**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uliasi,parca l-ai fi descris pe al meu ....exact asa adoarme si el...cu tzitzt-n gura.....si nu numai ziua.....Si cu programul de suppt stam cam la fel....papa la 2 ore ziua,noatea insa nu prea se trezeste......A,si cand sunt plecata si ramane cu tati,rezista si cate 4 ore fara papa.....nu ma vede,nu ma simte,nu i se face foame.....deci clar e dependent de tzitzi,dar nu-mi pasaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna!

Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate pentru Tudor. Parca e un pic mai bine, in sensul ca nu mai tuseste asa sec ci rupe mucozitati. Si parca nu mai tuseste asa des. Insa a avut acu jumate de ora o criza de plans si o stare de nervozitate cum nu am mai vazut la el...ma gandesc ca a fost de la gingiile umflate. Ca isi tot baga manutele in gurita si se enerva si plangea si tipa...of. Intr-un final a adormit la tzizti, cu genele ude de la lacrimi.

Vorbeati de locul unde dorm bebeii. Eu m-am adaptat dupa cerintele copilului. Ana nu a vrut in patut singura si pace. A vrut sa doarma lipita de mine si asa face si in ziua de azi. In schimb Tudor, cu toate ca e si el dependent de tzitzica, doarme in patut in camera alaturata. Si am zis ca daca va dori sa doarma si el cu noi, asta e. Vom dormi impreuna. Deocamdata nu ne-am inghesuit

ungaras ai o fetita ca o papusica. M-am indragostit de ochisorii ei mari cu gene luungi. O frumusete! O sa indraznim sa o petim , daca tot e moda cu incuscritul de timpuriu . E "batalie" mare

despre numarul meselor si cantitatea care o bea...nu stiu ce sa-ti zic. nu stiu cat bea, ca nu m-am mai muls demult ca sa vad cat mananca. iar de alaptat il alaptez cand doreste el. uneori la 2 ore, unoori la 3 ore. iar noaptea acum se trezeste cam la 3-4 ore sa manance.

muffinuta Tudor a avut acneea bebelusului si pediatra ne-a recomandat Atoderm de la Bioderma. Este fara parfum si alte nebunii si hidrateaza f bine. Stiu ca e buna si pentru dermatita. Musetelul si eu stiam ca intretine iritatia. Nu prea este indicat. Sper sa treaca repede.

pooh si pe mine ma apuca uneori niste nervi de ma sperii si pe mine. Zici ca trebuie sa-mi iau un sejur la cei "fericiti" .

clara, ce amintiri

alina sanatate mamei tale!

Pana am terminat eu mesajul de scris s-a trezit si Tudor. Vad ca e linistit. probabil ca il supara si burtica, ca dupa ce s-a trezit a umplut si un pampers. El care trebuia sa fie la al doilea pe ziua de azi. Primul e pe la 11 dimineata. Aramas la doua trei scaune pe zi.

Merg sa-mi reiau activitatea si sa strang si toate cartile si revistele Anei ca a apucat-o mai devreme cititul si am sufrageria plina.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vazut si eu pozici cu Olguta, wooo ce de perisor are draga de ea, sa va traiasca scumpica mica

am mai vazut si pe Balasz , este absolut delicios , parca mi-e pofta de un bebelus baietel

Alina sanatate multa mamei tale

Muffinuta multa sanatate leutului sper sa-i treaca repede bubitele

in legatura cu dormitul cu sau fara parinti si eu cred ca fiecare face cum simte ca e mai bine pt copilasul lui, noi cu Cezar din cauza ca stateam la 2 camere am fost nevoiti sa dormim in aceeasi camera cu el, acum ca are camera lui nici nu vrea sa auda sa doarma cu noi, noaptea, ca ziua il mai pacalesc sa doarma cu mine si cu surioara lui , altfel nu doarme deloc
cu Anastasia am zis ca o tin la noi in camera pana la 1 an dupa aia o mut in camera ei

de dormit bubulina mea adoarme singurica si ziua si noaptea, cateodata e mai maraita si o tin putin la mine in pat sau o plimb cu carutul si adoarme in 5 minute, deci la capitolul asta stam binisor
de papat ea papa si san si bibe deci nu stiu exact cat papa, mese are cam 5-6 depinde cat doarme ziua, noaptea o culc pe la 10-10,30 si se trezeste pe la 4-5 dimineata sau cand e in toane bune la 8 dimineata papa si iar somn pan al 10 dimineata, viata nene

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Alina, multa sanatate mamei tale !

Pooh, cand vb de Balasz, parca o vad pe Iarina; e exact la fel, daca ma vede, nu conteaza ca au trecut 2 ore, instant e flamanda. Daca e cu mama sau sotul rezista eroic fara tzitzi. Eu ma gandeam ca e ceva sechela de cand cu operatia si faptul ca o bucata de vreme nu am putut sa o iau in brate, insa vad ca persista si acum. Iar daca se intampla si altora, clar nu e sechela de la operatia mea, deci pot sa ii spun constiintei sa se linisteasca

Vad ca nu prea mai raman baietei de petzit si ar trebui sa ne grabim si noi sa rezervam: deci cine vrea de nora una bucatica Iarina, cuminte si grasunica, posesoare a 2 obrajori numai buni de pupacit, ochisori cand albastrii cand verzi, guritza galagioasa ( si aici e vorba de gangurit nu de plans ), picioruse jucause nevoie mare si manute cu o pielicica mai fina decat matasea, care atunci cand se aseaza pe obrajii mei simt ca mai bine de atat nu se poate si ca tot ce mi-am dorit vreodata e acolo, in fata mea, in bratele mele (vorba celor de la DM).

Muffinutza, ne ai pe noi aici, stiu ca nu e chiar acasa, dar suntem ca o familie

Lucialu

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

OOOO dar Tanimi sunt la zmeurici baietei frumosi foc...ai de unde alege : Alexandru de Meleea, Eric de Alinutza, Alex de Anemona, Radu de Pony, Oliver de Mqqm, David de Uliiasi, Serban de Bubu, Vladimir, Stefan...si lista continua...

Eva mea poate sa isi aleaga 2-3 ?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pogos,si Balazs e mai cacacios...tot cu 2-3 kk/ziAlina,si eu ma trezesc noaptea s-o acopar,s-o pup pe Timea...fac naveta printre camere....cred ca asa va fi de acum incolo,indiferent cat de mari sunt copiii....pana intr-o buna zi cand ma vor da afara din cameraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Mei, da ce-i cu timpul asta? Azi se innegrise cerul in Iasi... Urat de tot. Macar de ar ninge sa fie frumos afara. De abia astept sa ii arat Biei prima zapada .
Cica peste 3 sapt e ziua mea de nastere, dar nici nu o simt ca in ceilalti ani. Am tot ce mi-am dorit, un bebe mumos si sanatos, si nici nu imi mai pasa de ziua de nastere.

clara frumos ce ai scris tu!

pooh si inca ce nervi mai am uneori. te mai astept sa-ti treaca hormonii

muffi sanatate leutului

alina sa fie bine mama ta! asa e cu parintii. eu mi-am pierdut tatal dar nici nu vreau sa ma gandesc ca si mama o sa plece odata si odata. sper doar sa fie cat mai tarziu, asa peste macar vreo 40 ani!

lorelay .
ca tot ziceati de bebei care plang la necunoscuti... si a mea cam tot asa face. la inceput se uita lung la persoanele necunoscute, dar uneori chiar boceste, musai sa o iau in brate saa o calmez... ufff

corina f fain centrul si mai ales ca are si pernuta. mi-ai dat idee buna cu pernuta ca si eu vreau sa ii iau zmeuricii mele centru

giova am admirat cavalerii! se vede ca i-a placut lui marco la munte! sa-ti traiasca baietii, ca-s tare mumosi! ce grasunel e ediiiiiii

ivanoiuadela frumoase pozele!

Eu ascult acum... Bob Marley si Queen , in loc sa ascultam cu Bia muzica pt bebei. Si in burtica a ascultat QUEEN si s-a uitat la DVDuri cu ei, deci nu o sa ma certe ca ii pun si acum muzica lor

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Aaaaaaaaa
Fetele, la voi ce o sa aduca Mos Carciun in tolba pt bebe mic? Ma gandesc ce sa-i "comandam" Mosului sa ne aduca si nu stiu...

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

am revenit bebe doarme iar,e a doua oaracare doarme pe ziua de azi nu stiu ce la apucat ca el de obicei nu doarme de loc ziu ,sper sa_l tina cat mai mult .aaa am uitat si doarme si cu suzi in gurita care el nu avrut_o niciodata de cand sa nascut
ALINA sanatate mamei tale
GIOVA ce frumusei sunt baieti tai
OLGUTA este ff frumoasa
eu pe DENIS deocamdata il am in camera la noi,cand doarme in patut cand in pat cu noi,depinde.daca sotul e plecat doarme cu mine ca imi place sa dorm cu el iar cand vine sotul acasa prima seara tot cu noi doarme ca ia fost lui tati dor de el.ziua doarme doar in patut ca mi este frica sa il las pe pat singur ca l_am lasat odata i l_am gasit la marginea patului,am tras o sperietura.

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffinuta

Buna seara,fetelor!

aparem si noi,ca de obicei cu probleme..cel mai greu este insa cand bebelusii nu sunt sanatosi..pe mine ma termina treaba asta.

va rog si eu un sfat pt cine s-a confruntat cu asa ceva:
puiutul meu a avut o roseata in obraji,s-a agravat a erupt pe tot corpul,pielea uscata,rosie,aspect de eczema-acum am aflat ca sotul meu are probleme de piele in familie,inclusiv eczema..enfin,am fost la doctor pt ca e cumplit,tipa,plange,nu mananca,nu va mai spun e un calvar,mi se rupe inima cand il vad,nu pare sa aibe deocamdata discomfort fizic,dar refuza laptele,formula acum..sunt disperata,doc ne-a recomandat o crema pe baza de corticoizi,eu nu sunt adepta dar mi-e teama sa nu erupa..

care dintre voi s-a confruntat cu asa ceva?si dc ati folosit creme atat de drastice sau stiti ceva care ar ajuta naturist-crema de galbenele pas pe aici..in afara de musetel nu gasesti nimic..e cumplit.sunt foarte suparata ,mai ales ca nu mananca ,medicul spune ca e ok,dar a pierdut greutate..pe de alta parte dc aman trataentul spunea ca se poate ajunge la eruptii urate..

va pup si va doresc numai bine..si va rog dc puteti ajuta cu un sfat din experienta voastra.

Muffinuta mamica fericita de leut mult iubit si asteptat bb NJ-Nikolai James

noi am avut o eruptie din asta si ne-a trecut cu elocom. Nu stiu dk e cu corticoizi, dar e f buna; dupa o aplicare s-au vazut imediat rezultatele a doua zi.
si multa sanatate puiutului!

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput