Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMONETTE...m-a emotionat povestea ta...

Mergi la inceput

ROXY iti tin pumnii pt miercuri. Sa dea DD sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ionela nu stiu de varianta data de Lumi. Ideea e ca deocamdata am neonatologa la care mai apelez asa ca nu ma bazez prea mult pe pediatra dar as fi interesata de cineva mai de doamne ajuta.
Referitor la Kg eu am plecat de acasa cu 74,5, dupa operatie aveam 70,5 iar acum dupa 10 zile am 66,5. la mine s-au topit intotdeauna repede si acum sper sa fie la fel.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Nu draga mea....nici un cutit! Doar ca 3 bucurii ajung si fetitze o sa-mi aduca ei...........fara numar! Eu n-am decat de asteptat Si apoi cine garanteaza ptr pasarik????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

simonette felicitari pt apartament! sper sa iti treaca repede raceala.

dankutza eu am luat 15 kg si nu mananc mult, tare mi-e frica ca o sa mai iau 5 kg pana la sf, sper sa reusesc sa le dau pe toate jos.

dienutze si eu am inceput sa ma constip si am facut hemoroizi si dor ai naibi de rau. in cazuri extreme mai bag cate un supozitor cu glicerina.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

burtici!!

Felicitari Alinush!
Felicitari Avalon!
Felicitari LauraB

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Vesti de la LAURAIRINA: este bine insa o doare f tare capul de la rahianestezie si crede ca in cateva zile ajunge acasa. Micuta ei este bine insa Laura era necajita ca are un mic semn pe frunte. Va pupa pe toate si se gandeste la voi.

Mergi la inceput

Fetele...va rog trimiteti-mi linkul cu pozele lui Flavius ca nu le gasesc pe contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Andre - saru-mana Nu-mi vine sa cred cand ma uit la filmuletele vechi cu el cat s-a schimbat...

Monis - nu mai simti la fel, si sanii stau mai relaxati, produc cat e nevoie, daca doarme bine inseamna ca mananca bine.

Dymomo- multumesc de raspuns. Medicul nostru pediatru e si neonatolog. Nu o cunosc pe acea dr. neonato.

Eu am pus 9 kg pana acum, mai am maxim o saptamana de asteptat bebe.

Ramonika - eu numai maine nu vreau sa nasc.

Alinush - felicitari!!!

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Iata un filmulet dragutz.http://videos.sapo.pt/v5urAwzZwmpy4QRvV5rf

Mergi la inceput