**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienutza,seamana,seamana intre ei.....sunt tare curioasa cum va fi cand vor creste un pic....Buburuza,ce dulce esi ce mamica tanara si silueta are!De unde ai comandat wrapul?Poze cu bb in el nu ne pui?Mie imi pare rau ca nu am achizitionat unul cat era Balazs mai mic,marait si mereu atarnat pe mie,acum am comandat un mei-tai,sa vedem cand ajunge,si cum ne vom descurca cu elPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

giova doarme si sotul cu noi. Cand am facut mobila din dormitor am vrut pat mare ca nenea tamplarul radea ca o sa dormim si de-a curmezisul. Si dupa ce am terminat-o ne intrebam de ce am facut patul asta asa mare ca nu ne mai gaseam prin pat. Dupa ce s-a nascut Ana am realizat pentru ce. asa ca avem loc si pentru Tudor la nevoie

Ar trebui si eu sa imi fac niste analize. In ciuda faptului ca iau Elevitul, tardyferon fol cu vit C si omega 3 ma cam apuca uneori niste dureri de cap de imi vine sa plang. si asta de cand a dat frigul si trebuie sa stau in casa cu geamurile inchise. Nu stiu ce legatura are una cu alta, dar de atunci au inceput. Incepe cumva dupa amiaza si ma tine cam doua ore. Si daca beau cateva pahare cu ceai si mananc incepe sa ma lase.
In ritmul asta voi ajunge cat un elefant. Si asa stagnez cu 7 kg in plus.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Bubu ma tot tin sa te intreb : de ce apare la tine Christmas Island tu nu esti in Bucuresti?

hehe... ba in Bucuresti sunt, dar nush ce mi-a venit intr-o seara sa pun Christmas island... ma saturasem de steagu Romaniei

pooh nu am facut inca poze cu bebe in el pt ca nu e soata acasa sa ne pozeze
dar cum fac pun si pozici sa vedeti cum sta ca maimutica in el.

wrap-ul l-am comandat de pe greenbaby.ro
merge si pt copii mai mari ca poti sa il pui in diverse pozitii in el... in fata, la spate, pe sold. depinde de cat de mare e bebe.
si eu o sa imi comand prin primavara un mei-tai ca ala cica e recomandat pt bebei cam peste 6 luni si oricum vara in wrap e cam nasol ca ne incingem...in mei-tai va fi perfect

si au niste mei-tai foarte frumoase la linkul de mai sus.
seriozitatea e maxima. ieri mi l-a trimis prin cargus cu mail de confirmare si azi dimineata l-am avut la usa.

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara zmeurici
Pooh l-am vazut si eu pe Balazs.Ce baietel frumos , m-am indragostit de ochisorii lui.
Eu cred ca Raducu meu este cel mai alintat baietel de pe aici.La o masa, ca sa manance trebuie sa-i cant, sa-i vorbesc, sa ma stramb pentru ca altfel nu merge.Mai pateste cineva asa?
De trei zile am inceput sa-i dau piure de legume si piure de merisor cu biscuit, e adevarat mai diluat si azi de dimineata am produs un big kaki mai tare .Vad ca pana acum nu l-a durut burtica.Mai avem pana sa ne invatam sa mestecam.
Maine facem 4 lunite si trebuie sa mergem la doctor sa vedem daca facem vaccinul si daca merita sa-i facem analizele de sange.Azi l-am cantarit si la 4 luni are 6 kg si 250g, el nascandu-se cu 3.400.Voi ce credeti e mult sub greutate?
Asa aratam noi la 4 luni Raducu
Cat despre somnic, Raducu doarme in patutul lui dar cu noi in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, ce dor imi era de tine ... Imi pare rau ca leutul tau se confrunta cu asa ceva, saracutul de el. Ii trimit multi pupici sa-i treaca.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buburuza,am vazut mei-taiurile de pe greenbaby....doar ca am l-am comandat deja pe al meu.mi-l trimite vara-mea din UngariaPony,ce dulce-i Radu....tu vorbesti de ochisori?De ce ar fi sub greutate?Fiecare bb se dezvolta in ritmul lui....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

buburuza ce cavaler am vazut acolo

dienutza si Bia a avut cateva seri in care se trezea si plangea rau de tot, nici tzitzi nu o calma. Ma gandesc ca o fi visat ceva sau..cine stie, habar nu am. Eu o calmam in final cu plimbatul si magaiatul si apoi abia reuseam sa o mufez la tzitzi

pooh deci nu usnt singura care o "terorizez" cu rock. Mai aleg eu melodiile, pe alea mai faine si sa nu-i distrug timpanul fetei

pony la greutatea care o are Raducu, nu cred ca e sub limitele normale, e chiar bine! si e si tare ochios

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bubu daca nu ne vrea Pooh de nora..ne vreti voi? Sunt lesinata dupa Serban ....ufff..greu sa alegi un ginerel sunt numai frumosi la noi in tufa

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Chiar ca numai copilasi frumosi avem.

Noi azi am facut vaccinul de 4 luni,a plans numai un pic cand l-a intepat.In rest s-a comportat bine,nu a facut temperatura,doar ca acum nu il ia somnul nici la titi.
Alex are 8 kg si 68 de cm,suntem mari,ne insuram,ce sa mai

O sa pun si eu poze noi in cont.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Buna dimineata.

A fost o noapte obisnuita pentru ultima saptamana: 5-6 treziri, nu pentru papa, ar fi fost bine daca manca, ci pentru ca pustoaica, atunci cand se intoarce pe burtica, in somn, nu poate respira cu nasul in cearceaf. Nu a invatat inca sa-l tina lateral. Si da-i plans.

Fetele care aveti deja si folositi mei tai, puteti pune poze, va rog! Ma intereseaza pozitia picioruselor lui bb.
Buburuza, si eu astept poze cu wrap-ul tau si mai ales cu bebe....ce il mai lauda Blanca. Cred ca ar trebui sa intru pe contul comun ca sa vad toti bebeii, nu?

Despre muzica, i-am pus Olgutei diverse stiluri sa asculte, de la Mozart, dupa care nu este innebunita, pana la irish folk, dire straits, chiar mariachi. Acum suntem la swing jazz, muzica mea preferata, si cred ca ii cam plac trompetele. Si eu am ascultat queen in timpul sarcinii... chiar la spital, inainte sa nasc, ma plimbam prin fata salii de pretravaliu cu ipod-ul in buzunarul halatului si queen la maxim in casti, ranjind la moasele care treceau pe langa mine si ma chestionau de contractii....iar eu, ioc contractii. Nu stiam eu ce ma astepta dupa ce avea sa-mi taie membranele. Ce amintiri...

O zi excelenta va doresc. Poate mai reusesc si eu ceva .

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput