Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!
Raspunsuri - Pagina 18
Andrecluj spune:
Buna dimineata si de la noi, sa agitam putin 
Raluci 
Nastere usoara, bebel sanatos!La multi ani tuturor Gabrielelor, Gabrielilor, Mihaelelor si Mihailor, iar primului nostru fulgusor, Gabriela, multa multa sanatate, crestere rapida!
36+
Chiara Ada
mihamora spune:
HAI RALUCI_B!
NASTERE USOARA! 
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIL!

Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
lylyana.ion spune:

NASTERE USOARA RALUCI!!! 

DANKUTZA, eu am 39s si 3 zile, joi implinesc 40s, iar miercuri ma duc la control. cand am fost acum la 38s si 6 zile mi-a zis ca bb este pe pozitie cu capul in jos, dar destul de departe de iesire, iar "usa" la el este bine inchisa...asa ca se pare ca voi depasi cu brio cele 40 de sapt...
edit: daca imi provoaca nasterea in conditiile astea, travaliul s-ar putea sa fie de durata si nu cu efectul scontat si sa ajung la cezariana
Lili
39 cu
Alexandru
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Ionela dar de ce trebuie sa iti provoace nasterea? Este acum vreo moda, ca in cazul in care ai ajuns la 39 de saptamani, sa iti provoace nasterea? Cam asta am ainteles eu de la fetele de pe forum, cum ajungi la 39+, gata provocam nasterea. Dar de ce? E mai bine pt mama si pt bebe? E mai sigur asa? Pe ce considerente, se provoaca nasterea? 34+ moi si Cezara MariaAMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |
Eu vreau sa nasc natural.... si bebe e mare deja... avea 3572g la 36 sapt... deci la 40 40+ depaseste 4000... si ar fi mai greu sa nasc natural... Am ales aceasta varianta.... cat mai aproape de termen ca totul sa fie bine cu bb... dar nici sa nu fie prea mare... ca poate scap fara cezariana... Doctorita mi-a dat si aceasta varianta inca de pe la 32 sapt... cand vazuse ca e maaare... Acum mai am un motiv... in ziua in care fac 40 sapt... dr mea pleaca la Londra pt ceva vreme... si ca sa nasc cu ea... deja am varianta provocata sau cezariana.... dar sa nu excludem varianta in care bebe trece peste hotararile noastre
EDIT: colul incepuse sa se scurteze la mine de la 32 acum s-a uitat si a spus ca mai dureaza ceva timp... dar nu crede ca as face 40 nici daca ma lasa sa se declanseze singura
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 20 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
simina_kin spune:
POZE DE LA BAIE

fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mihamora spune:
| citat din mesajul lui simina_kin POZE DE LA BAIE ![]() ![]() fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
superbe poze, minunata comoara

Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007 POZE
dienutze spune:
| citat din mesajul lui simina_kin POZE DE LA BAIE ![]() ![]() |
E o dulcica!! Cat de repede creste!

36+ cu
Natalia Maria AMR 1 saptamana
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
DianaR, Dymomo, Cory_B, Dankutza - mercic 
Am tot citit despre toate astea, dar aparent nasterea m-a cam spalat pe creier 

![]()
Evy - tu cand te inscrii la majorete? 
LA MULTI ANI GABRIELI SI GABRIELE SI MIHAI (asta n-are plural?!
si MIHAELE 

HAI RALUCI! HAI RALUCI! 

tare sunt curioasa daca o tine sa nu ceara epidurala.
Ionela 
- nici nu stii ce te asteapta
, asa ca lasa grijile pt atunci 
Dankutza - doar 3% din nasteri se intampla la termen. ![]()
Sunt multe motive pentru declansare. Si eu eram revoltata asa in general, d'apoi cand m-a programat si pe mine pe 4 nov... Doctorul mi-a spus ca placenta nu mai face fata f bine la final, bebelusul nu pare a mai lua in greutate, mediu intrauterin poate devia cu viteza spre unul periculos pentru copil... copilul pare la termen dupa masuratori...Dupa ce am nascut am crezut tot... dupa spusele dr neonat, Iulian era deja postmatur, parea aproape de 42 saptamani ![]()
... si acuma se cojeste pielea de pe el ca a stat prea mult in lichid... asta a fost la mine cu declansarea...
Simina - super fata, pupam tare
. Si sotul tau are o privire mandra, mamamama![]()
Fetelor, nasteti toate pana termin eu povestea asa ca incep sa scriu repede-repede (desi nu stiu ce inseamna asta la mine) ce am gasit eu folositor din celebrele liste pt spital... din experienta mea desigur. Poate foloseste cuiva.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
raluci_b spune:
na ca am reusit sa ma conectez pe tel, inca sunt bine, contractii la 3-5 min suportabile sa zic, ma plimb pe scari si pe holuri si-mi incurajez barbatul. Sarumana de incurajari, va tin la curent.pup
37+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 3 SAPTAMANI
crissa13 spune:
Buna ziua tuturor,
La multi ani sarbatoritilor!!! 
Hai Raluci!!!!!!

Simina e superba fetita!!
Monis ai un bebe fff dulce.
Cand se nasc sunt asa mici, cred ca o sa imi fie o frica la inceput cand o sa trebuiasca sa il schimb. Sper sa ma descurc.
33+