Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!
Raspunsuri - Pagina 11
miany75 spune:
Felicitari Alinus,sa-ti traiasca puiutul si sa fiti fericiti!
Dienutze, apropo de kg eu am pus 18kg si am dat jos doar 4 in prima faza si am nascut normal...bebe nu a fost mare pt varsta sarcinii ...deci nu stiu ce sa zic...
miany
fericita mami de DAVID ANDREI
miany75 spune:
FELICITARI SI TIE LAURA B.! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!!
miany
fericita mami de DAVID ANDREI
simonette spune:
Sunt racita cobza De cateva zile ma tot incarca dar azi-noapte am reusit sa dorm doar 3 ore din cauza racelii si acum pe seara iar ma simt ca un Abia astept sa ajung acasa si sa ma bag in patuc la tv cu un ceai cald cu miere si lamaie Sper sa nu fie raceala de-aia lunga, ca am treaba la servici si nu stiu cum o sa fac! Seful ma tine acasa daca sunt bolnava dar eu n-as prea vrea!
Mai fetelor........am uitat sa va impartasesc o mare bucurie!!!!!!!!! Ni s-a aprobat creditul ptr apartament, asa ca peste 3 luni, cu voia Lui Doamne Doamne ne mutam in noul apartament Doamne Ajuta! Abia astept mai ales ca zona e complet diferita si mult mai civilizata si mai frumoasa ca cea in care locuim acum si mai ales ca am toate facilitatile in jurul blocului.......scoli, gradinitza, cresa......va dati seama???? Ce bine era daca venea si bb Nikolas direct in casutza noua de la maternitate....dar si mai incolo e bine
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 5+!!!!!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonetteMai fetelor........am uitat sa va impartasesc o mare bucurie!!!!!!!!! Ni s-a aprobat creditul ptr apartament, asa ca peste 3 luni, cu voia Lui Doamne Doamne ne mutam in noul apartament Doamne Ajuta! Abia astept mai ales ca zona e complet diferita si mult mai civilizata si mai frumoasa ca cea in care locuim acum si mai ales ca am toate facilitatile in jurul blocului.......scoli, gradinitza, cresa......va dati seama???? Ce bine era daca venea si bb Nikolas direct in casutza noua de la maternitate....dar si mai incolo e bine |
ionelamaria spune:
simonette Bafta cu raceala! Felicitari pt apartament... sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti acolo
Dymomo, varianta celor de la Pedilife legata de pediatru , data de Lumi, mie mi se pare destul de buna.... inca nu m-am hotarat ca astept sotul sa dezbatem subiectul
Despre kg refuz sa vorbesc... nu am pus peste limita normala... dar ma deprima numerele astea. Vorbim dupa... cand incepem sa dam jos... sper ca atunci sa pot vorbi despre numere
crissa13 tort de cioco e bun... dar bag si ceai de tei langa... ca-mi rupe burta piciu meu
monis eu nu inteleg ce problema ai cu fontul ala... mie imi pare ok poate nu sunt buni ochelarii mei?!? ( nu port ochelari; sau tocmai de aia)
dana n., ma bucur ca ai laptic... sa creasca bebe sanatos
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 20 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Dienutze - am multe vesti bune cu nascutul, dar nu si despre hemoroizi . Fa tot ce poti sa-i "incurajezi" minim pana la nastere.
Miany - si eu cam tot asa... 4-5 kg la spital...
Simonette - felicitari pt noul cuib si multa-multa sanatate. Am uitat sa pun in poveste, dar poate imi amintesc cand oi mai scrie, eu vineri inainte sa nasc am racit. N-a fost deloc-deloc funny
Intrebare: fetele care alaptati, dupa primele 4-5 zile, asa cum sunt eu, ati mai avut aceeasi senzatie cand suge bebe? Aceeasi senzatie cu aia din prima - a doua zi, de simteam ca-mi trage mintea din cap si sfarseala aia din burta.... Acum nu mai simt la fel si nici sanii nu ma mai dor ca la inceput si nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca suge suficient...
Merci
N-am scris nika azi la povestioara... sunt obo, dar o sa mai caut un moment de inspiratie
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria monis eu nu inteleg ce problema ai cu fontul ala... mie imi pare ok poate nu sunt buni ochelarii mei?!? ( nu port ochelari; sau tocmai de aia) |
Da, e ok, doar ca uneori arata ca un times new roman ordinar si nu inteleg de la ce anume si de la ce anume isi revine...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Ramonika spune:
am inceput de ieri sa am arsuri... aseara m-au chinuit rau, astazi mai putin, dar tot ma cam supara...
monis - asteptam continuarea...
dana n. - ma bucur ca sunteti bine. cum a reactionat Eva la sosirea lui David?
dankutza - si eu ma "laud" doar cu 10 kile pana acum, si mai am cam 3 sau 4 sapt. de sarcina.
magda - si eu vreau o clatita cu gem. azi cica am facut chec... ars la fund...
nu naste nimeni maine, de Mihail si Gavril?
BoboMom spune:
Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca puisorii!
Katyuscha, ce mai faci? Parca nu te-am mai vazut pe-aici. E adevarat ca eu si mama am citit intercalat, dar si ea a zis ca parca nu te-a vazut.
Noi suntem bine, cu pregatiri de ultima clipa.
Va pupam pe toate si pe toti bebeii! Nasteri usoare in continuare sa ne dea Domnul si bebei sanatosi!
Laura 39+ baby Nicholas James