Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 18
ratonelu spune:
oricum, e de apreciat c-a avut vointa! chiar zice dedene>? super!
bine, pleaca si tu la culcare...bantui singurica....
rox, cum mai e Mikul?
rox, "aia de doarme mult"..unde esti?
Nerantula spune:
| Citat: |
Nerantula, ma bucur ca e bine Gruia, si normal ca l-a laudat dr, chiar e un frumos . Pana cand ti-a recomandat sa continui sa-l alaptezi? |
Multumim frumos de compliment!
Culcer este un fan inrait al alaptarii, la intrebarea (sotului
Am mai intrebat, de asemeni, ce ne recomanda pentru imunitate, mai ales de cand cu gripa asta noua - raspunsul a fost: alaptati, mai bine de atat nu puteti face!
Deci ...
Mi-a recomandat sa mananc eu sanatos si diversificat si sa nu-mi mai bat capul cu cat mananca copilul, atata vreme cat e vioi si sanatos. Si a insistat sa-l punem cu noi la masa, sa-i dam din mancarea noastra, sa terminam cu terciurile :)
Scuze, citesc rar si scriu si mai rar din motive de ... vizionat intensiv Prison Break
Gruia, farama de steluta
ratonelu spune:
crede-ma ca-s ofticoasa....ca-s de o sapt acasa...aproape si tot nu am vazut decat...2filme...
si ia uite , domle, cat timp are ea de prison break
si nu..n-am zece copiii, ori o casa cu 10 camere, ori zece barbati(
hmm).....ori sunt mai inceata, ori sunt mai puturoasa...ori....nu stiu...
raspuns final:ori vorb singura ca voi toate...intindeti rufe!
baby_boy spune:
Ratonelule..io n-am intins rufe..ca nici n-am apucat sa bag masina
..am prestat niste muraturi asortate, facut o pizza, spalat vase..aragazul..d-astea
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu raspuns final:ori vorb singura ca voi toate...intindeti rufe! carla,mami de putoiu sasha |
SI CE MAI RATONELU, ESTI INVIDIOASA, HA???? CE NU TI-E BARBATUL ACASA???? IA VEZI REPEDE NU A TERMINAT MASINA DE SPALAT SA INTINZI SI TU CEVA......
HAI BAFTA!!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena
300 spune:
Ratonel pe mine ma intinde anda prin tot patul. Cica se culca.,. pe burta mea si-mi framanta bratele cu picioarele si-mi insurubeaza un cot in coaste de vad stele verzi!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
CATEODATA PRIND ARIPI CAND VA CITESC!MULTUMESC MULT!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
elly_16 spune:

LA MULTI ANI Ramona

!!! Sa fii sanatoasa, iar viata toata sa-ti fie plina de clipe de fericire si de iubire, mereu inconjurata de cei dragi!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
andy_galro spune:
La multi ani Ramona!!! Sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ramai intotdeauna asa cum esti acum:super!!! 
kllemi spune:
ratonelule
ce mai faci??? Noi la fel cu somnu' nici o ameliorare, ba mai rau cateodata, am impresia..
cand adoarme primele 2 ore sunt neintoarse, dupa care incepe frichineala si trezitul intr-una
.....oooffff nu mai am nici o incredere ca se va rezolva vreodata problema asta...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

. Pana cand ti-a recomandat sa continui sa-l alaptezi?