Bobocei de sept-oct 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laureta felicitari pentru reductor

Bitza vroiam sa iti mai spun ca ma bucur ca a iesit ok analizele

fug ca urla ca din gura de sarpe

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
lala multumim de cafea
ange cum mai sta Crina cu iritatia? i-a trecut?
laureta felicitari pentru reusita la wc
bitza ce bine ca au iesit ok analizele! super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ANGY iti trimit eu un mouse???

[bkllemi][/b] noi facem baitza in fiecare zi, dar o data pe caputz ca avem plete lungi si pana o usuc cu feonul e poveste lunga.
Si la noi dureaza 5-10 minute maxim dusul si asta pentru ca e frig, noi am scos caloriferul din baie si nu este taman temperatura indicata pentru stat foarte mult la apa pt un bb.Dar este innebunita dupa baitze lungi cu multe jucarii plutitoare.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In alta ordine de idei, chiar nu am dormit azi noapte.Nu stiu ce are K, vreau sa banuiesc maselutzele dar imi este imposibil sa zaresc ceva in guritza ei, care este ca un cleste.
Sunt zob, dimineatza nu am mai rezistat si la 7 am deschis tv ul, macara sa am o activitate daca ea tot ma tragea de toate cele.

Ieri am fost intr-un magazin de mobila unde era un Mos Craciun mare mare si canta Gingle Bells si dadea din maini, stiti specific mos craciunilor din plus, numai ca asta era in marime mai mult decat naturala.Si m-am oprit cu K in fatza lui si am stat sa vad ce reactie o sa aibe....a facut ochii mari, nu mai misca, cred ca nici nu mai respira si dupa un minut a inceput sa urleee, dar un urlet de disperare de nu stiam in ce directie sa o apuc si cel mai nasol ca nu stiam pe unde era iesirea, dar m-au lasat doamnele de acolo sa ies pe unde am intrat...concluzie noua NU ne place de MOS CRACIUN!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata gagici. La noi ploua, din nou, e super nasol sa stam numai in casa.

Am una bucata de copil extraordinar de mofturoasa, n-a fost asa never ever, e mai rau ca niciodata. Scuipa si refuza orice mancare, doar lapte vrea din biberon. Noaptea se trezeste de foame si plange, offfff disper . Nimic, dar absolut nimic nu vrea, daca ati vedea ce crize face... Asa ca suntem pe primul loc in clubul mofturosilor.

Unde e butoiul acela

Eva, drum bun, sa aveti un concediu minunat
Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

'neata gagici. La noi ploua, din nou, e super nasol sa stam numai in casa.

Am una bucata de copil extraordinar de mofturoasa, n-a fost asa never ever, e mai rau ca niciodata. Scuipa si refuza orice mancare, doar lapte vrea din biberon. Noaptea se trezeste de foame si plange, offfff disper . Nimic, dar absolut nimic nu vrea, daca ati vedea ce crize face... Asa ca suntem pe primul loc in clubul mofturosilor.

Unde e butoiul acela

Eva, drum bun, sa aveti un concediu minunat
Anca & Carla (13.08.2008)

Din experienta mea in astfel de situatii, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te relaxezi si sa nu mai insisti deloc cu mancaruri de tot felul, las-o pe lapte cateva zile, nu se va intampla nimic daca papa doar lapte, altminteri, la problemuta pe care deja o are (maselute?) de refuza mancarea, mai adaugi si tu una cu frustarea ta ca nu mananca. Da-i numai laptic, e foarte consistent LP, va fi absolut ok numai asa. Ai incredere in ea!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata,

Ma apuc sa fac capitol nou si povestim acolo mai multe....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Nikolici sa fie din ala pt calculator nu natural
Imi pare rau ca nu a-ti dormit

Andy_galro cu iritatia stam mai bine insa au aparut si la noi mucii , dintr-una in alta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Anca si la noi e urat si frig , poate ii iese vreo maseluta Carlei si de asta nu vrea sa pape

Atat de mare sunt

Mergi la inceput