**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Muffinuta,si Balazs are o iritatie,defapt cred ca e dermatita atopica,intr-o forma mai usoara
Pe corp,mai ales pe picioruse are niste pete,unde pielea e ff. aspra la atingere,ca smirgalul.....a avut si niste bubite dar i-a trecut.....noi folosim crema de corp speciala pt. piele atopica,fara parfum,coloranti,parabeni,etc.....Cu cremele care contin cortizoni,nu stiu ce sti zic.....si noua ne-au fost recomandate,insa au o gramada de contraindicatii si efecte negative,mai ales daca sunt folosite pe termen lung si incerc sa le evit.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
tanimi spune:
Muffi, multa sanatate leutului !
Pooh, oare pe cine nu lasa nervii, mai ales pe vremea asta de Bacovia
.
Clara, ce nostalgie ... a fost ca madlena lui Proust
si mi-a facut asa un dor de vremurile alea ... Cat despre AP sau nu, sunt de acord cu tine: fiecare cum simte. Noi pe Iarina pana pe la vreo 2 luni am culcat-o in landou in pat cu noi, apoi am pus landoul langa pat, iar de vreo 2 saptamani, doarme in sfarsit noaptea in patutul ei, insa l-am adus la noi in dormitor, ca asa ma simt eu mai confortabil, sa o stiu la o lungime de brat distanta ( sora mea imi spune "closhca").
Unguras, nu stiu cat mananca Iarina, papa direct san iar proba suptului nu am facut-o niciodata ca sa nu ma stresez, insa ea e si papacioasa si prin urmare "grasana lu' mama". Cat depsre numarul de mese, aici s-ar putea sa fim campioane - are noaptea 2 mese, la 1 si 4, iar ziua inca cel putin 6. Degeaba am incercat sa le raresc, se chitaie si nu am ce face, ii dau sa manance.
la toata lumea
Nina & Iarina
daniela2880 spune:
Neata si de la noi. Multumim ca ne-ati acceptat in club, sunteti niste dragute toate.
Legat de greutatea bebeului..si eu sunt o mamicuta paranoia, chiar daca stiu ca fiecare copil are propriul ritm de crestere si dezvoltare, atunci cand aud o mamicuta ce are un bebe de aceeasi varsta cu al meu care zice ca bebitu are 7.800 sau mai stiu eu cat incep sa ma ingrijorez. Teo la 4 luni avea 6.630 si 67 cm. Teoretic f bine pt ca in manualele de specialitate , a se citi reviste si articole de pe net, se spune ca la4 luni bebe trebuie sa isi dubleze greutatea de la nastere. Ritmul de crestere in greutate se diminueaza dupa 4 luni. Deci fetele cred ca suntem niste mamici prea exagerate...la inceput eu numaram si de cate ori casca bebe din cauza unei prostii pe care am citit-o in cartea lui Capraru...Atata timp cat bebe papa, e vesel, are o stare generala buna cred ca sunt mai putin importante kg. Ironia sortii ...la bebe vrem sa se acumuleze si la noi sa scada
apropos de kg in plus ce s-au adunat pe timpul sarcinii...si eu ma ,, laud ,, cu aproape 30 in plus. Din fericire de la 85 cate aveam in ziua cand am plecat la spital in prezent mai am 66...conteaza mai putin kg atunci cand imi vad minunatia, asa ca meleea, eumada fruntea sus, se vor duce ele si kg, dupa ce terminam cu alaptatul bagam dieta si sala si vom fi din nou suple
. Am vrea si noi sa atasam niste poze dar nu prea stim cum...Revenim.Ma cheama datoria 
mami de teo
Corinna1982 spune:
Neata si de la noi!
Giova, sotul nu vrea cu prezervativ? si ti-a spus ce s-a intamplat doar de curand? Eu cred ca vrea si o fetita ![]()
![]()
. Ma bucur ca Edi a inceput sa doarma iarasi bine.
Eu abia de 2 zile o culc in patutul ei cu noi in camera si asta pt ca se trezea foarte des noaptea (chiar si de 10 ori)si imi era mie greu sa ma aplec tot timpul sa-i tin suzeta cu mana. Azi noapte a adormit chiar bine, pentru prima data 6 ore legate 
, dupa care a papat si somn din nou, iar eu de bucurie ca a dormit fata mea, nu am mai putut sa adorm.
Am luat centru de activitati Tiny Love, Insula Tropicala. E incantata Maria. Incarc poze mai tarziu.
Bun venit noilor zmeurici si sanatate celor bolnavioare!
pooh spune:
Ungaras,ai o dulceata de fetita,cu niste ochisori
Iar tu arati ca o pustoaica.
Eu il alaptez pe Balazs,insa nu stiu cate mese are pe zi...6-7-8

Noapte papa putin,dar ziua cere destul de des,defapt ii place sa stea la tzitzi,imi place si mie sa-l simt acolo,si il las.....

Sanii/productia de lapte se regleaza in timp,daca tu te-ai obisnuit sa te mulgi la un interval anume,normal sa fie plini si tensionati cand nu-i golesti la timp.....Dimineata si sanul meu nepapatexplodeaza,trebuie sa-l golesc neaparat
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
'Neatza tufa...cum dormirati?
Departe de mine gandul de a intretine o polemica dar sa ii raspund Motanei : stiu ca unele dintre noi merg pe metoda AP si sunt foarte de acord daca asa vor ele...ba chiar si eu mi-am luat un sling si o tin pe bebi toata ziua dupa mine. Ziua mai dormim si impreuna cand se poate. Daca mi-am spus parerea nu inseamna ca dau cu rosii..de aceea am intrebat daca prietena lui Lorelay are copii sa vad...insa dupa cate imi dau seama sfaturile vin din ceva ce a citit fata aceea si mai ales ca din observatiile ei o face pe Lorelay sa se simta vinovata...ei nici chiar asa...de aceea am comentat...tot din bunavointa.
Ti se pare ca proslavesc singuratatea copilului?...hmmmm...
Bubu si cu tine sunt de acord..insa zici ca si daca doarme profund copilul simte..poate asa este iti dau dreptate insa cand zici ca nu are ce face nu mai sunt de acord..daca ar suferi sau mi-ar simti lipsa eu cred ca ar incepe sa planga sau sa chitaie ceva acolo asa cum face ziua si ma cheama..ea insa doarme asa de linisitita in patutul ei si zambeste asa frumos, ba chiar si chicoteste cateodata incat nu ma simt vinovata cu nimic ca o las sa doarma acolo.
Cu ClaraJ sunt pe aceeasi lungime de unda 
Bine Pooh...mai asteptam insa sper sa fie tot asa de frumos si cand creste Balasz, sa avem de ce astepta ![]()

Pup toata tufa fara exceptie 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
ivanoiuadela9 spune:
Giova
acum am trimis sotul sa mi ia un test ca nu mai am rabdare
... sper sa iasa negativ ca altfel i-am spus ca decat un chiuretaj mai bine o nastere
. Rad eu dar nu i rasul meu mai ales ca am zis ca nu o sa fac niciodata asa ceva 

, mai ales ca mai am o sarcina pierduta in 3 luni jum .
Fug ca s-a trezit minunatia mea cea mica si cere papa .