Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata
Cand am nascut eu m-a mosit ea acum este randul meu sa o mosesc, asa ca va anunt:

NASTE RALUCI_B NASTERE USOARA IUBITA!!!

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Hai Raluca!

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Are dilatatie 3-4 , durerile inca suportabile(vrea sa incerce fara epidurala). Cred ca pana pe la ora 15-16 avem deja fulgusorul pe listuta

HAI
RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Nastere usoara, Raluci!

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

HAI RALUCA!!! NASTERE USOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata,

Noi suntem bine... dormit relativ bine ( excelent in conditiile date)... numaram ore... dar fara sa stim care e ultima dintre ele...

Vorbiti de frica de nastere.... eu inca nu ma pot gandi la asta.... cred ca nu vreau sa constientizez nimic... vad eu cand ajung la spital daca mai tin minte cine sunt

My Lady, asteptam povestea ta

Monisule, ai de ce sa fii mandra... bebe te face sa te simtiu asa... nu comentariile noastre... e meritul lui Cat despre program.... ma ia cu groiaza... si Mihnea e activ noaptea si doarme ziua in burtica... ma ia cu dureri de cap cand ma gandesc la ce ma asteapta... Dar ne descurcam noi... si nu va tine o vesnicie

shtephy, bun venit acasa... ne-ai lipsit

Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela

Hai Raluci!!!!

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 20 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Astazi vin acasa LAURAIRINA SI BEBELINA EI. WELCOME HOME!!!

Mergi la inceput

AM ajuns la o concluzie!
Foarte putine fete ajung la DPN. Majoritatea nasc inainte. Din ce am vazut eu, bebelusii, indiferent daca sunt fete sau baieti, se nasc mai devreme. Nici una dintre fetele care au nascut deja, nu au depasit saptamana 40. Maximum la care s-au oprit a fost 39+. Incep si eu sa ma gandesc ca nu o sa ajung la 23 decembrie sau sa depasesc termenul, ca doar nu sunt elefantica. Cred ca o sa fie intre 5-15 decembrie. Ceea ce ar fi super ca as stii sigur ca este Haiduc in Bucuresti.
Inainte imi doream sa ajung macar pana la 32 de saptamani, ca in cazul in care as naste prematur sa aibe bebe o sansa. Acum, cand incep sapatamana 35, imi doresc sa ajung macar pana la saptamana 38.

34+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

AM ajuns la o concluzie!
Foarte putine fete ajung la DPN. Majoritatea nasc inainte. Din ce am vazut eu, bebelusii, indiferent daca sunt fete sau baieti, se nasc mai devreme. Nici una dintre fetele care au nascut deja, nu au depasit saptamana 40. Maximum la care s-au oprit a fost 39+. Incep si eu sa ma gandesc ca nu o sa ajung la 23 decembrie sau sa depasesc termenul, ca doar nu sunt elefantica. Cred ca o sa fie intre 5-15 decembrie. Ceea ce ar fi super ca as stii sigur ca este Haiduc in Bucuresti.
Inainte imi doream sa ajung macar pana la 32 de saptamani, ca in cazul in care as naste prematur sa aibe bebe o sansa. Acum, cand incep sapatamana 35, imi doresc sa ajung macar pana la saptamana 38.

34+ moi si Cezara Maria

Si eu tot asa gandeam... pana la 32... ma rugam sa scriu 32+... apoi am inceput sa negociez cate 1-2 sapt in plus... acum stiu ca 39 nu depasesc din motive de programare la provocare

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 20 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Ionela dar de ce trebuie sa iti provoace nasterea? Este acum vreo moda, ca in cazul in care ai ajuns la 39 de saptamani, sa iti provoace nasterea? Cam asta am ainteles eu de la fetele de pe forum, cum ajungi la 39+, gata provocam nasterea. Dar de ce? E mai bine pt mama si pt bebe? E mai sigur asa? Pe ce considerente, se provoaca nasterea?

34+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput