Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!
Raspunsuri - Pagina 4
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Cand am citit cat de usoara a fost nasterea cu epidurala a Laurei, parca mi-a mai dat un pic de curaj. NU stiu de ce, dar am in cap, numai cum s-a chinuit Lavinia sa nasca, cum s-a rupt Dana si cat s-a chinuit Betty sa isi desfunde canalele. |
Hai ca o sa vezi si de la mine acelasi lucru. Mare inventie epidurala asta . curaj!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
dankutza spune:
My-Lady oricat m-am chinuit sa obtin sarcina asta, eu tot ma consider norocoasa. DIn fericire am gasit medicul care sa ma ajute. Dumnezeu a inspirat-o sa imi dea cel mai bun tratament pentru mine si tot el m-a ajutat sa duc sarcina pana acum. Maine intram oficial in 35 de saptamani si sunt inca bine. Mai sunt usoare neplaceri, dar sunt doar usoare. E normal la "varsta" asta sa obosesc cand urc scarile, sa nu gasesc o pozitie buna de somn, sa am pulsul ridicat, dar toate trec si bucurosi le-om duce toate.
Daca ai stii cate fete sunt la aspirante de ani de zile! Ti se rupe sufletul. Eu am fost pe acolo doar cateva luni. AM activat la inseminare. Imi pare atat de rau de ele, dar sper ca intr-o zi vor ajunge si ele la odisee.
Chiar si la noi la odisee, sunt cateva fete care au tras mai rau decat mine. De aceea ma bucur tare mult si le salut in mod special pe cele care au obtinut sraciniile foarte greu.
In 6 ani, am avut suisuri si coborasuri. Eu nu sunt un om invidios. Nu ma caracterizeaza. Eu sunt Sagetator cu parul in vant si nu ma uit decat inainte ce sa tintesc. Sper ca si fi-mea sa iasa tot Sagetatoare. Da Doamne! In trecut invidiam fetele care obtineau sarcina foarte usoar, care doar se culcau o data fara protectie si ramaneam. Imi rodea sufletul. Le invidiam. Le uram. La ele de ce se poate si la mine nu? Ma rugam la Dumnezeu sa nu mai fiu asa de rea. Dar intotdeauna ma bucuram din suflet cand auzeam de una ca a ramas gravida dupa anui de zile, chiar daca nu o cunosteam.
Acum, m-am schimbat. M-am "umanizat". Ma bucur pt fiecare fata care e gravida si face un copilas. Deci, maternitatea, te schimba.
Fug la cumparaturi acum
33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
ionelamaria spune:
Buna tuturor,
Observ un ritm ceva mai lent decat in alte vremuri... dar unele dintre fetele foarte active au deja bebei acasa... si probabil aceasta este explicatia
Eu am reusit sa dorm... ieri ma trezisem la 7 dupa 3 ore de somn....si am stat toata ziua in picioare (program administrativ). Consecinta: picioare umflate seara.... De adormit am reusit pe la 2 si azi la 8 am deschis ochii... dar am ramar in pat ca nu s-au dezumflat de tot picioarele. Astept
Monis, pune pozica pe contul comun cu bebe Rares al Kreliei
Dankutza, imi place povestea ta. Spuneai ca invidiai candva pe cele care obtineau o sarcina repede. La mine a venit dupa 5 ani jum de la nunta... dar la prima incercare. Cu toate astea iti pot spune ca si eu am ce invidia la voi, cele care ati incercat ani de zile sa ramaneti insarcinate. Ma bucur mult ca mi-a iesit atat de usor... nu stiu daca as fi avut taria voastra... nu cred ca as fi avut puterea sa lupt atat de mult. Stiu insa ceva: voi ati trait altfel sarcina... voi ati savurat altfel fiecare miscare a lui bb... voi traiti mult mai intens tot ce se intampla... eu uneori am impresia ca nu apreciez suficient perioada asta....Am obtinut usor... am luat totul in usor. Sunt fericita ca vine acest bb...dar ma mai intreb daca acum era timpul... prostii hormonate le zic eu... cred ca in mintea voastra nu apare aceasta intrebare: oare acum era timpul sau mai trebuia sa astept?
Lidia74, Tare-mi esti draga ca sustii pe toata lumea. Abia astept sa-ti facem si noi tie galerie! Iti dai seama? vom fi noi cam 100 + bebeii. Se va auzi din spital galagia
Laura B sa fiti sanatosi si fericiti 1000 de ani. Bun venit micutei tale! Asteptam sa ne mai dai vesti bune despre toata familia ta
Simina, ce povestesti tu de spital e ingrozitor... ne rugam ca nimeni sa nu mai ajunga pe acolo... mai ales micuta ta. Cred ca esti obosita dar fericita ca sunteti amandoua bine, acasa
shtephy,drum bun la bucuresti... va asteptam "acasa"(pe forum)> Cat despre somn, am povestit mai susAm absentat si eu o noape
Many_bani, nu cred ca as putea spune ceva potrivit in legatura cu catelusul tau. Cred ca stiu ce simti... eu am plans ca un copil dupa canarii mei si nu mai am curaj sa-mi iau alte animalute desi tare imi plac.
magdaz_ina, eu cred ca e bine ca esti vesela... si mai cred ca si plansul e normal... primul, al doilea... bb e un cumul de emotii si temeri si bucurii...Multumim de cafea!!
dymomo77, povestea ta o stiam deja de la maaaarea intalnire... dar e emotionanta... ca toate povestile cu 2 liniute asteptate mult timp
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Lidia74 spune:
SHTEPHY multumesc de urari. Sa dea DD sa ai gura aurita.
Drum bun...Sa va intoarceti cu bine de la Bucuresti.
CAMY bun venit acasa cu Flavius.
Andrecluj spune:
Buna dimineata, scuze pentru absenta de ieri Stephy multumesc ca ai intrebat de mine, dar dupa control mi-am permis prima iesire in sarcina asta si am mers la pizza. Am citit azi tot ce ati scris si m-a lovit plansul rau de tot pentru Simina si Dancutza ,sunteti 2 curajoase. tiusca, pishko felicitari mamicilor, bebei sanatosi sa aveti! Ramo C. , te sunasem si eu ieri ca nu avea cine sa dea anuntul pe forum pt Lacra, daca ai gasit apelul meu,mamico,pt asta era. Camy ,Flavius e un frumos,Dumnezeu sa ii dea viata lunga si sanatoasa!Simina Bine ati venit acasa, imi pare sincer rau pentru patania din spital,trist,foarte trist ca inca suntem la nivelul asta. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa nu ajungem acolo, altfel,vorba lui Monis ,emigram. Sa traiasca Maya sanatoasa si sa nu mai aiba parte de asa ceva niciodata. Avalon ,ai 2 printisori minunati, sa fie sanatosi,iar tu mamico refa-te repede sa se bucure de tine! Many , felicitari inca o data.Sexy Mummy Annabelle pune excelent pe ea, ma bucur din inima, inseamna ca esti mamica de nadejde. Mai pune niste poze sa o admiram ca tare frumoasa-i. De Lavinia nu stim nimic in afara de faptul ca a ajuns acasa cu bebe. Dankutza Felicitari si toate stima mea, nu stiu cum ai rezistat psihic, Iti doresc sincer ca Cezara sa fie sanatoasa si sa aiba viata lunga si fericita. Am plans la povestea ta si imi dau seama ca cele care am ramas mai usor suntem binecuvantate de Dumnezeu. Lidia , nu ca sa imit, na, da' nici eu nu te-am pupat de mult. Laura B Uite, asa "update" sa tot fie, felicitari! Doris , bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu tine. Cum te simti?Stephy saru mana, sunt bine, relativ. Stii cum e cand n-are omul griji. Chiara e micuta, are 2370, lenesa, dar motiv de ingrijorare tot mi-am gasit, in sensul ca medicul meu e un dur, care m-a tot criticat, iar ieri a fost extrem de tandru. "Nastem cum vrei tu, stam in rezerva in care vrei tu", etc. De ieri ma tot intreb ce-o fi vazut de l-a apucat tandretea. M-a tinut la control o ora jumate pentru ca gasea bucirul Chiarei si i-a si zis cateva vorbe de duh. Biata copila, nici nu a iesit si deja aude. [red] Magda Saru mana de cafea, buuuuuuuna.[red] Ionela , iar te inteleg perfect. Am intrebari ca ale tale de 20 de ori pe zi, dupa care de 30 de ori ma rog sa imi ierte DD gandurile. Si uite asa trece ziua de stat in pat. Oricum, nu avem raspunsuri. Sunt undeva, sus, cert este ca ceea ce traim are un sens. Eu abia acum am inceput sa vorbesc cu copila mea, abia acum cred sau sper ca poate fi adevarat si in acelasi timp ma intreb daca era cazul si daca e cu omul potrivit. Dar nu primesc raspunsuri, ele vor veni de la viata. 35+ Chiara Ada
Andrecluj spune:
Iertati-ma, am apasat pe ceva gresit de a iesit mesajul rosu, chiar nu am vrut sa atrag atentia. Scuze scuze scuze 35+ Chiara Ada
simonette spune:
Buna dimineatza!!!
Felicitari proaspetelor mamicutze! Refacere rapida si mult laptic!!! Iar puiutilor la multi ani si bun venit in asta lume!!!
Am cetit povesti de II care mai de care mai emotionante si mai impresionante Asta ma imbie sa povestesc si eu istorioara celor 3 putzulici (de-acum) ale mele:
Am activat si eu la aspirante vreo 2 ani cu tratamente de tot felul, cu schimbat de medici care mai de care pana cand intr-un final am ajuns si eu la Cezara Bucur!!! Am ramas insarcinata inca din-ainte de a incepe indicatiile date de ea.....atunci am ras, am zis ca uite doar te-ai uitat la mine si am ramas... Din nefericire la 8 sapt si sarcina mea s-a oprit din evolutie si a fost cosmarul vietii mele! Pe 13 mai 2005 am eliminat sarcina pe care mi-o dorisem atat de mult dar care nu era viabila Cine a facut un bb dupa orar stie ca ajungi sa faci dragoste la comanda, mecanic in pozitii traznite doar-doar s-o prinde Acum am puterea sa zambesc fiindca pierderea mea de atunci a dus la adoptia lui Luca, iubitul meu nr1, faptura care mi-a implinit viatza si casnicia si m-a desavarsit ca femeie N-am sa uit niciodata prima zi a lui acasa.....era asa de mic!!! Dumnezeu ne-a iubit asa de tare incat ne-a daruit un bb-lus perfect sanatos, frumos si scump si mi-a dat puterea sa ma descurc cu o fiinta asa de mica si neajutorata!!! Iti multumesc Doamne!!! Am multe lucruri ptr care trebuie sa-ti multumesc! De Luca s-a indragostit pe loc toata lumea!!! A vrajit pe toata lumea....la fel este si azi!
Cand avea Luca un an si 4 luni, am inceput deodata sa ma simt fff obosita, sa nu mai am energie sa alerg dupa el prin parc si asa mi-a venit intr-o zi ideea sa iau de la farmacie un test, chiar pe cand ma intorceam cu baiatul din parc! Am ajuns acasa si intr-o doara am facut testul.......... Rezultatul m-a socat asa de tare ca mi-am tras niste nadragi pe mine, am luat pe Luca in brate si am fugit la alta farmacie sa mai cumpar unul! Noaptea, la 3 a venit si Laur acasa si fiindca se apropia ziua lui i-am daruit acele 2 teste pozitive Si desi la inceput mai cu retineri...pe masura ce sarcina avansa, ne bucuram si noi ca vom fi din nou parintii unei mogaldete!
Si s-au facut 2! 2 putzulici care imi fac viatza sa aiba un sens aparte cu tot felul de culori si tot felul de senzatii.........minunate!!!
A murit mama mea, anul acesta in martie........
Am fost singura in Ro la capataiul ei! Dupa ceremonie mi-am exprimat cu voce tare dorinta sa fac o fetitza careia sa-i pun numele Stefania
M-am intors in Belgia pe 23 martie si probabil tristetea m-a impins in bratele sotului si m-am lasat iubita fara sa ma gandesc la nimic.nici macar ca mi-am pierdut mama lucru care ptr mine a fost extrem de dureros! In a doua zi de pasti oboseala m-a determinat "din nou" sa cumpar un test, mai de voie mai de guritza lui Luca, care ma tot batea la cap de la un timp sa-i fac un bb
Luat testul, facut.........II Primul lucru pe care l-am facut cand am vazut "rosu" mi-am pus mainile in cap... si simteam un amestec de sentimente......i-am dat tel lui tati...nici lui nu-i venea sa creada!!!! Dat iata-ne aici......Dumnezeu ne-a binecuvantat de 3 ori desi am o singura trompa si la inceputul casniciei ne-am caznit din greu sa facem si noi un omuletz!!! Stiu ca toate au avut un sens......Daca am fi reusit inca de la inceput, n-ar fi fost Luca puiul nostru, iar eu si tatal lui nu putem concepe viatza fara el.........fara omuletul care ne-a facut fericiti si ne-a aratat sensul cuvintelor mama si tata!!!
Si s-au facut 3...... " muschetari.....3 putzulici
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 5+!!!!!
ionelamaria spune:
cuscra si pt amandoua
Andre, ma bucur ca ai iesit la plimbare. Nu cred ca ceva nu e ok... probabi ca incearca sa te incurajeze pe ultima suta sa nu mergi speriata la nastere. Chiara e bine... nu te-ar fi lasat fara sa stii daca ceva nu era ok.
Ma tot gandesc la faptul ca doctorita mea e de lubi pana joi dimineata la bucuresti... Am ce ma stresa... ma incurajez cu faptl ca e devreme inca si nu ma lasa a nimanui... e tare de treaba... a zis sa o sun si daca nu e in iasi sa vb ea cu garda... sa ma simt in siguranta si imi trimite si un alt medic de incredere vreau sa fie ea... e asa dulce... si mi-a dat multa incredere
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 21 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE