Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
M-ati speriat cu Pampersii chiar acum ma pregateam sa merg sa cumpar dar am zis pas... astept sa vina tati sa mergem la DM sa iau Babylove.Astea-s singurele care le-am mai folosit in afara de Pampers.Mi-e frica sa incerc Huggies sau Libero daca nu am mai folosit.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Karinutza are nervi de 3 zile, o apuca asa cateodata, pare a fi din plictiseala si noaptea e un calarit tzatzica non stop.
De mancat stam foarteee prost.Am ajuns la concluzia ca este foarte sceptica la nou.De multe ori ii "trantesc" o linguritza pe buze, ea scoate limba degusta...si o vezi imediat dc vrea sau ba.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
EvaF spune:
Lala, multumim, si eu zic ca o detroneaza pe Romina Power...
fi-miu nu a facut niciodata iritatie de scutec dar in Ro nu puteam suporta Pampers pt ca se uda pana la gat, asa il gaseam dimineatza. In Ro am folosit Huggies si imi placeau tare de tot, si Bella iar imi placeau, nu mai stiu cum se chemau aia de la Bella, dar Pampers nu nu nu. De cand am venit aici sunt ff multumita pt ca gasesc Pampers Baby Dry, luam cate un jumbo pack, nu s-a udat niciodata, nu s-a iritat de la ei...
Fetelor eu de maine nu mai intru, trebuie sa fac bagajele, va urez numai bine de pe acum si multa sanatate, noi zburam spre tarisoara mea mult iubita, abia astept sa respit aer de acasa si sa imi vad oamenii dragi.
Numai bine, sa ne regasim cu bine saptamana viitoare!
Domnul cu noi!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
angelynna82 spune:
Buna dimineata mai pe la pranz si de la noi 
Nu am putut intra din cazua ca suntem in renovare, nici acum nu am terminat 
Imi cer scuze, poate a fost vreun mesaj adresat mie sau altceva si nu am putut raspunde, sa mi-l repetati
, acum sper sa redevin activa ![]()
Crina e ceva mai bine cu iritatia, cauza cred ca este de la servetelele umede
...multumesc din suflet fetelor care mi-au recomandat Neopreol sau Canestel, intr-un sfarsit a gasit tati Canestel 
Sper ca boboceii si-au revenit si nu mai sunt bolnaviori 
Nici mouse-ul nu mai vrea sa mearga si invat sa ma descurc pt cateva zile cu tst
, mi-s terminata de somn
Crina papa bine
in schimb au revenit in forta dintisorii, temperatura, plansete si alte cele 
Am vorbit mai devreme cu Babytza (vroiam azi sa depun banii), a zis ca din pacate nu se mai poate ocupa ea de dat comanda pentru medicamente, rugamintea ei e sa preia altcineva, in conversatia noastra s-a referit la Ada, va roaga sa nu fiti suparate pe ea dar pt moment nu are cum, ei sunt bine.
A vorbit cu cateva persoane care i-au confirmat ca site-ul este sigur deci putem comanda.
pupici multi si revin mai tarziu
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
alexa si mami spune:
Nikol, am un medicament minune pt nervi:) se numeste RABDARE. si chiar da roade. v-a povesteam acu' ceva timp de Alexa, l-am "cumparat" si eu si chiar functioneaza![]()
Laura, ma bucur tare mult de verdictul psihologului
nici nu ma indoiam ca ar fii ceva probleme.
Roxi, sunteti ok?:(
Ange, bafta cu renovarea! cum stati?
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
Intrebare adresata doar mamicilor care alapteaza
Cum mananca copiii vostri???As vrea sa stiu dc e o regula general valabila doar la copii alaptati sa nu pape bine.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
AZI E ZIUa LU RAMO!!!
Ramona sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta 
Nikol, eu numa plang de fii'miu, papa bine solide si tzitzi doar la somn.
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
Ramo
LA MULTI ANI FERICITI, SANATATE SI BUCURIE ITI DORIM!!!
Trec pe la tine la o sampanie?
, dupa ce halesc resturile de ieri de pe la fete
bitza2008 spune:

Ramona

Nikolici eu alaptez doar noaptea,toata noaptea,iar ziua nu ma plang,mai ales dupa ce am avut o perioada in care doar gusta. La pranza mananca 150g. Azi dimineata a mancat jumatate de portie de cereale.Daaar,ciuguleste toata ziua fructe,biscuiti,covrigi etc. Vede fructele pe masa si cere PAPA!
Azi a dus tati a 2-a proba la copro...peste o ora ia rezultatele
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL