**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Multumim de aprecieri fetelor
.
Lorelay ne incuscrim cum sa nu, sa vedem daca si bebeii sunt de acord cu noi
.
Uliiasi ce haios e David. noi papam la 3 ore si vreau sa-i maresc programul. nu prea reusesc. azi a dormit 4 ore, pauza intre mese a fost de aproape 6 ore...sanul stang imi pocnea nu alta.
Pogos si sotul doarme cu voi? sau pe el l-ati exilat? Patul nostru este mare, dar asa rau dormim cu Marco intre noi...se invarte, primim picioare in gura/spate, asa ca urgent il mutam la el in camera.
pooh eu nu ma pot trezi noaptea. daca nu plange Edi, dorm pana dimineata. de multe ori il gasesc pe Marco dezvelit si chircit de frig.
nu mai stiu care ce ati scris, trebuie sa recitesc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Solike am notata toate datele. nu am reusit azi sa va trec in lista, merge foarte greu forumul asta.
Lorelay pai daca e asa lume putina in piscina si apa e calduta poti sa o bagi, de ce nu? Pe Marco l-am dus la 3 luni la cursuri de inot.
Monica foarte buine ca doarme si ziua, sa-l tina naravul cat mai mult.
Edi vad ca iar a adormit, treaz fiind de la ora 17. suge pe degetul ala de nu-i adevarat
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
buburuza1979 spune:
blanca multumim de reclama 
![]()
si sa ne promovam in continuare uitati aici si pozici de la botez si baita:
http://picasaweb.google.com/theagodeanu/BotezSerban#
si al meu azi a dormit de a rupt... chiar nu stiu ce e cu el... a papat putin de eu sunt cu noduli la sani, in schimb doarme de rupe patul.
sper sa fie doar de la vreme sau doar o zi mai somnoroasa si sa nu fie altceva.
mi-a venit wrap-ul 
e mana cereasca la casa omului. mainile si spatele meu sunt ca noi... nu ma mai dor, iar asta micu sta asa bine in el... iar eu nu mai tbuie sa mananc pe fuga ca sa nu planga... il leg de mine si sta cuminte iar eu pap linistita. e minunat! iar de iesit afara nu mai am griji de genul ii e frig sau nu, ca legat la pieptul meu si e protejat ...plus ca trag si eu geaca mea larga peste el.![]()
ma duc sa imi fac un dus fierbinte sa descongestionez
ca simt ca pleznesc. la muls nu prea iese ca (,) cred ca mi s-au infundat canalele ... asa ca le bag acu' in apa fierbinte sa isi dea drumu.

gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Dienuta79 spune:
Buna la mamicute!!!
Am vazut si eu poze frumoase cu bebelusi 

Pooh sa stii ca Balasz chiar seamana bine cu Albert al meu.
Bebele meu nu stiu ce are ca de vreo 4 nopti se trezeste dintr-o data plangand si abia reusesc sa-l impac,nu stiu de la ce o fi,ati mai patit si voi vreuna la fel?
Si noi dormim in aceiasi camera cu bebe,numai ca el doarme la el in patut.Eu una nu cred ca as reusi sa dorm intr-o camera si el in alta camera,as dormi cu teama sa nu pateasca ceva,vreau sa-l am sub supravegherea mea toata noaptea.
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009
blanca000 spune:
Mi-au venit rezultatele la analize : fierul..low low low..vorba melodiei asa ca musai sa iau Tardyferon + vit C iar vit D3 tot mica sub limita si nu gasesc la farmacie Vigantolette 
ce porcarie..si nu exista inlocuitor pt adulti.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
buburuza1979 spune:
blanca dar nu putem lua din vigantol-ul astura mici? ca si asa arunc juma de sticla lunar... e mai putin dar tot e bine decat deloc!
offf..a murit Gheorghe Dinica...
asa multi "oameni mari" s-au dus in ultima vreme...
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
tanimi spune:
Blanca, mie ortopeda mi-a zis cand am fost la 2 luni la control cu Iarina sa iau si eu vigantol, cate picaturi ii dau ei, atatea sa iau si eu; iar la 4 saptamani sa inlocuiesc sticluta, chiar daca nu e gata 
Nina & Iarina
blanca000 spune:
cica daca iau din Vigantolul astora mici ar trebui sa iau un sfert de sticluta odata ca sa aiba efect la adult si cica sa iau 3 luni zilnic...si eu inlocuiesc sticluta la o luna..o sa vad sa iau din asta daca tot nu gasesc...ca si eu arunca sticluta aproape plina
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Inutsa,si noi pe muzica rock dansam!

Si ne placeeeeeeee!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Bubu ma tot tin sa te intreb : de ce apare la tine Christmas Island tu nu esti in Bucuresti?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004