Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Monis vroiam sa te intreb daca ai nascut in camasuta ta de noapte sau a lor, de la spital? Stii, eu sunt mai zdrahon si ma gandesc ca nu au aia masura mea si nici nu as vrea sa iau o camasa din spital.
In poza cu bunaciunea aia de dr, se vede ca ai picioarele acoperite cu ceva. Ai putea sa imi spui, daca te-a acoperit cu un cearceaf de la brau in jos, sau ti-au pus ceva, gen "sosete" (stiu, exprimare tampita, dar nu gasesc alt cuvat).
Sotul a avut voie in sala sau nu?
Tu aveai aparatul foto la tine? Asa l-ai imortalizat pe dr?
Banii i-ai dat la sfarsit sau inainte? Eu stiu ca asistentele si moasele asteapata bani de la noi, dar in momentele alea, nu ma pot concentra sa indes plicuri pe ici si pe colo. Cel putin asa sunt eu.
O sa te mai intreb diverse lucruri pe parcurs, cand imi aduc aminte.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mda, nu m-am prea tinut de toate detaliile in povestea de la spital... desi am zis ca o fac... trebuie sa ma grabesc ca incep sa uit incet-incet.
- haine: tanti de la garderoba mi-a sugerat sa-mi iau hainele mele pe mine (dupa noaptea cand am stat internata in hainele lor, m-am simtit f bine ca am putut sa port frumoasa mea camesa turceasca cu sclipici la nastere )
- sosete: le-am avut pe ale mele si nu le-am dat jos pana a doua zi. f utile ca faci super frisoane de la efort
- pe picioare mi-au pus 2 aleze de ale lor (patrate de alea de finet sterilizate)
- sotul la sala exclus, a asteptat in hol (nu era inca pusa carantina) si cu spaga l-au lasat dupa aia la mine - dar era spre 12 noaptea (cred ca a contat ca nu era in miezul zilei) si cu alta spaga, i-au aratat si bebelusul
- aparatul i-a fost cerut sotului de catre una din moase la un mom dat cand a trecut pe holul de asteptare - moasa aia a fost f draguta, a facut cca 20 de poze in sala, exact cand am nascut, cu bebe in toate pozitiile. Ea l-a pozat si pe dr; oricat e drag mi-ar fi, numai de poze nu-mi ardea atunci . Plus ca si daca mi-ar fi ars, cum era sa-l pozez printre picioarele mele?!?!? hahahaha, nici nu vreau sa ma gandesc....
-bani am dat numai dupa si de fapt doar la moase in seara aia. Dupa ce am nascut si am stat o vreme sa-mi revin.

O sa mai scriu si in povestea nasterii detalii, ce n-oi uita

Miha merci de raspuns, am cca 1000 de intrebari in orice moment, incerc sa-mi fac si eu ordine in ganduri si in toate

LauraG - iti tin pumnii tare! sa-ti fie usor!

toate fetele si tare va rog sa ma iertati ca nu pot scrie mai... personal asa, dar curand o sa ma intelegeti cu toatele . Dar citesc tot, cross my heart!

AH, si multumesc de comentariile de la poze, ma faceti sa ma simt f mandra, avea dreptate Simina legat de comentariile astea . Am mai pus 2-3 poze, o sa tot pun ca multi ma bat la cap sa vina sa-l vada, dar la recomandarea pediatrului (vremea virozelor si gripelor), nu facem asta inca... macar pana creste putin... ma uit si eu maine in contul comun... cine ce a mai pus oare? abia astept sa vad.
Gata pupi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Noapte buna.

Doris 37+ Matteo ......

poze

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

noapte buna burtici, mamici si pitici!

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

am ramas singura la schimbul III?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dragelor
Am intrat doar sa va pup pe toate,suntem bine dar am avut o zi cam obositoare ,nu ma pot concentra nici sa citesc,apoi sa raspund...
Sper sa reusesc maine sa recuperez.

La multi ani tuturor mamicilor si fulgusorilor cu numele Mihaela ,Gabriela ,Mihai ,Gabriel.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monisut ce faci draga mea?
Ii dai papa lui Santi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Monisut ce faci draga mea?
Ii dai papa lui Santi?

nu stiu precis ce fac ca ziua doarme tot timpul si noaptea nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

LauraG, suntem alaturi de tine!! sa fii curajoasa si sa-ti intampini babalushul cu multa dragoste si putere!

Mami a meaa e trista ca nu e langa mine in momentele astea, deci profita de prilej si bucura-te de mami si ptr mine!

Si asteptam vesti, okay?

Credendo vides!
38+ cu Isabella Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Jay Imi pare rau ca nu e mami a ta langa tine. Asa e, am mare noroc ca mami a putut sa vina. O sa va anuntam!

Laura 39+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

monis, scuze ca ma bag asha, ca, dar cum va urmaresc indeaproape de mult, mi-am facut tupeu: bb are nevoie de cateva saptamani (vreo 3-4) sa schimbe ritmul din burtica: ziua il leganai sa doarma, noaptea te odihneai si avea "program". insa il potzi ajuta si tu: ziua fa-i entertainment ("zgomot" de fond,nu-l "adormi" tu, lasa-l cu ochii-n "soare" cat mai mult, etc), iar noaptea mai pash-pash (cat mai intuneric, ridica-l din pat doar ptr tzitzi si schimbat, in rest... sa vada si el ca e noapte).

imi dau seama ca spun chestii "evidente" si avetzi si voi multe mamici la nr 2, dar, cum spuneam, imi suntezti dragi si...nu m-am putut abtine.

"succesuri" noilor mamici si ..."curajuri" purtatoarelor de morcovetze

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput