci de atata timp. Mai nou vomitam in veselie orice sirop oricat de yami ar fi. Adica ne fortam ne inrosim si poc afara tot. Deja imi vine sa dau cu siroapele astea pe pereti.

De cateva zile face in fiecare zi kk la WC cu reductorul. Adica stie cand i zic de kk m ai de mana si mergem la baie, asezat etc

In rest Biancu terorista e de neoprit

La multi ani Ramo
Cum greata cum mai esti? Io o tot tin intro greata continua m am saturat

andy pupm baiatul destept

claudinna eu ma gandesc la roseola. Oricum tb sa i dai ceva pt alergie daca este ca il ajuti.Multa sanatate

Ada cum sunteti?

Lumi pupam pitici frumosi sa le treaca repede mucisori

khristin va pupam , sunteti frumosi

Eva drum bun

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

uuuuaaaaaauuuuu laureta cum ai reusit cu reductorul??...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Hello, fetelor,

Azi am cedat nervos si i-am pus Aniei Colargol, ca nu mai scapam de muci. In rest e super vioaie, dar cu mucu-n barba.

N-am apucat sa citesc ce-ati scris azi, o sa recuperez miine, dar voiam sa amintesc ca sint 20 de ani de cind a cazut zidul Berlinului, "the happy 9.11", cum spunea un prieten de-al meu. Ce vremuri am trait, sint curioasa ce-o sa priceapa copiii nostri!

Va pupam. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, ce faceti?

ce face dragos?

dar tu? te-ai descurcat cu subtitrarile alea?

pup you :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata! si pt cine vrea.

Nikolici, Anna e alaptata si mananca f bine. Am mai scris eu aici in ce hal mananca ea. Nu cred ca are legatura cu alaptatul. Si la fel ca tie, mi se spune ca laptele meu e zer, ca nu-i tine de foame,ca o inhiba(asta-i cea mai tare ca n-a putut persoana sa-mi explice in ce sens). Parerea mea e ca unii copii sunt mancaciosi si altii nu. Stiu o fetita a unei prietene bune, pe care am alaptat-o si eu care a supt pana la 1 an si manca f prost. Fugeau cu mancarea dupa ea prin casa si abia ii dadeau o jumatate de banana. Si la 1 an a intarcat-o pt ca sugea din ora in ora noaptea si mami era rupta e oboseala. Si are acum 1 an si 5 luni si tot la fel de prost mananca.Inca nici lapte nu mai bea ca nu-i da nimeni sa bea din ora in ora.
O fata de la Stelute de la gasca lui Alice are un copil care nu papa. Si de mica (de la vreo 2 luni) a fost asa. Refuza si sanul si bibe, etc. Si s-a dus disperata la Culcer cu ea. Si dupa niste analize i-a spus Culcer ca e sanatoasa tun, ca 15 kg la nici 3 ani e suficient, chiar dupa grafic ar putea avea 12 si ar fi ok. Asa ca i-a recomandat foame-fetita asta manca doar anumite chestii: macaroane, cartofi prajiti, etc. Asta nu ti se aplica tie insa ideee ca sunt copii care se satura cu putin. Si daca scapa la o bucatica mica de paine sau un ceai indulcit, adio pranz. Solutia pt acesti copii ar fi sa nu le dai nimic intre mese. In cazul vostru, el se satura cu putina mancare si sanul ii e de ajuns. Eu nu mi-as face probleme; macar la san primeste hrana echilibrata, insa ce te faci daca il intarci si constati ca se satura cu 1/2 felie de paine? Si cum o sa bagi in el atunci minerale, fibre, vitamine, etc?

Cu baita: noi facem zilnic si pe cap ca la 3 fire nu se simte. Am zis eu ca daca eu am nevoie de dus zilnic, ea cu atat mai mult ca alearga toata ziua. Si dureaza cam 15-20 min cu joaca cu tot.

Anna se trezeste din ora in ora de cateva seri.Imi vine sa ma impusc.Cred ca ii ies dinti ceva ca si ziua e ciufuta si roade.Insa pe gingie nu se vede nimic.

Of, iar e 7.30; trebuie sa plec cu Alice la gradi. Si am si asa multa treaba azi. Pupam boboceii si pe mamicile lor.

La multi ani , Ramo!
Scuze de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!
Lala multumesc de cafea!!
Baie ii faceam si eu zilnic pana a aparut DA si mi s-a spus sa-i fac o data pe sapt ca baia usuca pielea. Ii fac la 4-5 zile cu spalat pe cap. Nici nu-l las mai mult de 10 min(desi dr zice 5 min) si-mi pare rau ca Lucas e innebunit dupa baita!!
Babytza cum esti? Ma gandesc la tine

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Coproparazitologicul a iesit bine cel putin primele 2 probe,mai am de dus una.
Laureta felicitari pt reusita cu wc-ul.Sper sa vii cu vesti bune de la dr!
Angelynna spor la renovari!!!
O vreme de 2 lei in Moldova,sper la voi sa fie mai bine!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza

Lala multam de cafea, e tare buna

Paula-Laura super tare Mihnea cu dedene

Carla naspa cu atatea treziri pe noapte

Bitza multumesc

ce nasol e fara mouse

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput