Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 15
Muuh spune:
Supt si mancat.
Dimitri mananca, nu am motive sa ma plang. Stiti ca el a inceput sa manance pe la noua zece luni. Suge in continuare foarte mult, daca sunt acasa suge de n ori pe zi daca nu ma suge cand ma vede plus noaptea o gramada. In cercetarea mea despre mancat si intarcat etc. am citit ca exista copii care incep sa manance serios in jurul varstei de 2 ani (pare enorm de tarziu, mie mi-a venit sa plang doar cand ma gandeam la perspectiva asta). Toate articolele aveau insa un punct comun, sa nu insistam cu mancarea, de nici un fel, ba unul era chiar extremist spunand ca si hranitul cu ajutorul reclamelor, jucariilor, strambaturilor parintelui se considera tot insistat. Eu pot sa observ cum e la Alexei, cu cat insistam sa manance cu atat nu vrea. Cu cat tac si ma fac ca nu ma intereseaza ce, cum si cat mananca cu atat cere singur de mancare. Ba sa nu zic ca acum vine cu idei sa isi gateasca singur (nu tocanita dar asa o omleta, vrea sa ciocaneasca snitele, sa formeze chiftele). La Dimitri e simplu cand nu mai vrea face nu din cap, daca insisti te pocneste peste fata si te scuipa, nu e drum de intors la el.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Intrebare adresata doar mamicilor care alapteaza Cum mananca copiii vostri???As vrea sa stiu dc e o regula general valabila doar la copii alaptati sa nu pape bine. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nikol, tu stii, in mare, cum mananca Gruia ... are perioade mai bune si mai proaste .. acum suntem intr-una buna, zic eu, ca mananca intre 300 si 500 ml de papica zilnic, variat: dimineata fructe (la borcanel, mai nou), la pranz ciorbita, dovlecel umplut sau borcanel si seara iaurtelul cu cereale, in care am inceput sa ii pun si jumatate de lingurita de faina de seminte de in. Intre mese, dar mai ales noaptea, san cat cuprinde (acum nu stiu cat mai cuprinde, ca au inceput sa imi vina sutienele de dinainte de sarcina
, nu cred ca mai e mare lucru, dar el pare inca optimist cand e la san In acest fel al lui de a manca ia, in medie, 3-400gr pe luna, deci e ok. Desi ma dispera perioadele de greva foamei, cum m-am mai plans pe aici.
Am fost miercurea trecuta la Culcer, l-a tot admirat, ca arata bine, ca e frumos (nu e al vostru, ne zice!

Nu prea am mai citit in urma ... dar vreau sa urez multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Gruia, farama de steluta
luminita2008 spune:

hunii mei n-au dormit deloc azi pana la 15.20
. de fapt, ca sa fiu exacta, 5 min a atipit Robi pe la 10.30 si 15 min Edi, pe la 11.15... am iesit afara, au alergat de numa' si afara si in casa, abia acum au picat. nu stiu ce-i cu ei, nici azi noapte n-au dormit bine, si ma asteptam ca somnul de dimineata sa fie unul lung... sunt curioasa cat dorm acum.![]()
laura, dap, soacra e incantata de cort, mereu isi lauda achizitia. chiar azi mi-a spus ca in sfarsit a luat si ea un cadoul copiiilor, care chiar le place
.
ma bucur ca a fost totul bine la psiholog, nici nu se putea altfel. si ptr dna invatatoare: 
cristineescu muah!
, hunii nu-s chiar identici, da' nu prea ii deosebeste lumea, asa ca s-au scos! eu ma gandesc cum o sa-si pacaleasca profesorii si iubitele
.
babytza, tinem pumnii azi, sa iasa totul bine! sa ne tii la curent!
bitza, dya, ange

andreea_and,
, daca te pot ajuta cumva, sunt aici. mama lui de butoi!
kllemi, eu ii spal pe huni zilnic si pe cap. o baie/hun dureaza intre 20 si 40 min, ca ne spalam si pe dinti si ne jucam. cam intr-o ora si jumatate termin cu amandoi, daca ii spal separat.
noi am folosit Pampers de cand s-au nascut. n-am avut niciodata nicio problema. nu am folosit varianta Premium, dar in rest, absolut nicio problema. sau poate au hunii mei fundu' gros
.
RAMO!
Sa fii sanatoasa si iubita, alaturi de cei dragi!! Sa ai o zi minunata!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
angelynna82 spune:
Clau am citit mai bine acu, nu ar bine sa ii faci un test alergologic? Sa vezi unde are alergie si daca are 
Kllemi la baie stam cam 20minute, pe cap o spal de 3 ori pe saptamana 
Cristineescu 
Nerantula si Crina are perioade bune si proaste, acum e intr-una buna: sambata a mancat 1 ciocanel si jumatate plus 2 feliute de chec, in afara de micul dejun consistent, ieri si azi la pranz ciorbica de pui cam 2 polonice cu painica, aseara putina placinta de dovleac 
Khristin tare frumoase pozele 
Carla ce mai faceti? Ma bucur ca se simte mai bine Sasha 
Ada sper ca Teo se simte mai bine 
Joy, Anamona 
CD Mikul tau ce mai face? 
Elly multumesc, deja a inceput sa treaca iritatia
si
Andy_galro frumoase apreskiuri 
Cristina La Multi Ani lui Raducu va uram cu intarziere, am vazut pozele, v-ati sarbatorit tare frumos 
Uofff, ce rau imi pare ca nu am putut intra sa urez la timp, dar niciodata nu e tarziu pentru asta
celor care s-au sarbatorit de Sf. Mihail si Gavril
Giulianna ti-am vazut puiul, mai mai da’ ce ii face magarusului
si 
acum am vazut ca am castigat la un concurs , moa
, felictari castigatorilor
Nocom Daria cum se mai simte?
ici multi multi
Babytzule
soricelului si hai la o sueta 
Lala
si voua si
ici multi, sa stii ca si eu m-as baga la cura insa numai faptul ca tre sa stau sa fac 2 feluri de mancare plus ca ma ingras si dintr-un pahar cu apa…vreau curaj ![]()
Eva moama ce scump e Noah 
Lumi niste poze de la petrecere
baga si tu
Laura a iesit maseluta, sper ca da 
Lidia 
Musette fi-mea il adora pe Mickey 
Andreutac si la Crina la fel, cam toata imbracamintea pana si incaltamintea e roza ![]()
Nikolici
ici lui K si tie
Crina a inceput de ieri sa tuseasca, i-am dat Stodal, sper sa nu fie vreo raceala sau altceva
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Sabinel cat de scumpica e Amalia 
Cristina multumesc de info privind iritatia, sper nici sa nu mai revina 
moa, cata cearceaful am intins mai sus![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Xor spune:
LA MULTI ANI! cu intarziere pentru toti/toate cei/cele care poarta numele de Mihai si Gabriel si derivatele lor...Noi am fost plecati in weekend si nu nu am reusit sa scriu la timp...iertaree...
Spunea cineva de alaptat si cantitatea de papa mancata de copii...eu inca il alaptez pe mark cu preponderenta noaptea si asta pentru ca si-a cam scos singur mesele de peste zi....prefera mancarea gatita si odata ce e satul nu-i mai trebuie nici san....rar cand se mai alinta cate un pic ziua....Iar de pasat mancarea...o mananca f bine si fara sa fie fina dar cand vreau sa manance mai repede cantitate mai mare
mai folosesc blenderul![]()
Multa sanatate puilor! (in isteria asta cu imunizarile am cumparat si eu de la un mag naturist ImunoRoyal si am inceput sa-i dau de 2 zile...nu stiu mare lucru despre el sper sa fie bun....)
andy_galro spune:
andreea_and ma bucur ca mai intri si ne mai dai vesti despre tine si Mina si daca vrei sau simti nevoia sa vorbesti cu cineva sa stii ca poti oricand sa ma suni sau sa-mi scrii pe PM. Vorbesc foarte serios.Oricand
kllemi spune:
Va multumesc fetelor ca mi-ati raspuns, in legatura cu spalatul, cam la 2-3 zile o spal si eu pe cap dar, dar pe corp in fiecare seara....mai nou am invatat sa stim cum face si soricelul, broasca, lupul,ursu'
, asta pe linga, catzel, pisica, cal,vaca, ratza (si cred ca mai este ceva dar nu imi vine acum in minte) care le stiam dinainte....
ce sa facem si noi.....ne laudam
lumi nu-si mai incape soacra in piele de fericire, bine ca nu scrie si la ziar..
...apropo te-am mai intrebat odata dar nu stiu daca mi-ai raspuns hunii se joaca amandoi in acelsi loc sau trebuie sa te divizi ca sa-i poti urmari??? ![]()
angelinna
ma bucur tare mult ca este crinul mai bine, iar cu zugraveala stiu cum e
....
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
ange Daria e mai bine. La fel ca si data trecuta, dupa 2 saptamani in care i-am tot dat siropuri si pufuri in nas si aspirare la greu, in momentul cand am lasat-o in pace , in 3 zile GATA MUCII!! Astazi este a treia zi de cand nu i-am mai dat nimic si nu a mai fost nevoie s-o aspir decat acum la ora 17 prima oara... Asa ca suntem spre bine, multumesc lui Dumnezeu!!
Te pup si ma bucur ca te gandesti la noi!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
baby_boy spune:
LA MULTI ANI RAMONA !!! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI!!
Claudinna ne-am petrecut frumos in familie..gratar si www.flickr.com/photos/37171228@N06/4083356605/" target="_blank">tortul de rigoare![]()
Klemii noi facem baita in fiecare seara..de cand s-a nascut si dureaza cam 20 de minute.
Ange
Vreau sa multumesc tuturor pentru urarile de ieri

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez