**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Noi tocmai ne-am intors de la medicul de familie.A zis ca inca mai are secretii in nasuc si in gat si sa mai amanam vaccinul cu o saptamana.Ce bine!Ca imi e asa mila de el cand il inteapa!
Solike, de la noul kk nu am vazut sa se irite.Oricum suntem la inceput si e cam devreme sa ma pronunt.In schimb cand facem kk atat este de concentrat si de serios, incat zici ca trece un mare examen .Eu dimineata ii dau mar cu biscuit si imediat iese afara.
Giova ce mult costa gradinita!Vorbeam ieri cu o cunostiinta care are un baietel de 3 anisori si care-mi spunea cate a patimit ea cand l-a inscris pe ala mic la gradinita.Cica totul e pe pile .Cred ca si Edi al tau are o mica raceala, uff nu mai scapam de ele!
eumada vad ca zmeurica ta este cand urlatoare, cand zambitoare.Asa e si Raducu.Daca nu-l las sa faca ce vrea el urla.Si in ultimul timp vrea sa stea numai pe burtica si eu nu-l las ca da lapticul afara.
pe toate mamicile de zmeurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamicute!
Gata, bebe si-a reluat programul normal de noapte...ce atata bucurie...culcat la 9, trezit la 12,2,4,6,8...puteam sa-mi pun ceasul dupa el, la 2 ore fix era treaz si cerea papa.

Dienutza79, sa stii ca si al meu se mai trezea asa noaptea miorlaind, fara sa vrea papa. Cateodata tragea un partz si adormea la loc (probabil ca il durea procesul...), alta data pur si simplu il luam in brate, il tineam un minut si adormea la loc. Nu stiu ce avea, dar am citit ca in ciclul somnului, copilul are somn profund si somn activ parca. Si in timpul somnului activ se trezeste noaptea, iar daca nu are niciun discomfort, adoarme repede inapoi. Daca are discomfort, incepe sa maraie. Eu tot cautam motive pt care se trezea. Ma gandeam ca poate ii este prea cald, sau ca-l durea burtica de trebuia sa faca partul respectiv. Alteori era suficient sa-i schimb pampersul. Vezi si tu daca are vreun motiv de discomfort.
Sau poate cine stie..o fi doar vreo faza de-a lor de crestere (asa imi zicea pediatra, ca am intrebat-o si eu chestia asta).

Emanouela pentru mesaje private te duci la profil personal, la tabul de mesaje private, cel de langa editeaza profil, acolo vezi ca sunt niste butoane in dreapta, apesi pe "Options" si acolo ai "Activeaza/Dezactiveaza mesaje private", dai click la optiunea de activeaza si salvezi pe butonul din josul paginii "Trimite modificarile".

E foarte interesant mei-taiul asta. M-ar interesa si pe mine un wrap sau mei-tai. Wrapul totusi pana la cate kilograme se foloseste? Si cum se distribuie oare greutatea? Ca pana la urma urmei tot de noi stau agatati...Eu daca stau 10 minute cu el in brate nu mai pot de spate. Oare cu mei-taiu-ul asta e mai bine pentru spate?
Eu stiu ca si cand ieseam cu marsupiul pe-afara tot veneam acasa cu dureri de spate..si atunci era mai micutz, era inaite sa vina frigul, cred ca am mai mult de o luna de cand nu l-am mai scos in marsupiu.

Giova, sper sa functioneze Orajelul la Edi si sa se mai linisteasca. Sa ne zici si noua daca e bun. Si eu trebuie sa ma intalnesc cu doamna respectiva saptamana viitoare sa mi-l dea, il iau sa-l am in casa pentru vremurile cu dintisori, si am mai luat si la 2 prietene.
Cum a fost cand l-ai dus pe Marco la inot la 3 luni? Era deja primavara atunci, nu? Ma tot gandesc ca daca il duc pe David acum o sa-mi raceasca, mi-e cam frica, desi cred ca tare mult i-ar placea. Ce te punea sa faci cu el la 3 luni? Cred ca ii placea la nebunie.
Alinutza, tu ai apucat sa te duci cu Eric la Active Center? Ca acolo as vrea sa ma duc si eu in weekend, cand ar putea si sotul.

unombun, despre asta era vorba? www.youtube.com/watch?v=Ehmu-lTJXF0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Ehmu-lTJXF0

Pup la zmeurici!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum incearca sa adoarma...normal, sugand degetul.

Pony mai bine ca nu l-ati facut daca nu e perfect sanatos. Noi am amanat primul vaccin timp de 2 luni. cel de 4 luni il facem la 5 luni, daca o fi ok.
Da e nasol cu gradinitele in orasele mari. Nu sunt nici puse la punct si trebuie sa ai relatii ca sa prinda un loc.
Uliiasi da la marco era deja primavara, aprilie parca. dar am fost numai o sedinta, era departe, nu aveam masina, si ma costa transportul cam mult, plus abonamentul. Lui ia placut, nu avea nicio problema.
Acum pe Edi l-as duce, ca am masina, dar mi-e frica sa nu raceasca, e prea mare trecerea brusca de temp. Porii sunt deschisi si din interior, pana in parcare se poate raci foarte repede.
Marco e mai ok cu sist. imunitar, el face raceli simple, dar uite ca ii da si lui Edi. Nici pe marco nu-l voi mai duce dec.- febr., reluam din martie. Imi pare rau ca inoata fara nimic in bazinul mare, dar m-am saturat de raceli si alti virusi.

pana am scris eu mesajul a si adormit.
intru sa schimb cap. si sa le trec pe noile fete in lista.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Giova, Inutsa, eu sunt incantata de centru de activitati si preferata Mariei este perna tummy time. Este super, nu se rastoarna pe ea si deja isi tine capul si mai bine si daca stau sa ma gandesc cred ca o sa o incerc la vara cand o sa incep sa-i fac baie in cada noastra (e un colac umflat. Este scump, adevarat, dar toate investitiile facute in patut, carucior, leagan, centru de activitati le-am facut cu gandul ca le voi folosi si la al doilea copil pe care ni-l dorim f mult.

Si Maria are gingiile umflate, intai caninii si acum s-a umflat toata partea de sus. Isi mananca dejetele si buza de jos. Eu ii dau cu gengigel si pentru ca inca o supara burtica ii dau si Bonnisan care e bun si pt eruptia dintilor. O calmeaza super si doarme noaptea mai mult ca niciodata...deh...a mai crescut si ea.

PS Si eu sunt fan Raducu de Pony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Uliiasi, cand imi zici de David, parca o vad pe Maria mea cu trezirile astea dese noaptea pt papa. Dar de sambata (chiar de cand a facut 3 luni) a inceput sa doarma mai mult, se trezeste la 1 si la 4 si doar azi noapte a stat treaza de la 4 la 5.30, dar cred ca din cauza dintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Cred ca o sa aman baita pana dupa vaccin. Cica ar trebui sa-l facem dupa 20 noiembrie ca la 2 luni nu l-am facut. Daca tu zici Giova ca Marco a racit dupa ce a fost la innot atunci aman putin.
Zmeurica mea doarme si acum in scoica. Nu ma asteptam sa doarma atat. De obicei doarme 40-50 min. Si acum cand am zis ca nu o mai mut in patut ca oricum nu o sa doarma mult uite ca nu se mai trezeste. Sunt sigura ca daca o puneam in patut se trezea imediat smecheruta

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144866

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Eu chiar nu inteleg de ce trebuie sa se trezeasca atat de des noaptea...ori nu se satura cu laptele meu ori nu stiu ce are. Oricum eu ii dau de fiecare data cand cere, bineinteles, dar sper pentru vremuri mai bune. A avut totusi si nopti mai bune, cand se trezea doar de 2 ori, dar nu-mi dau seama ce anume face diferenta.
In ultimele 2 zile mi-am scos cu pompa cate 50-60 de ml de lapte pe care mama i-a dat lui David cu biberonul, pentru ca sambata seara vreau sa merg la petrecerea de 10 ani de la terminarea liceului, iar David sa ramana cu mama. Si cum s-a dezobisnuit de biberon, facem in fiecare zi pana atunci exercitii cu biberonul, poate isi aduce aminte de el. Pana acum a reusit mama sa-i dea tot lapticul, dar cu greu...cand simte tetina aia, prima data face mutra aia de greata, apoi se apuca sa o molfaie, si doar cand i se face foame foame reuseste sa suga. Asta e...sper sa reusesc sa stau la petrecerea aia macar 3 ore.
Giova, eu sincer ma bucur cand vad ca baga degetelul in gurita si reuseste sa se linisteasca singur. O sa-l dezvat eu cand va fi mai mare, dar acum functioneaza de minune, si macar cand ii aluneca degetul din gura nu urla sa vin sa i-l bag eu inapoi (cum s-ar intamlpa in cazul suzetei), ci si-l pune singurel.

Gata, s-a trezit, a inceput sa cante, acusica iesim si noi, n-am iesit de sambata....azi e frumos si senin, pana azi a fost asa de innourat si ceata si intuneric, de a trebuit sa tin lumina aprinsa toata ziua.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

corina si eu imi doresc al doilea copil foarte mult.Dar trebuie sa astept ca am facut ceza.Asa imi place de Cornelia si de Giova si de toate mamicile cu mai multi copii.Sper la al doilea sa am mai multa experienta si sa vina mai repede ca pe Raducu l-am cam asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

poze noi cu maya
http://community.webshots.com/album/575071465GNPplj?start=12

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput