Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Asa, legat de lucrurile din lista de spital:

- cel mai misto lucru au fost tampoanele home-made. V-am si zis ca eu nu planuiesc sa renunt repede la ele . Am luat cu mine un pachet intreg de vata sub forma de tampoane, nu mai stiu cate erau... cca 20 parca, care mi-au ajuns 2 zile. In a 3 a zi am trecut la vata pe care mi-a pus asistenta care facea toaleta niste tifon. F neplacut este ca daca nu sunt impachetate, tifonul ala se boteste si intra prin locuri... cusaturi etc.

- sub tamponul minune am pus de ala de plastic de noapte "olueiz", in chiloti de unica folosinta. Chilotii aia buni, ca poti sa-i arunci, in rest nu sunt indispensabili. Dar depinde de fiecare... eu nu prea m-am murdarit, dar colega de salon vesnic era cu picaturi all over... A, sa probati chilotii aia, ca eu am gasit o pereche intr-un pachet care erau o marime mai mare si erau ca niste gogosari si nu i-am putut folosi.

- camasi de spital: orice v-ati lua cu voi, sa puteti scoate usor sanii pentru ca la alaptat este o aventura. Ai 2 maini stangi, un copil miscacios, habar nu ai cum sa-l manevrezi etc si daca si camasa te incurca, te umpli de nervi

- sa aveti schimburi la voi, la spital era groaznic de cald si ma trezeam lac de apa din somn

- sa aveti papa ca daca stai dupa ei... mancarea e cam ca la cantina saracilor . Eu traiesc cu mai nimic de felul meu, dar in primele 2 zile (banuiesc ca de la epuizarea din travaliu combinata cu alaptatul) as fi mancat si de pe jos... orice, oricand. Nu am mai avut preferinte de gust, nimic! numai mancare sa fie. Am mancat tot ce am primit, mai mult nemestecat

- garmasta - alta super inventie. Eu m-am dat cu cca 10 zile inainte asa, cand imi aminteam, dar in spital dupa fiecare alaptat. F bun, pana acum cel putin nu am avut necazuri cu sfarcurile, ptiu-ptiu.
Sa nu spalati sanii f des cu sapun ca usuca si, mai mult decat atat, ii face sa miroasa a parfum - cah! pentru bebelus, pentru ca laptele are mirosul lichidului amniotic si dupa el cauta sanul, isi recunoaste mama etc etc.

- hemoroizi - cele care sunteti detinatoare sa aveti la voi un unguent pentru asa ceva pentru a-l folosi. Eu am unul singur, nu va spun cat s-a facut de la nastere sa nu va inspaimant . Bine, nici eu nu stiu exact, ca pana ieri nu am indraznit sa folosesc o oglinda sa vad ... "locul" . In tot cazul mi-am luat la recomandarea Doctorului Procto-Glivenol si imi punea asistenta la toaleta de dimi si cea de seara. Pot sa va spun cu mana pe inima ca din toata nasterea, cel mai grav, dureros, trist samd episod a fost Maria Sa Hemoroidul. Acum e ceva mai bine, mai ales ca am ramas si fara fire, dar tot nu e ok inca...

Postez si ma mai gandesc
Hahah, nu mai recitesc, ce greseli am, pe alea le am, desi eu le urasc, dar ma simt safe ca eu nu ma pot critica, Krelia nici atat, Andre ma iubeste - stiu eu - si pe voi va rog sa ma iertati... s-au dus vremurile in care citeam de 2 ori o postare sa nu am erori

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele, si Kreliutza merge azi acasa cu bebe. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!!! Si mari si mici!!!

Raluci nastere usoara si bb voios!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 5+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, mai are cineva vreun link, filmulet, explicatii despre cum sa facem tampoanele minune? Am o gramada de chestii salvate, dar nu si asta. Ma gandeam sa imi fac si eu, dar nu stiu cum.
Multumesc

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Fetelor, mai are cineva vreun link, filmulet, explicatii despre cum sa facem tampoanele minune? Am o gramada de chestii salvate, dar nu si asta. Ma gandeam sa imi fac si eu, dar nu stiu cum. Multumesc
Da, ma gandesc sa trimit pe mailul comun, e bine asa? 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani tuturor Sarbatoritilor- copii, mamici, tatici, parinti, bunici

Hai RALUCI

Noi suntem bine... dar nu prea am avut timp de stat la calculator!
Va pe toate.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Salut fetelor,
la multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor de azi.
Eu sunt de la odiseea urmatoare si ai ntru sa mai aflu noutati de pe la voi. sper ca nu va deranjeaza... pana acum am fost tacuta, dar cand am vazut ca aveti un astfel de link nu pot sa nu va rog sa-l postati aici... Please....

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza
Salut fetelor,la multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor de azi.Eu sunt de la odiseea urmatoare si ai ntru sa mai aflu noutati de pe la voi. sper ca nu va deranjeaza... pana acum am fost tacuta, dar cand am vazut ca aveti un astfel de link nu pot sa nu va rog sa-l postati aici... Please.... 30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Sagetutza, daca de tampoane zici, nu pot posta linkul pentru ca am salvat intr-un doc, dar are si imagini, da-mi adresa voastra de mail comun sau adresa ta si trimit acolo. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Andre te rog sa imi trimiti si mie pe adresa de mail personala ( mariancameliaalina@yahoo.com) link-ul despre tampoane. multumesc mult.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Multumesc Andre,
pufuletipufosi@yahoo.com e adresa noastra

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput