Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dienutze, maine seara mergem la spital (chiar m-au sunat acum vreo juma' de ora sa-mi confirme si sa mai verifice niste info), dar nu ma induce maine. Maine seara o sa-mi puna un gel inauntru sa-mi ajute dilatatia si luni dimineata o sa-mi inceapa perfuzia pt inducere. Cel putin asta e planul, acum om vedea cum va fi.

Laura 39+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURA GARNER iti tin pumnii sa nasti usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

LauraG tinem pumnii sa fie bine!

E bine ca trece durerea de cap de la anestezie, chiar eram intrata la idei!

Dankutza, zici de frica. Oricum ai in vedere sa nasti cred ca frica e tot atat de mare! De fapt la mine se numeste groaza nu frica

Ma gandeam la Katy a noastra, poate ea sa ne faca o Gabita sau Mihaela!? Asa, sa fie pereche!

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

MA BUCUR CA V-A PLACUT PANA LA URMA SUBIECTUL CU II LINIUTE...PROPUS DE "MINTEA MEA LUMINATA ERGONOMIC".
CAT DE CURAND,CAND VOI FI PREGATITA VA VOI SPUNE SI EU POVESTEA MEA...AM INCERCAT SI AZI...DA' NU M-A LASAT DOAMNE-DOAMNE.

A L I N A-ROXANA MARIE REBECCA AYANNA
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca puisorii!

Katyuscha, ce mai faci? Parca nu te-am mai vazut pe-aici. E adevarat ca eu si mama am citit intercalat, dar si ea a zis ca parca nu te-a vazut.

Noi suntem bine, cu pregatiri de ultima clipa.

Va pupam pe toate si pe toti bebeii! Nasteri usoare in continuare sa ne dea Domnul si bebei sanatosi!

Laura 39+ baby Nicholas James

buna iubita am aparut si eu pe aici intr-adevar nu am timp sa mai scriu dar citesc totul sunt la zi pe sapt viitoare voi fi programata pt cezariana sa vedem cand va fi ziua cea mare in rest toate bune sunt ft ft obosita si ma dor toate noptile sunt ziloe si tot asa.
aseara ar fi trebuit sa mi se faca cezariana dar unul din medici era ft ocupat si au anulat operatia pe sapt viitoare nu stim exact poate luni sa u marti cine stie asa sper eu sa fie.

si tu sa ai o nastere usoara si un bebelina sanatos si papacios si fara colici ca sa va lase sa va odihniti si tu si celelalte fete mancati bine ca sa aveti laptic(mama lui Laura facetii multe ciorbe,dumnevoastra stiti ce ajuta la laptic sa vina)

Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

nu am nascut fetele mele pe sapt viitoare o sa am cezariana nu stiu exact ziua dar cu siguranta va voi anunta daca e LUCA sau Elizabeta (Elizabeth) astea vor fi numele in functie de ce va fiabia astept

Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

nu e nimeni pe aici?......am plecat sa fac ceva prin casa asta
mai revin

Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

AMR 3 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

nu am nascut fetele mele pe sapt viitoare o sa am cezariana nu stiu exact ziua dar cu siguranta va voi anunta daca e LUCA sau Elizabeta (Elizabeth) astea vor fi numele in functie de ce va fiabia astept

multa bafta Katy, sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida, bebel ce-ti doresti tu, sanatos sa fie

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete...somn pufos

A L I N A-ROXANA MARIE REBECCA AYANNA
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...poze noi burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Laura G, nastere usoara si tie si un copil sanatos si mancacios, asteptam vestea cea mare

My Lady, chiar vroiam sa spun ca am citit povestirile impresionante ale fetelor, in special dankutza si simonette , dar nu o vazusem pe a ta . poate reusesti intr-un final sa ne povestesti...

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput