**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**
Raspunsuri - Pagina 19
emanouela spune:
Giova
...sarumana, se pare insa ca sunt tareeeee batuta in cap....m-am jucat eu pe acolo da nu am gasit...imi gasesc eu timp sa studiez mai profund, in Romania.
daaa, venimmmm....pt 2 luni... eu iau laptic pt 1 luna ca dupa, in dec vine tati cu masina si mai aduce.
de la Nutricia, Nutrilon 1 papa. cica e adaptat pt nevoile sugarilor...are N componente, o gramada.
stuudiind, am vazut de la Milumil, Aptamil....e acelasi ambalaj...nu stiu insa compozitia asa ca nu risc, pt ca pana in 6 luni cica nu e bine sa il schimbi.
unombun spune:
stiu ca a pus o colega,un site cu muzica care linisteste baby,acum vreo 2 luni.L-am cautat in graba la voi in odisee,dar nu l-am gasit,sunt cu baby in brate,poate il mai linisteste.Cind aveti un timp,il mai postati,va rog frumos?Multumesc si iertare
Giova spune:
S-a trerzit zmeurica, i-am desfundat nasucul, a papat si acum vorbeste la jucariile din bouncer. e racit, de abia respira, dar nu cred sa fie asta cauza urletelor de azi noapte. Dintisorii sunt in acelasi stadiu, cand ii masez gingia, sta ca o placinta...tare-i place
.
Pooh da la 1 milion, dar nu gasesc site-ul
.
Bafta cu amandoi acasa. si noi ne-am trezit tarziu, la 8:45, pe Marco de abia l-am trezit, dar l-am dus, ca noi platim ori mergem, ori nu. si chiar nu-mi vine sa-l tin acasa la 40lei/zi.
Deja ne usuca la buzunare gradinita asta, in plus se schimba anual educatoarea. trebuie sa vad cum il pot baga la stat. el nu vrea, dar n-am incotro...prea renuntam noi la multe sa-i platim lunar gradinita.
Emanouela stiam odata cum se poate activa PM-ul, dar nu reusesc nici eu acum. probabil ca la mine e activat si de aceea nu-mi apare acea optiune.
2 luni acasa? cred ca tare te bucuri, super! e greu de carat pe avion, bine ca vine sotul cu masina si mai aduce el de ce aveti nevoie.
Anemona, Nico i-am vazut pe cei 2 Alex...tare dragalasi sunt amandoi
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
am sunat la anuntul pt. ORAJEL. Azi imi trimite d-na prin curier tubul de noapte. sa speram ca-si face efectul si asta e cauza.
_
Gio
de
lorelay_28 spune:
Neatza si de la noi,
pana am citit ce ati mai scris de aseara mamarutza mea a adormit in scoica langa mine. Asa pot sa scriu si eu linistita![]()
Pooh ma inscriu si eu langa tine cu 10 kg in plus care nu vror sa mai scada nici in ruptul capului. M-am apucat si de bicicleta, de masaj si nimic deocamdata. Mai astept pana la 6 luni ca sa pot sa alaptez si apoi o sa iau masuri mai dastrice![]()
Solike avem aceeasi data de nastere si acelasi an din cate am vazut.
Giova abia astept sa o bag pe Maiuta in apa. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. La baie ii place.
Vad bebei maraiti de 4 luni. Oare este un prag mai greu de trecut pentru ei. Asta ne asteapta si pe noi astia mai mititei???
Fetelor de vreo 3 zile am greturi dimineata si seara dupa ce mananc. A mai patit careva asa? Insarcinata nu am cum sa fiu pentru ca nici nu mi-a venit ciclu si am folosit si prezervativ. Sper sa-mi treaca. Cu Maya nu prea am avut probleme de genul asta.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
Solike spune:
Da, Lorelay, m-am uitat si eu in listuta acum. Vom da tortul impreuna
.
Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
siacob spune:
buna ziua si de la noi,
este si la noi a doua noapte cu program de trezit si stat treaza cel putin o ora
Giova si eu la fel am acum o fetita cu mare chef de joaca, caci a dormit pana la 9 in timp ce eu pup cana de cafea sa imi revin.
Mai mamicilor de zmeurei petesc si eu unul pentru zmeurica mea, ca nu cumva sa ramana fara ![]()
![]()
![]()
pooh spune:
Giova ,caaaaaaaaaaaat?40 ron/zi?
Eu platesc 5 roni si sunt ff. multumita de conditii si mancare....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
eumada spune:
Da si pe Eva mea o apuca urlatu` din senin.....senin..rade canta gugushteste..si deodata urlete cu dat din picioare si batut din picioare...o fi vreun puseu de crestere.....ca a inceput sa gangureasca tare bine si sa bodogane toata ziua si parca se uita altfel..........
Cred ca incep sa perceapa altfel lumea.....
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
Giova spune:
Pooh noi suntem la privat. el e acolo de la 1 an si 2 luni. in toamna asta vroiam sa-l trec la stat, dar am zis sa-l mai las ca si asa e perturbat de aparitia lui Edi, sa nu-l dau cu totul peste cap.
Dar supriza a fost cand ne-a zis dir. ca educ. nu a mai facut mai nimic cu ei in ultimele luni
. pai dau 850lei/luna sa fie doar ingrijiti si rasfatati de ingrijitoare?
Marco imi plange ca nu vrea sa plece in alta parte, s-a invatat aici de 3 ani, dar zau de mai imi convine. maine mergem la sedinta sa o cunoastem pe noua educatoare. daca o fi ok si-si face treaba, oricum nu-mi poate nimeni garanta ca va sta mai mult de 1 an....
asa ca trebuie sa caut pile sa-l inscriu din ian. la stat. atunci va putea sta acasa cand va dori, caci nu platesti la stat daca lipseste. si chiar daca as plati, 6 lei/zi e o nimica toata.
Siacob si el e vesel mare acum, mananca pe degete si canta, chiuie.
are 37,8 temperatura, i-am dat putin Panadol sa vedem. caci stranuta acum...a luat iar vreun virusel de pe undeva, dar asta nu e motiv de urlat noaptea![]()
eu inca sunt fresh, dupa amiaza cand il iau si pe Marco ma va lua oboseala, si imi va fii enrm de greu cu amandoi...asta e...nu cred ca voi putea dormi la pranz.
Lorelay poate iti vine CM. si eu aveam senzatia asta inainte sa-mi vina.
Sa ne zici cum va reactiona Maya la apa. si eu l-as duce pe Edi la cursuri de bebei, dar o las pe primavara, mi-e prea frica acum cu frigul asta.
Marco ieri a fost la inot si deja stranuta
.
_
Gio
de