Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!
Raspunsuri - Pagina 5
magdaz_ina spune:
Simonette, ne-ai lasat fara cuvinte.
Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-
Ramonika spune:
simonette - foarte frumoasa si povestea ta.
ionela - si eu. ma bucur ca iti place asa de mult de doctorita ta. as vrea sa spun si eu acelasi lucru despre a mea. desi e ok, parca as fi vrut s-o simt mai apropiata, e cam ocupata si parca prea "oficiala", daca pot spune asa. oricum de buna e buna, de asta nu ma indoiesc. sa vedem care-o fi deznodamantul cu ea.
Andrecluj spune:
Simonette Superba poveste, e clar mana lui Dumnezeu la mijloc, sa va traiasca putzulicile in armonie. Auzi, mai incerci o Stefania mai incolo? Ziceai tu ca nu, dar parca imi imaginez cum ar fi viata voastra si cu o fetita mica. Am uitat sa va spun ca am vorbit de dimineata cu Kreliutza noastra, nu a apucat sa spuna mare lucru ca plangea ginerica al meu tare tare, doar ca a 2-a zi dupa cezariana a fost groaznica. Cred ca ginerica ma iubeste deja si nu a vrut sa aud detaliile cezarienei, daca ajung acolo. 35+ Chiara Ada
crissa13 spune:
Buna dimineata,
Simina, ma bucur ca si acasa cu bebe Maya, prin grea incercare ai trecut. Sper sa reusesti cat mai repede sa o linistesti, sa nu ii mai fie teama sa o lasi in patut.
Monis astept cu nerabdare partea a treia a nasterii lui Iulian.
Simonette emotionanta poveste, sa iti traiasca flacaii!
Shtephy drum bun la Bucuresti.
RamonaC felicitari pt baita. Sotul meu a zis ca nu o sa ma lase sa ii fac eu baie la bebe ca ii e teama (in ultima perioada sunt mai neindemanatica si cam scap unele lucruri).
Am inceput sa negociez cu bebe sa se aseze pozitie de iesire, desi eu vorbesc, el se impinge mai tare cu capul in stomacul meu.Poate pana in decembrie reusim sa ne intoarcem.
Sa aveti o zi buna, va pup pe toate!
33+
simina_kin spune:
buna dimineata
Rog mamicile care si-au scris sau isi vor scrie povestea, sa o atasati la semnatura, pt cele ca mine care nu mai sunt online
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mihamora spune:
LauraB - felicitari !! Ma bucur ca a fost mai usor.Bine ai venit pe lume Sophia!
Magda - frumoasa poveste.La prima sarcina plangeam mult mai des, acum mai rar, dar cand ma apuca nu ma mai opresc.
Monis - cat de frumos povestesti,abia astept sa citesc in continuare.
Dankuta - ce poveste impresionanta Si eu admir fetele care fac orice pt a avea un copil si nu renunta usor. Dumnezeu sa le ajute pe toate aspirantele!
Dymomo - felicitari pentru buricut! super cadou de ziua sotului. Ce neonatolog aveti?
Simonette - sa-ti traiasca muschetarii si sa fiti fericiti!
Michelle 36 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
laviniablaga spune:
SALUTARE TUTUROR! DOAMNE CATE MAMICI AU NASCUT! FELICITARILE MELE TUTUROR! VA PUP DULCE PE TOATE...O SA INCERC SA PUN POZE CU BEBELU MEU...SA VA ARAT CE MANDRETE DE FECIOR AM!
Lavi, 37+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 3 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamoraMagda - frumoasa poveste.La prima sarcina plangeam mult mai des, acum mai rar, dar cand ma apuca nu ma mai opresc. |
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga SALUTARE TUTUROR! DOAMNE CATE MAMICI AU NASCUT! FELICITARILE MELE TUTUROR! VA PUP DULCE PE TOATE...O SA INCERC SA PUN POZE CU BEBELU MEU...SA VA ARAT CE MANDRETE DE FECIOR AM! Lavi, 37+ mami de Rares Cristian Au mai ramas 3 saptamani! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
Asteptam poze! Imi lipseste cafeluta ta! M bucur tare mult ca ai intrat pe forum, sun convinsa ca bebe e un scump... sper ca e si cumintel... iar pt colici ati gasit leac. Te asteptam sa mai treci pe la noi...cat mai des si cu vesti cat mai bune
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE