Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Gata, poze adaugate! De cumintel e cuminte...plange doar cand ii e foame, cand trebuie schimbat si din cauza crampelor! Si eu sper sa perec mai mult timp cu voi...dar sper sa ma mai lase operatia!

MAI TREBUIE SA MAI ADAUG CEVA POZE DE ACASA...DAR INCA NU SUNT DESCARCATE PE CALC...NU AM AVUT VREME

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

multumesc fetelor! Fiecare dintre noi are cate o poveste de viatza frumoasa si impresionanta si mai ales unica!

Andreutzule m-ai lovit cu intrebarea legata de Stefania!!! Nu iubita, nu cred! Fiindca imi iubesc enorm putzicile si n-as vrea ca vreo futitza sa ii detroneze Imi plac lucrurile asa cum sunt acum si mai ales ca am visat-o pe mama mai pe la inceputul sarcinii, imi spunea ca in burtik am fetitza si ca nu cumva s-o cheme Stefania..........so! Fara Stefania!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 5+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lavinia intr-adevar Ai o mandrete de baiat!!!!

34+ cu Nicholas Ellan

AMR 5+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor, tin sa va anunt ca Alinus25 a nascut azi noapte pe la 2, nastere naturala, un baietel Dragos-Andrei, 3,500 kg, la 38/39 de sapt. amandoi sunt bine. mai multe detalii o sa va spuna mamica

noi suntem bine, mai avem cam 2-3 sapt, asta daca puiul meu va vrea sa mai stea atata, colul s-a scurtat deja, asa ca asteptam.

felicitari tuturor mamicilor si bun venit fulgusorilor...sa fiti toate sanatoase si fulgusorii cuminti si mancaciosi.

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

26+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Magda - frumoasa poveste.La prima sarcina plangeam mult mai des, acum mai rar, dar cand ma apuca nu ma mai opresc.

Miha, pot sa te intreb daca Mario a iesit plangacios? Am si eu un pitic pe creier ca am plans aproape toata sarcina si fiica-mea va fi plangacioasa.

35+ Chiara Ada

Nuuu, dimpotriva, e foarte vesel, plange rar.De cand s-a nascut am vorbit am ras si am zambit tot timpul in preajma lui si i-am cantat , daca nu eu laptop-ul. Nu o sa fie plangacioasa doar pentru ca tu ai plans, la noi nu s-a intamplat asta. Uite www.youtube.com/watch?v=KAMDGcfTEng" target="_blank">aici cum 'canta' el la 2 -3 luni

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonetteAndreutzule m-ai lovit cu intrebarea legata de Stefania!!! Nu iubita, nu cred! Fiindca imi iubesc enorm putzicile si n-as vrea ca vreo futitza sa ii detroneze Imi plac lucrurile asa cum sunt acum si mai ales ca am visat-o pe mama mai pe la inceputul sarcinii, imi spunea ca in burtik am fetitza si ca nu cumva s-o cheme Stefania..........so! Fara Stefania!
Iarta-ma, sper ca nu am rasucit vreun cutit in rana. Doar ca sunteti frumosi si va imaginam cu vreo fufitza dupa voi. Eu tot raman cu un feeling ca vei fugi asa, peste o vreme, dupa un test ceva 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Lavinia intr-adevar Ai o mandrete de baiat!!!!

34+ cu Nicholas Ellan

AMR 5+!!!!!

MULTZAM FAIN

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

fetelor, tin sa va anunt ca Alinus25 a nascut azi noapte pe la 2, nastere naturala, un baietel Dragos-Andrei, 3,500 kg, la 38/39 de sapt. amandoi sunt bine. mai multe detalii o sa va spuna mamica

noi suntem bine, mai avem cam 2-3 sapt, asta daca puiul meu va vrea sa mai stea atata, colul s-a scurtat deja, asa ca asteptam.

felicitari tuturor mamicilor si bun venit fulgusorilor...sa fiti toate sanatoase si fulgusorii cuminti si mancaciosi.

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

26+ David

strumfulet + poza strumfulet

Felicitari Alina, sa iti traiasca bebe Dragos, sa fie sanatos, recuperare grabnica!!!

Ce de fulgusori avem!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Alinush Felicitari, bine ai venit pe lume Dragos! Lavi e tare frumusel iepurasu', sa-ti traiasca. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata fetele

Pun poze pe picassa sa ma vedeti ca mai am 4 zile si gata burtica, scoatem bebele afara.Imi e tare frica de cezariana dar asta e.
Va pupam pe toate si pe bebelusi, sunt o frumusete de fulgusori.

Sa va ganditi la mine miercuri.

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput