FIV252
Raspunsuri - Pagina 4
cami30 spune:
fetelor va rog si eu sa ma ajutati cu experienta voastra.
Am luat si eu progesteronul de ziua 21 si este 4,3 ng/ml ( valori de referinta pt faza luteala 5-24). Problema nu e ca e f mic, ci ca analiza e facuta pe tratament cu progesteron pentru un chist. Imi vine sa imi smulg parul din cap de suparare pentru ca vestea asta vine dupa o mutatie pe gena MTHFR pe care am gasit-o, ureaplasma pozitiva ( care la sotz nu exista), etc etc. Nu stiu ce sa mai inteleg. Sunt eu atat de defecta sau imi gresesc astia analizele?
Ureaplasma n=are cum sa fie la mine pozitiva si la sot negativa in conditiile in care am facut destul sex impreuna iar eu la "altu" nu m-am dus.
Sunt disperata si nici nu stiu cce sa mai fac.
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
catalina2307 spune:
cami - cu restul problemelor nu te pot ajuta dar in ceea ce priveste ureaplasma pozitiva la tine , negativa la sot nu stiu cat este de normal dar stiu sigur ca nu esti singurul caz.Numai eu stiu vreo 20 cazuri pe forum.(eu printre ele)
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
KITTA spune:
Fireyeshai ca m-ai speriat. Aceeasi schema o am si eu acum, sa vedem cum rapsund! Se pare ca asta este pentru poor responder. Pai, cam ce am facut eu cam asta ai facut si tu, nimic nou sub soare pana acum. Schema asta e noua pentru mine. Ai putintica rabdare sa trec si eu prin ea, apoi ne consultam. Eu una nu prea mai am ce sa fac in plus so oricum am mai spus, merg pe 2 fronturi, adica si adoptie, daca e mai bag asa cate un FIV pe unde mai merg in concediu
carla_2008 spune:
Fetelor va rog mult o parere: dupa cum se mai vorbea pe forum in pen-uri se pune mai multa subst decat scrie,...in fine...eu am crezut azi ca mai am 75UI si de fapt erau 37,5 UI!Si mi-am dat seama dupa ce am dat doza.Iar azi trebuia sa fac 75 UI.Neavand alt pen,am cautat si pe la farmacii,si nu am gasit decat de 75 UI cu siringa normala.Iar eu l-am dat pe tot ca nefiind pen am zis sa nu cumva sa nu dau destul...in fine....Oare am facut gresit ca ma dat mai mult decat trebuia?adica 112,5 UI!maine fac 75 UI normal.se poate intampla ceva in cazul asta?oricum ii spun luni medicului.Sper ca nu am stricat ceva!!!!
Va rog sa ma scrieti si pe mine pe listutza: FIV1 noiembrie2009,Clinica Kaali,Debrecen,Dr Bodnar-ovare micropolichistice.
fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KITTA Fireyeshai ca m-ai speriat. Aceeasi schema o am si eu acum, sa vedem cum rapsund! Se pare ca asta este pentru poor responder. Pai, cam ce am facut eu cam asta ai facut si tu, nimic nou sub soare pana acum. Schema asta e noua pentru mine. Ai putintica rabdare sa trec si eu prin ea, apoi ne consultam. Eu una nu prea mai am ce sa fac in plus so oricum am mai spus, merg pe 2 fronturi, adica si adoptie, daca e mai bag asa cate un FIV pe unde mai merg in concediu |
Nu te speria, ca am senzatia ca si Kira a avut aceeasi schema si la ea s-a lasat cu blasto,so... cred ca depinde si cat de poor responder esti posibil eu sa bat de departe alte poor responder Pana acum, pot sa zic ca Oana ma bate totusi, pe tine nu te socotesc, ca deh, vorbim de tine...
Asa ca eu zic ca ai sansele intacte, poate te pricopsesti cu mai multi mostenitori deodata fata de ce ai socotit tu... (ca din FIV, ca din adoptie, ca ambele, asta ramane de vazut)
sarrah spune:
multumesc dragaica mult succes si tie si celor care asteapta bb. tu vei afla ca esti graviduta in perioada in care fac eu ET !!!
mirela2 spune:
citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor ,care dintre voi a-ti facut in ultima vreme ceva analize genetice(cariotip,microdeletiile etc) si unde? Am nevoie de o sugestie in alegerea laboratorului . Multumesc si scuze de offtopic. Pupici! Alina in asteptarea unei minuni de |
sotul meu a trebuit sa faca si ii facusem programare la medlife (nu le a mai facut) si costau in jur de 1300 lei.
stiu ca am mai sunat la un lab care facea numai analize genetice si erau in jur de 2000 lei.*
poate fetele care au facut sa ti dea mai multe sugestii.
de Craciun vom fi 2 in 1!
mirela2 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor va rog mult o parere: dupa cum se mai vorbea pe forum in pen-uri se pune mai multa subst decat scrie,...in fine...eu am crezut azi ca mai am 75UI si de fapt erau 37,5 UI!Si mi-am dat seama dupa ce am dat doza.Iar azi trebuia sa fac 75 UI.Neavand alt pen,am cautat si pe la farmacii,si nu am gasit decat de 75 UI cu siringa normala.Iar eu l-am dat pe tot ca nefiind pen am zis sa nu cumva sa nu dau destul...in fine....Oare am facut gresit ca ma dat mai mult decat trebuia?adica 112,5 UI!maine fac 75 UI normal.se poate intampla ceva in cazul asta?oricum ii spun luni medicului.Sper ca nu am stricat ceva!!!! Va rog sa ma scrieti si pe mine pe listutza: FIV1 noiembrie2009,Clinica Kaali,Debrecen,Dr Bodnar-ovare micropolichistice. |
carla nu cred ca o sa fie rau, si eu in z5 trebuia sa fac doar jumatate de decapeptil si am bagat toata fiola, nu s a intamplat nik rau, eu zi sa stai lin
de Craciun vom fi 2 in 1!
georgalexia spune:
citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor ,care dintre voi a-ti facut in ultima vreme ceva analize genetice(cariotip,microdeletiile etc) si unde? Am nevoie de o sugestie in alegerea laboratorului . Multumesc si scuze de offtopic. Pupici! Alina in asteptarea unei minuni de |
Draga ALINA eu am facut in urma cu o luna cariotip la clinica Dacia, care lucra cu Medlife-ul (am inteles ca nu mai colaboreaza), deci am dat sange la Dacia si l-au "analizat" la Medlife. Pe mine cariotipul m-a costat 500 lei.
castelanaC spune:
LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor fivoase dragi, dar si tutoror celor dragi din familie care poarta numele celor doi arhangheli Mihail si Gavril
sa aveti o zi plina de si si surprize placute!!!
castelana fericita 18+