Bobocei de sept-oct 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi Ani!

Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La Multi Ani

Ramona sa traiasca!
Ramona sa traiasca!

La multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Ramo, iti spun de acum ca nu am de gand sa il intarc pe David.Dar sunt curioasa cat o sa ii tina asa, pentru ca nu vad nici o dorinta din partea lui sa renunte la tzitzi,nici cel mai mic semn de dezinteres - daca ar fi dupa el cred ca asta ar fi meniul principal dimineata, pranz si seara.Nu de alta dar citeam in Capraru si in alte parti ca pe la un an copiii dau oarece semne de dezinteres fata de san.

hehehe Capraru, Caprarule daca nu ai actualizat si tu cartea aia....

eu am citit in mai multe locuri ca de fapt incep sa arate dezinteres dupa 2 ani.
Sustinatoarele infocate ale alaptatului sustin ca intarcatul natural se produce chiar si mai tarziu, dupa varsta de 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI RAMO!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andy.p acum inainte sa plec la nani, ai sa ne spui ceva?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

andy.p acum inainte sa plec la nani, ai sa ne spui ceva?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

SA aveti o noapte cat mai linistita.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Daria, noapte buna sper sa aibe efect chiar nu e zisa de Laura

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru urari! Sunteti niste dragute!
Angelynna multa putere sa treci de renovari! sper sa nu aiba nimic Crinuta -ici
nikolici daca te intereseaza o bucata de tiramisu, inca mai am ... referitor la copiii alaptati, Bianca are zile in care mananca binisor, iar altele in care imi vine sa-i pun farfuria cu mancare in cap... insa incerc sa nu ma mai stresez, sa n-o mai fortez la manance... nu-mi iese mereu, dar cel putin incerc . Ca sa manance, trebuie fie sa-i dau si ei o lingurita cu care sa se joace prin mancare, fie sa o las sa bage mainile in mancare... si am ramas placut surprinsa cand am vazut cu ce pofta mananca ciorbita cu foarte multe legume si zarzavaturi in ea... in conditiile in care eu, la 33 de ani, inca le mai aleg din mancare... mi se par brrrr... oribile. Si chiar ma intrebam adeseori oare ce exemplu voi fi eu pt. copilul meu iar tzitzi vrea toata noaptea, plus de 3 ori/zi.
nocom ma bucur tare mult ca Daria e mai bine
Paula Laura foarte dragut Mihnea cu desenele...
Lumi multa sanatate pretiosilor huni
claudinna Probabil ca se estompeaza in lipsa factorului alergen... daca e vorba de alergie, cred ca ar trebui sa faceti investigatii ca sa vedeti la ce anume... multa sanatate lui Razvanel
kllemi si noi ii facem baita in fiecare zi, intre 10 si 20 min. Iar pe cap o spalam cam la 3 zile...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

sa nu mai aud cu butoaiele ca se intampla si lucruri bune pe lumea asta!

eu sunt intr- starre euforica, total neobisnuita pentru o seara tarzie de luni :))
asta din cauza ca am avut o zi aparte, cu intamplari mici dar bune care iti redau increderea intr-o viata mai frumoasa.

Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nocom, ma bucur ca sunteti mai bine.somn usor!
klemi, la fel si la noi...am scris mai sus....nicio ameliorare, mai rau, pe cuv!la noi nici primul somn de doua ore nu mai este...
cred ca ma retrag la dr.G....desi ma cam inspaimanta emisiunea asta...ca io-s aia de viseaza numai morti...
somnn usor....va pup ...de la un cap la altu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

stai ca acusi vazui ca va ofuscarati ...toate!
nocom, dea , ma oftic...ca soata cica o doare maseauaiar rufe a intins el la propriu, singur, mai devreme...deci pas!
cristina....gospodina ziua, dea? noaptea...se intind rufe!
ram....anda te distreaza de ziua ta, ce nu intelegi?!
ma bag la dr G.
somn usor!

Mergi la inceput