Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 17
angelynna82 spune:
Lavida multumesc mult 
Ramo si eu sper sa nu i se fi intamplat nimic Babytzei 
Pana la urma ce facem, mai dam comanda? o preia altcineva?
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Lumi multa sanatate 
uofff numai boli aduce vremea asta 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Xor spune:
LA MULTI ANI 300!!!Chiar daca ai papat putin uite ca ai ajuns mare
! Iti dorim (eu si Mark
) din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa ramai aceeasi mama, sotie, fiica, sora si nu in ultimul rand prietena (chiar si virtuala) buna, calma sfatoasa si documentata
!

cristineescu spune:
Nerantula, f zen d-na Culcer. Parca pare mai usor acum.
Angelynna, 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
Paula-Laura spune:
seara buna!
Dar putin v-ati mai conversat zilele astea, a fost floare la ureche sa recuperez 
Ramo
sa fi fericita alaturi de familia ta!
Cu intarziere
tuturor care s-au sarbatorit ieri . Eu nu stiu sigur daca il sarbatoresc pe Mihnea ca doar pe vreo 2 site-uri apare Mihnea legat de Mihai. Dar daca ne-a urat cineva nu ne-am suparat
Baita - zilnic, 20-30-4o de minute, cat chef are sa se joace. Dar e un adevarat spectacol baia
Il "spal" pe cap zilnic -adica oricum el e chel momentan
Oricum baita e semnul ca se aprpie culcarea, s-a obisnuit deja cu asta si il relaxeaza. Cand suntem in deplasare ii fac dus.
Pampers cumpar in continuarea doar cei fabricati in Polonia. Din pacate gasesc din ce in ce mai rar :( Ultimul pachet cumparat made in Turcia mi-a lasat sechele: nu tinea nici prea mult pishu si putea ingrozitor
Angelynna -sper sa terminati repede zugravelile si sa ii treaca repede raceala Crinei 
Lumi - si Mihnea a adormit azi doar o ora , l-am culcat la 8,30 si tto vroia sa se mai ridice, varza era
, mai au si zile de astea
Nikolici e o parere des intalnita(intre mamici care nu mai alapteaza mai ales) - copii alaptati mananca mai prost si se trezesc noaptea 
(am eu cateva exemple la munca) Eu sunt de aceeasi parere cu Ramo - daca un copil nu are chef sa manance, nu are si gata! Daca ai laptic si iti face placere sa o alaptezi, da-i inainte ! Daca nu se intrunesc ambele conditii atunci ia cea mai buna decizie pentru voi 
m-am intins ca o placinta ![]()
multa sanatate boboceilor bolnaviori 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
ratonelu spune:
gata, culcat miorlait terorist...dupa o baie de 5 minute in urlete....
ce liniste....
buna seara.
la multi ani, Ram!
Paula-Laura spune:
inca una si ma duc ![]()
mama incearca peste zi sa l tina pe Mihnea fara pampersi in casa, in ideea ca va invata sa ceara la oala
(zice ea ca nepotul meu a inceput sa ceara de la 1 an ). Prin urmare il pune destul de des la olita si ca sa stea ii da drumul la desene.
Dupa ce zilele trecute Mihnea incepuse sa ceara la olita doar ca sa ii dea drumul al desene
, in seara asta, fiind varza de obosit dupa baita, in loc sa se culce frumos in pat si sa astepte lapticul (ca in fiecare seara) s-a dat jos din pat, a luat telecomanda de la tv-ul din dormitor, a venit cu ea in sufragerie si s-a asezat la oala asteptand "dedene" 
a fost cam bulversat ca nu am apreciat gestul si l-am luat de acolo fara desene
I-am spus mamei sa gaseasca alta metoda de tinut pe oala, ca in curand o sa se lipeasca de ea ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
ratonelu spune:
andreea, imi par erau! dar, hai, fruntea sus, mama lui de butoi....nu vezi ca e deja iarna? nu mai e vremea vinului..
sper sa va rezolvati problemele
si aucm in leg cu somnu asta...de numai somn nu e e...la noapte ma refer...klemi, tot asa de rau stati? la noi e tragedie! si nu, nu e niciun dinte nou..tot 4 avem si nicio alt aurma....dar sasha se trezeste din ce in ce mai des
si bvea lapte...adica 10treziri pe noapte, minim...sa bea lapte si uneori apa! sa-i spuna cineva ca s-a facut mare, nu mai e bebelus...va roooggggggg