Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj |
Iarta-ma, sper ca nu am rasucit vreun cutit in rana. Doar ca sunteti frumosi si va imaginam cu vreo fufitza dupa voi. Eu tot raman cu un feeling ca vei fugi asa, peste o vreme, dupa un test ceva
35+ Chiara Ada
[/quote]
Nu draga mea....nici un cutit! Doar ca 3 bucurii ajung si fetitze o sa-mi aduca ei...........fara numar! Eu n-am decat de asteptat Si apoi cine garanteaza ptr pasarik????????
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 5+!!!!!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui mihamoraNuuu, dimpotriva, e foarte vesel, plange rar.De cand s-a nascut am vorbit am ras si am zambit tot timpul in preajma lui si i-am cantat , daca nu eu laptop-ul. Nu o sa fie plangacioasa doar pentru ca tu ai plans, la noi nu s-a intamplat asta. Uite www.youtube.com/watch?v=KAMDGcfTEng" target="_blank">aici cum 'canta' el la 2 -3 luni |
Ramonika spune:
felicitari Alinush - sa-ti traiasca minunea.
iar tu, Adriana, cam rarut pe la noi? ce se intampla? te asteptam mai des, macar zi ca esti bine si atat.
simonette spune:
I-am vazut pe Dragos si Emil!!!! Doamne ce frumosi sunt
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 5+!!!!!
dienutze spune:
LauraB, sa fiti sanatoasa si sa iti umple viata de bucurii puiuta ta!!!
Stefi, drum bun! Sa te vedem repede inapoi la taste!
Simina, sa va dea DD sanatate sa nu mai aveti in viata voastra nevoie de spitale! Tu, din pacate, ai experimentat vorba batraneasca...."numai mama sa nu fii!" Capul sus ca a trecut, acum o sa va intrati in ritm si o sa cresteti mari, sanatoase si frumoase! Pup fetitele!
Mai fetelor, m-ati terminat cu povestile voastre!
Dankutza, desi stiam povestea ta, tot am mai bocit putin, te-am admirat si m-am rugat din nou sa va vad sanatoase si implinite pe amandoua! Eu cred in soarta, in ce a scris DD acolo pt fiecare, asa a fost sa fie... sa vina mai tarziu, dar bucuria de a fi mama o sa stearga toate grijile si supararile din trecut!
Ma bucur ca esti ok si te duci la munca, face bine la psihic! Eu de cand sunt in concediu frec prin casa si nu mai termin, tocmai sa nu stau de pomana ca as innebuni! Este prima perioada din viata mea cand stau acasa atata timp si mi se pare f ciudat!
Cu studentele eram sigura ca o sa iesi mai mult decat bine! Esti un profesor dedicat muncii lui si ar fi anormal sa nu fii apreciata!
Ionela, nu te mai intreba daca acum trebuia sa vina bb! E clar ca DD l-a trimis la voi, ca e al vostru si ca acum e momentul! Ai sa vezi ca toate se leaga in viata! Bucura-te de fiecare moment!
Noi am amanat momentul de 10 ani! Din motive strict financiare! Nu ca le-am rezolvat acum! Dar acum am simtit ca trebuie sa vina si minunea noastra! Si eu sunt o norocoasa care a ramas din prima. Cand asteptam rezultatul am scos un egoism cat mine de mare: "daca nu e sa fie acum, mai incercam??" Imi e jena ca am gandit asa ceva atunci! Si acum ma gandesc ca bebe nu m-a auzit si nu s-a suparat pe mama ei care nu va mai fi niciodata atat de egoista!
Simonette, ce poveste frumoasa ai si tu!!! O sa fii cea mai iubita soacra cu trei nurori! Cand o sa vezi rauri de adolescente la usa ta, o sa zici...bine ca am baieti
Lavinia, bine ati venit acasa! Frumos fecior ai!
Adriana, hai mai des pe la noi! Pupam curierul!
Alinus sa iti traiasca Dragoselul! Sa fiti sanatosi si fericiti!
36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu-l gasesc pe youtube 36+ Chiara Ada |
Scuze ,cred ca era pe privat, acum sper sa mearga www.youtube.com/watch?v=KAMDGcfTEng" target="_blank"> Dominic
Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
floricik spune:
FELICITARI LAURAB!!
FELICITARI AVALON!!
FELICITARI ALINUS!!
36
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monis5 spune:
Super povesti ce s-au intins aici
celor care le-au scris
Ionela - nu gasesc cablul de date de la telefon ca sa scot poza de la Krelia
Simina cand fnalizez, iti trimit 'opera' integral
si sa nu uit urarile
Alinush Felicitari, bine ai venit pe lume bebe Dragos!
Lavi vazut poze cu copilutzul, sa-ti traiasca
Sper sa revin si eu mai incolo ca deja am intrebari pt mamicile cu experienta
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui mihamoraScuze cred ca era pe privat, acum sper sa mearga www.youtube.com/watch?v=KAMDGcfTEng" target="_blank"> Dominic |
dienutze spune:
Fetelor, voi ati luat deja infacolul? Sau asteptati sa vedeti daca e nevoie de el?
Ma gandesc sa comand de acum!
36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!