**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna dimineata.
Am niste emotii cu vaccinul ala!
Pooh, Inutsa eu cu greutatea sunt cam obsedata cand vad atatia bebei pe aici cu greutate peste 7 kg si care s-au nascut cu greutate mai mica decat Radu.In ultima luna nu mi-a luat decat 350g.O fi oare si de la faptul ca a fost mai tot timpul racit?
toate zmeuricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Solike ce frumoasa e printesa ta si ce perisor are!Nu vrei sa o mariti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Pony, ce scumpicel este Raducu. Ochisorii lui sunt minunati. Greutatea este foarte buna pentru 4 luni, deoarece este in standardele de greutate, nu sub. In Capraru exista un grafic al corespondentei varsta - greutate, iar pentru fiecare varsta exista o plaja de valori de referinta, nu o cifra fixa in kg. Daca era asa, cu praguri fxe, eu o luam de mult pe aratura, ca atatea ganduri imi fac. In ultima saptamana Olguta nu a pus nici macar 1 gr. pe ea. Manechin o fac, nene!

Pony, se irita la fundulet de la "noul" kk?

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Pony, maritam noi, stai sa facem zestre

Pai cred ca o fi si de la raceala ritmul scazut de crestere, in mod sigur sunt afectati. Olguta are de 1 saptamana si ceva nasul infundat si se ineaca cu mucisorii. Aseara am trecut la artileria grea: pe langa apa de mare si BB, punem si picaturi pt sugari recomandate de medic. In tot acest timp nu s-a ingrasat deloc.

Iar cand eu am fost in tratament pentru un molar de minte erupt cu infectie si scos chirurgical, ea avea saracuta 6 saptamani, a trebuit sa iau antibiotic. Atunci a luat doar 50 gr., chiar daca ritmul ei pe saptamana era de 250 gr. Culmea este ca la nici o luna mi-a erupt cealalta masea de minte de jos, cu probleme asemanatare, deoarece nu avea loc pe gingie. Si am luat-o de la capat, Olguta suferind din cauza mea. M-am simtit teribil de vinovata si acum am mustrari de constiinta pentru faptul ca bebelusul meu a suportat consecintele.

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ofer tone de , cine doreste? cu un croisant langa, sau o brioche.

Aseara am fost in vizita la niste prieteni, totul bine si frumos, ne-am intors, baita de seara, papa, somnic. Pe la ora 1 s-a trezit fratele meu urland...si l-a tinut o ora. Nu stiu ce a avut...i-am masat gingiile, i-am dat Belladona...s-a linistit pe pieptul meu si a dormit 2 ore dupa care la 4 iar urlete. Inca o ora de urlat....acum i-am dat putin Panadol....s-a linistit, s-a trezit la 7:30 la papa si doarme dus. Noi suntem varza, el va fii fresh.
Are putini muci, dar in rest e ok...sanul nu-l refuza, l-am palpat la urechi nimic....sa mor de stiu de ce a urlat in halul ala....or fi dintisorii

ma pun sa citesc ce s-a mai scris si revin.
o zi frumoasa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna dimineata,

Giova, te-nteleg si noi la fel...am mai spus, de cateva nopti se trezeste ba la 2 noaptea cu urlete care o tin si o ora, apoi spre dimineata.... Sincer, imi aminteste de perioada critica de colici. De erupt dintii nu vad sa fie ceva, am palpat-o si eu pe toate partile . Sunt rupta de oboseala... Eu ma gandesc totusi sa nu fie burtica, am auzit cazuri unde colicile au tinut chiar si pana la 5 luni. Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!hai ca dau ezu azi cafeauaAzi sunt cu ambii copii,n-am fost in stare sa ne trezim si s-o ducem pe Timea la gradiSolike ,eu o sa primesc mei-tai in saptamanile urmatoare,sunt si eu tare curioasa cum o fi....poze cu copiii in el gasesti pe netBlanca ,vad ca numai la maritis,chefuri iti sta capul...Te si cred,la cat de frumos ai scapat de kg in plus....nu ca subsemnataVad ca o gramada de fete au revenit la greutatea initiala,eu mai am vreo 10,plus ca as mai scapa inca de 5Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
sunteti zombie...me too....., dar mai am putin...venim la Romanicaaaaaa.....sambata aterizam
suntem tare tare ocupati....facem bagaje, desfacem bagaje...am o gramada de lucruri si lucrusoare si jumatate de geanta e plina cu lapte....ce bea el, nu se gaseste in Romania asa caaaa, sunt nevoita sa car de aici...si cum bea o cutie/saptamana, cuita are 900 gr....tre sa car 4 ditamai cutioaiele
rugaminte mare....pt ca sunt batuta in cap rau de tot si nu stiu nici macar cum ma cheama, daca aveti timp, explicti-mi si mie, ca la gradinita, cum activez PM....ca sa inebunesc de m-am prins...am intrat in Profil personal si acolo m-am blocat
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buburuza tare frumoase pozele d ela botez, un adevarat macho man, piticul vostru.
ce preturi au wrap-urile alea. eu le-am gasit pe un alt site, aduse din HU, la 100 lei...dar nu mai am linkul.
Dienuta plange mult? si noi am patit la fel azi noapte, si nu-mi explic ce are.
Blanca nasol cu rezultatele, sunt convinsa ca de le fac si eu la fel de proaste ies. trebuie sa ma mobilizez putin si sa-mi recoltez sange.
Pogos si patul nostru e mare, cred ca are 2 m latime...nici noi nu ne gaseam in el. 3 dormim super, am dormit si 4 si tot a fost ok.
Pony dulce rau raducu al tau...mor cand ii vad mutrisoara aia de ingerash.
Bafta la vaccin azi!
Anemona felicitari pt. coordonatele bune la 4 luni. sper ca ati scapat fara reactii peste noapte.
Solike si voi ati avut o noapte misto....al meu numai pe burta doarme.
Luisa noi am scapat de mult de colici. si nu se aduna ca atunci cand avea, nu se da nici pe spate ca atunci cu otita. acum e fleasca...doarme si urla la mine in brate....
Emanouela super ca veniti in Ro. o luna stati? ia mai mult laptic, sa nu ramai in pana. naspa ca nu se gaseste la noi, de care pofteste dumnealui?
intri in profil personal, si cred ca la editeaza profil. acolo ai in partea de jos optiuni profil, cu + si -. dai pe + sa le vezi. nu sunt sigura ca zic bine, incearca putin, caci altundeva nu stiu unde sa intri. eu daca il am activat nu l-am gasit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova ,imi pare rau ca e marait Edi.....Wrap la 100 lei?Wow,super pret....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput