Bobocei de sept-oct 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Ramo!!!! sa fii sanatoasa si fericita toata viata!!!!!

eu eram pe aici, dar n-am avut timp sa scriu
dr a zis ca Razvan are alergie...nu mi-a zis la ce
mi-a zis sa-i dau Ketof
acuma: bubitele de pe trunchi s-au estompat si azi dimineata avea bubite pe picoare si cumva sub barbie, pe la perciuni...
deci: apar si se estompeaza, in conditiile in care nu i-am mai dat niciun medicament, nici macar ketof

suna a alergie??

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

LA MULTI ANI RAMONA!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa iti aduca Anda numai bucurii! O zi superba iti doresc si sa nu te schmbi niciodata!

Imi cer scuze fetelor ca nu mai apuc sa intru asa des, de obicei citesc cand doarme Mina dar de ceva timp are somnul f agitat si nu reusesc sa mai fac nimic, trebuie s-o pazesc ca se trezeste urland. In plus am si mari probleme cu sotul, sunt in butoi rau de tot.

Nikolici si eu am avut probleme cu mancarea cu Mina (inca alaptez), acum stam ceva mai bine, papa cam 120-200ml la toate mesele, ceea ce pt noi e ff bine. Ce am facut eu, in primul rand i-am mutat scaunul cu noi la masa, asa se simte si ea inclusa, chiar daca eu nu mananc atunci, si apoi n-am mai insistat deloc, dar deloc cu mancarea. Inainte manca ce manca si incepeau figurile, atunci cu tot felul de distractii, jucarii, tv, etc reuseam sa-i mai dau intre 20 si 80ml dar la final eram epuizata psihic. Am citit in Spock ca e o greseala si de-atunci ii dau doar daca da semne clare ca vrea sa pape, cum da din cap si nu mai deschide gura gata, asa a inteles ca decizia de a manca ii apartine si mananca pt ca vrea nu pt ca e pacalita. E mai mult de discutat, dar in mare asta e situatia la noi. Are si zile cand papa 60ml si nu mai vrea, imi vine sa urlu dar asta e, are ea motivele ei si am invatat sa am incredere in ea.

Khristin ma bucur sa te revad, tare frumoase pozele si protagonistii!
Eva e tare haios Noah! Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!

Fetelor pe ce site ati dat comanda la pastilute?

Mamica de Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Andreea, dulce Eva! deja stie cum o cheama, e mare, ce sa mai! Razvan nu vrea sa mai spuna cum il cheama, de fapt nu mai vrea sa spuna multe...

Nocom, cand va aud cu cateva treziri...noi am avut doar una, ca-i era foarte foame si i-am facut lapte si tot eram epuizata, ca sa nu mai spun ca asta cu o trezire deja e ff rara, deci dormim shnur de seara pana dimineata, ma tot gandesc cum faceti fata!

Nikolici, unde mergem sa mancam pana la urma???

Angelynna, spor la renovari! ma bucur ca e mai bine Crina

Ada, sa dea DD sa fie bine si sa nu il apuce si pe Raducu!

baby_boy, cum ati petrecut??

bitza, tinem pumnii stransi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele in primul rand vreau si eu sa tuturor cu numele de mihai/ela, gabriel/ela sa fiti sanatosi si tot binele din lume

RAMOOOOOO.... sa fi sanatoasa si la punga groasa sa-ti creasca fata mare si frumoasa, sa te bucuri de ea si de sot..

nikolici la noi toata noaptea tzitzi, ziua mai putin chiar si la painz cand dormim am recurs la bibe, numai ca noaptea nu ma descurc cu bibe, ca pina il fac eu se trezeste copilul de tot ....asa o pun repede la san si adoarme la loc

ACUM VIN SI EU CU 2 INTREBARI: cat timp dureaza baitza la voi?? si de cate ori ii spala-ti la cap pe saptamana???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Intrebare adresata doar mamicilor care alapteaza

Cum mananca copiii vostri???As vrea sa stiu dc e o regula general valabila doar la copii alaptati sa nu pape bine.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

eu zic ca nu e regula..Radu suge la greu..si zi si noapte si mananca si foarte bine la cele 4 mese de peste zi(cereale cu fructe/branzica calcica,omleta, ciorbita, iaurt,mancarica de seara )plus snack-uri de genul covrigi, grisine,biscuiti.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI RAMO!!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Alina, cate dreptate ai!!!!!

LA MULTI ANI RAMONA!!!!

ITI DORESC DIN SUFLET MULTA SANATATE, IUBIRE, SA AI VIATA IMPLINITA SI MINUNEATA TA MICA SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!!!! SA NE TRAIESTI!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

kllemi la noi baita dureaza cam 15 minute si o spal pe cap de 2 ori pe saptamana. De fapt noi de la nastere am facut baie copiilor o zi da una ba, asa ne-a recomandat dr.... asa ca acum, ca e mai frig am trecut la baita o data la 3 zile.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo

Alina, mai avem ceva rigips de montat, de chituit, slefuit si dat cu lavabila...naspa frate cu toata chestia asta...mult praf si munca nu mai zic

Claudinna multa sanatate lui Razvan

Andreea_and inca nu s-a dat comanda

Bitza speram sa fie bine

Eva sa aveti un drum bun

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Oooo, Nikolici, ce subiect delicat. Sa inteleg ca iar ai ajuns la limita rabdarii? Am tras si eu concluzia asta acum cateva luni cum ca cei alaptati papa mai ... rarutz dar m-au contrazis bebeii care papa san si mancarica f bine. Am vrut atunci sa renunt la supturile de peste zi in speranta ca va papa. Nu e asa, prefera sa rabde de foame si sa se milogeasca la tricoul meu sa iasa .

Medicul pediatru mi-a zis ca pana nu il intarc nu o sa pape. Asta e o parere (eu nu l-am intarcat).

Sunt copii care desi papa san papa si mancare f ok; sau care au inceput sa pape mancarica dupa un an si 4 luni (stiu cazuri); sau copchii ca ai nostri care nu vor altceva decat san mostly.

Eu mi-am propus urmatoarele:
- sa-l invat cu laptic
- sa renunt la supturile de peste zi
- INTARCAT la primavara

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput