Fulgusori de nov-dec2009(157)-HAI RALUCI_B!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Trimis si la Camelia, si la Sagetutza, spuneti-mi daca nu vin sa mai trimit, cu cea mai mare placere. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai Raluci!!!Hai Remus!!!

Nastere usoara draga noastra,tin pumnii sa rezisti fara epidurala daca asta iti este dorinta.Ma intreb daca o fi venit medicul tau sau nasti cu altcineva.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

multumesc andre a sosit mail-ul.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sunt prin zona, asa ca intru sa fac subiect nou.

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(38+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Alinush!Bun venit pe lume fratior de Rianna!Sa fiti sanatosi si fericiti intotdeauna!

Monis
1.Iti multumesc mult pentru tot ce scrii pe acest forum.
2.Cat de curand va dormi Iulian noaptea mai mult decat ziua.Nu te ingrijora ca va ramane setat asa.S-a mai zis ,dar mai zic si eu ,ziua stati de vorba,va alintati,va pupati,cantati iar noaptea incercati o lumina cat mai slaba ,doar papa si schimbat.Dupa baita de seara ,un pic de masaj si gimnastica si se va simti obosit ... mai are nevoie de putin timp sa se acomodeze ,dar nu mult,stai linistita.
3.In timpul alaptatului in primele zile ai simtit contractii ale uterului,acum probabil ca sunt foarte usoare sau nu mai sunt deloc.
Daca nu i-ar ajunge sanul,ar plange de foame si ti-ai da seama ca nu o face de durere de burtica sau de oboseala.Scutecele sunt dovada cea mai buna ca papa bine.
4.Fontul de la semnaturile noastre e cel mai frumos si chiar nu stiu ce se intampla uneori cu el.Pe laptop imi apare mereu ok,dar la pc-ul sora-mii l-am vazut si bulit.Nu stiu ce are.

Multumesc celor care s-au gandit la mine ,am cumparat niste lucrusoare superbe de bebe de la next .

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fetelor! La multi ani tuturor fulgusorilor cu numele de Mihai ,Mihaela,Gabriel si Gabriela!!!

P.S revin ca s-a trezit fulgusorul de octombrie..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy
si eu am citit multe aici
Am uitat sa-ti spun, Iustin mi se pare super. Si eu am cochetat cu Iustinian, dar consortul a refuzat categoric. Imi pace mult ca poate fi Iustin, Iusti, Justy . Acuma Iulian mi se pare super of course

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Poftiti la subiect nou: Hai Raluci-B!!!

Mergi la inceput