Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankutza, maine iau mentholax sigur, merci de sfat! E o senzatie minunata asta de constipatie..., iar hemoroizii tot de atata fortat cred ca si-au facut aparitia (scuzati detaliile)
Crissa, si eu am luat supozitoare cu glicerina, dar am asa o scarba de supozitoare, of! O sa incerc mentholaxul de maine si te tin la curent

Deci cu kg date jos la nastere nu e o regula...depinde de organism.

Simonette, felicitari pt apt! Sa il stapaniti sanatosi si fericiti!

Nicio Mihaela, Gabriela nu se naste maine? Ori Mihaita si Gabita?
LauraG, tu sa fii maine pe baricade?!

Laurairina de ce o fi ramas cu durere de cap?? Iar bebelusei ii va trece semnul. Asa a avut finutul meu si i-a trecut cam pe la 11 luni.

Eu am o stare f naspa de agitatie, incerc sa ma linistesc dar e greu.

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Laurairina a ramas cu durerea de cap pt ca ori si-a miscat capul in timpul operatiei ori i-a scazut prea mult tensiunea in timpul operatiei. o sa ii treaca in cateva saptamni.
asa am patit si eu cu durerile de cap dupa operatia de apendicita cu rahianestezie. iar asta a fost raspunsul care mi s-a dat atunci.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Monis vroiam sa te intreb daca ai nascut in camasuta ta de noapte sau a lor, de la spital? Stii, eu sunt mai zdrahon si ma gandesc ca nu au aia masura mea si nici nu as vrea sa iau o camasa din spital.
In poza cu bunaciunea aia de dr, se vede ca ai picioarele acoperite cu ceva. Ai putea sa imi spui, daca te-a acoperit cu un cearceaf de la brau in jos, sau ti-au pus ceva, gen "sosete" (stiu, exprimare tampita, dar nu gasesc alt cuvat).
Sotul a avut voie in sala sau nu?
Tu aveai aparatul foto la tine? Asa l-ai imortalizat pe dr?
Banii i-ai dat la sfarsit sau inainte? Eu stiu ca asistentele si moasele asteapata bani de la noi, dar in momentele alea, nu ma pot concentra sa indes plicuri pe ici si pe colo. Cel putin asa sunt eu.
O sa te mai intreb diverse lucruri pe parcurs, cand imi aduc aminte.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAUREI i-a scazut f mult tensiunea in timpul operatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ma uitam si eu pe prima pagina la listuta noastra cu fulgusori. DIn 32 de mamici, cam 15 bebelusi au venit pe lume natural, deci fifty-fifty. Dar, eu cred ca nu toate aveau nevoie sa nasca prin cezariana. Pana acum vreo cateva luni, cam 3 luni in urma, nici nu concepeam sa nu nasc prin cezariana. Treptat, mi-am schimbat parerea cand absolut toti doctorii la care am fost, mi-au recomnadat naturala, mai ales ca sunt suparponderala. Ma gandesc ca stiu astia ce vorbesc. Frica mi-e oricum as naste, barem sa merg pe mana doctorilor.
Ma mai incurajeaza sa aud ca a nascut usor nu stiu care fata. Ma mai imbarbateaza si pe mine nitel. Daca imi face cineva "bau" in ureche, ma omoara.
De aia ma si duc la scoala, cat oi putea ca altfel daca stau acasa imi otravesc mintea cu tot felul de prostii. Mai bine as face curatenie, ca o sa ma dea sotul afara din casa. SUnt cea mai puturoasa din toata odiseea.

Nu mai stim nimic de Katyuska. Nu avem pe aici vreun reporter special?

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Stiti ceva de RAMONIKA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Stiti ceva de RAMONIKA?
Lidia

a scris azi... de ce?

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 20 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

E bine da? (Ramonika)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

E bine da? (Ramonika)

Lidia

Cam trisata... dar e bine si ea si fetita

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 20 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am aseaaa un sentiment legat de Katyuska..........da-ne si noua de stire daca ai nascut casa te felicitam cum se cuvine!!!! Si sunt curioasa tare daca e fetitza sau baietel E fetitza????? Daca nu ai nascut nu ne mai tine pe jar si da-ne un semn

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 5+!!!!!

Mergi la inceput