FIV252
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
ALINAOPREA- analize genetice se lucreaza si la Geneticlab , iar preturile sunt rezonabile. Cariotipul de ex este 450 RON/persoana.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
BuburuzaL spune:
LA multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi, DE Sf, Mihail si Gavril!!! si numai bine.
Tabitha, iti doresc multa bafta in tot ceea ce urmeaza sa faci si sa dea DD sa se finalizeze cum iti doresti tu!
Sarrah, sa incepi cu dreptul si sa-ti aduca mosul cadoul mult visat!!!
Sheritra, poti sa-mi spui te rog, tu de cand ai incepul sa bei ceaiul de cretisoara? Eu numai maine dupa ET o sa mi-l pot procura si ma apuc unrgent de baut. Sper doar ca nu e cam tarziu...ma gandeam ca trebuie inceput dupa punctie...Tu cam cat bei? Am citit ca si ceaiul de frumze de zmeur e foarte benefic...Oare are ceva daca le combin?
mirela2 spune:
fetelor am primi rezultatul de la beta de 48 de ore.............valoarea este de 228,91, s-s dublat frumos, sa mearga tot asa
ma bucur asa de mult
de Craciun vom fi 2 in 1!
andrabirni spune:
Mirela, sincere felicitari si sa dea Domnul sa aveti parte de cele mai frumoase luni din viata voastra.Ne dai sperante....
carla_2008 spune:
BuburuzaL ceaiul de cretisoara e ok insa iti sugerez sa NU iei mugur de zmeur, pt ca provoaca contractii uterine!!!!!!!!Dar de ce vrei sa iei asa ceva acum?eu am luat intr-adevar mugur de zmeur sa-mi regleze ciclul,impotriva dismenoreei etc..dar acum de cand cu protocolul FIV am incetat sa-l iau.Eu am tinut tratament homeopat si fitoterapeut pt fertilitate(donavital,dong quai,sepie,zmeur) insa dat de medic homeopat,nu asa dupa ureche.Eu zic sa stai cuminte pana la test sau vb cu un medic homeopat daca chiar vrei sa iei ceva.
Muuulta bafta maine la ET!!!!!!
Multumesc Mirela de raspuns si felicitari pt valoarea beta!!!!!!e super ok!!!!
carla_2008 spune:
Fetelor imi spuneti va rog cele care stiti cum e cu "salariul" mamicilor in concediu de maternitate?din cate stiu se dau 800 ron/2ani daca nu lucrezi intre timp, sau la alegere se calculeaza 80% din media pe un an trecuta in cartea de munca,nu-i asa?
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 fetelor am primi rezultatul de la beta de 48 de ore.............valoarea este de 228,91, s-s dublat frumos, sa mearga tot asa ma bucur asa de mult de Craciun vom fi 2 in 1! |
mirela, sa dea d zeu sa fie bine pana la capat!!
bravo fetita..felicitari!!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor imi spuneti va rog cele care stiti cum e cu "salariul" mamicilor in concediu de maternitate?din cate stiu se dau 800 ron/2ani daca nu lucrezi intre timp, sau la alegere se calculeaza 80% din media pe un an trecuta in cartea de munca,nu-i asa? |
Carla iti sugerez sa citesti la acest topic
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141420&whichpage=16
Daca nu gasesti raspunsul care te intereseaza sau doresti si alte informatii , posteaza acolo si o sa primesti toate raspunsurile de care ai nevoie.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
luck spune:
cami
si eu am fost una dintre cazurile mentionate de tine asa ca nu-ti fa prea mari probleme , faci tratamentul si asta e.
Referitor la progesteron , poti sa-ti faci analiza intre punctie si ET si in functie de valoare dr-ul iti prescrie suplimentar sau injectabil daca este nevoie.
mirela
ura !!!!!
E de bine , tine-o tot asa !!!
fireyes
si eu vreauuuuuuuuuu .... schema , stii foarte bine si eu sunt in club
Boo spune:
Fetelor peste cateva ore plecam. Sa-mi tineti pumnii !! Avem punctia maine dimineata si ET miercuri in principiu, dar o sa stam pana duminica daca tot plecam asa departe. Luam un mini concediu cu ocazia asta.
Ma gandeam sa ma duc sa-mi iau niste utrogestan. Ca daca stam cateva zile in plus sa am la mine. Ce ziceti ?