Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

monis, scuze ca ma bag asha, ca, dar cum va urmaresc indeaproape de mult, mi-am facut tupeu: bb are nevoie de cateva saptamani (vreo 3-4) sa schimbe ritmul din burtica: ziua il leganai sa doarma, noaptea te odihneai si avea "program". insa il potzi ajuta si tu: ziua fa-i entertainment ("zgomot" de fond,nu-l "adormi" tu, lasa-l cu ochii-n "soare" cat mai mult, etc), iar noaptea mai pash-pash (cat mai intuneric, ridica-l din pat doar ptr tzitzi si schimbat, in rest... sa vada si el ca e noapte).

imi dau seama ca spun chestii "evidente" si avetzi si voi multe mamici la nr 2, dar, cum spuneam, imi suntezti dragi si...nu m-am putut abtine.

"succesuri" noilor mamici si ..."curajuri" purtatoarelor de morcovetze

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Of, sarumana mult, deja am nevoie de incurajari de astea, ca acum au trecut doar 3 nopti, dar mi-e teama de momentul in care se vor aduna... Si eu ma gandesc ca la un mom dat va "intelege" ca... "ziua nu-i ca noaptea" , totul e rezist pana acolo . Nu prea reusesc ziua sa-l tin treaz ca are inca icter si adoarme f des, uneori si la san si tre sa-l tot trag de picioare ca sa manance. Asta cu ritmul din burta asa e, f des ma trezeam noaptea pt pipi si il simteam miscacios prin burta, iar ziua nu era cine stie ce atlet... Si mai trebuie sa invat sa dorm la comanda, ceea ce mie nu-mi prea iese, dar fac antrenament
Merci mult de incurajare, primesc oricand .

acu plec la un somn

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

monisincearca sa il obosesti seara. Eu am renuntat la baita partiala de dimineata( abia ieri a cazut buricul si inca nu am facut baie) si am mutat-o seara inainte de culcare deasemenea inainte de culcare avem parte de 10 minute de masaj(prin hainute ca dc il dezbrac urla de mama focului) apoi papam si uite asa reusesc sa dorm si eu de la 23.00 la 02.00 ca dupa aia a urlat din ora in ora fie de foame, fie tb schimbat fie il doare burtica sau doar de alint. In schimb eu mai dorm ziua cand prind ca si al meu ziua e o minune de copil iar noaptea devine un mare terorist. Unde mai pui ca al meu sot a racit si doarme separat de noi si nu ma mai poate ajuta deloc cu BB ca nu cumva sa ii transmita ceva. Asa ca sunt singura pe baricade.
La multi ani tuturor fulgusorilor si mamicilor de fulgusori care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela etc.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Mda, complicat cu tinutul treaz:) Mai ales ziua. Ziua puiul meu doarme cate 3-4 ore...noaptea la o ora si jumatate maxim, se trezeste, vrea tzitzi Iar de tinut treaz nu am cum, daca el nu vrea. Doarme si daca bat toba, ziua Noaptea sta treaz, se uita la noi, vrea joaca, hihi O sa-si intre ei in ritm...usor usor. Noi avem 2 saptamani si 4 zile, asa ca avem timp sa ne facem programel . Cu rabdare, toate se rezolva. Ne-am intrat si noi in ritm cu somnul si incercam sa ne odihnim si ziua, cand el face nani. Noroc ca am scapat de o sapt de colici. Doamne Ajuta sa fie asa si in continuare, fara dureri de burtica. Sab Simplex sa traiasca fericita mami Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Monis noua la curs ni s-a spus ce sa facem cand bebe doarme ziua si noaptea are chef de somn. Cris.dogorel a dat o explicatie foarte buna si logica la care nu m-am gandit. Ziua leganeala si noaptea, din parti somn.
Ne-a zis ca ziua, cand se trezeste bebe sa vorbim tare, chiar dinainte sa intri pe usa. SI tati trebuie sa vorbeasca tare cu el, adica cu voce normala. Pune si un radio la el in camera, pe Itsy-Bitsy. Lasa-l sa auda si televizorul. Vorbeste cu el cand il alaptezi cu voce normala.
Noaptea, pune o lampa de veghe. Cand se trezeste bebe, nu aprinde lumina mare. Dai sa manance la lumina lampitei. Vorbeste cu el dar cu voce inceata, soptita. Cand il alaptezi, nu vorbi cu el. Treptat, va incepe sa faca diferenta intre zi si noapte.
AM reletat ce ne-a spus la curs. Daca merge sau nu, nu stiu, dar nu strica sa incerci. Multa bafta!
Multumesc pt detaliile referitoare la spital. Mai asteptam si altele.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

LA MULTI ANI ! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua de Mihail&Gavril

sanatate si numai bine

Evy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

La multi ani mamicutelor si fulgusorilor Mihai si Gavril!

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la multi ani pt. toti Mihaii si Gabrielii si pt. Mihaele si Gabriele (primul nostru fulgusor)

si nu in ultimul rand, La multi ani Mussica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Primul La Multi Ani pt cativa fulgusori,

Gabriela (bebe de Gia),
Gabriela (bebe de Marijan),
Gabriel (bebe de Danangie),
Mihai (bebe de Tiusca),
Mihail (bebe de Dynamo),
Mihai (bebe de Ali),
Mihai (bebe de Krelia)!

Sa fiti sanatoasi si sa aveti o viata frumoasa! Ce frumos! Ati ajuns deja la prima onomastica!

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril!

La multi ani Mussica!

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari LauraB! Bine ai venit pe lume Sophia Nicole! Ce bine ca ai nascut asa frumos si repede!

Felicitari Alinus25!

Monis, cand suge bebe in primele zile din cauza ocitocinei secretate reflex in timpul suptului, uterul se contracta si atunci simti durere si se elimina mai abundent lohiile. In sani simti o tensiune/intepatura ptr ca se contracta canalele colectoare si se elimina laptele cu presiune. Daca bebe lasa sanul o sa vezi cum sare laptele singur in jet. Dupa un timp senzatiile se mai estompeaza, mai ales cele legate de uter.Continua sa-i dau tzitzi la bebe, creste el mare si sanatos cu ce primeste de la tine. Cum mai sta cu icterul?

Am patit-o si eu la Timeea, dormea si manca cuminte ziua si noaptea scandal. Cam pe la 2-3 saptamani i-a trecut asa de la sine si si-a reglat ritmul somn-veghe. Cred ca a avut legatura si cu scosul afara, stateam cate 4-5 ore afara la plimbare...

Simina, bine ati venit acasa!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(38+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput