FIV252
Raspunsuri - Pagina 6
ALINAOPREA spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Voi suna maine dim. pentru programare la Genetic Lab sau la institutul Parhon.......ma hotarasc eu pana maine.
toate fivoasele!
Alina in asteptarea unei minuni de
dandanutz spune:
MIRELA felicitari pt beta ma bucur tare pt tine sa ai o sarcina usoara bafta la toate fetele in focuri
BuburuzaL spune:
Mirela, felicitari inca o data draga mea! Iti doresc din inima cele mai bune 9 luni si sa va bucurati la maxim de bebele vostru!!
Boo multa bafta! Iti tin pumnii ca totul sa iasa asa cum iti doresti!
CArla in primul rand iti multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta. Din cate stiu, eu nu am nici o problema...am citit doar ca aceste ceaiuri ajuta la fixarea sarcini. Acum nu stiu ce sa mai zic...cred ca am sa beau totusi cate putin de cretisoara, dar am sa cer mai intai parerea dr meu. Poate ajuta...Stii tu cum e cand iti doresti ceva cu orice pret, ai fi dispus sa incerci totul, numai sa ajute!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 fetelor am primi rezultatul de la beta de 48 de ore.............valoarea este de 228,91, s-s dublat frumos, sa mearga tot asa ma bucur asa de mult de Craciun vom fi 2 in 1! |
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Ma bucur mult pentru tine!!!!!!!!
sa o tii tot asa si repaos in continuare, tratament de sustinere si papa bine si sanatos, cat mai bogat in vitamine!!!!
Falicitariiiiiiiiiiiiiii!!!
te pup
castelana fericita 19+
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
pupici mamico felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Ma bucur mult pentru tine!!!!!!!! sa o tii tot asa si repaos in continuare, tratament de sustinere si papa bine si sanatos, cat mai bogat in vitamine!!!! Falicitariiiiiiiiiiiiiii!!! te pup castelana fericita 19+ |
de Craciun vom fi 2 in 1!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Boo i-ti tin pumnii, multa bafta sa iasa a prima data!
Mirela2 felicitari si sarcina usoara!
Mi-au iesit si mie rezultatele la AMH, este 4.54 si ma incadrez la fertilitate scazuta. Voi merge maine la medic cu ele si vom vedea ce mai urmeaza sa fac.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
Sheritra spune:
In primul rand, Mirela si Vanessa , ce pereche minunata de gravidute sunteti! Felicitari si valori bune in continuare!
Claudia felicitari pt inimioara!
Buburuza oute bune si de calite! Ceaiul de cretisoara poti sa-l iei linistita, e totusi un ceai banal, nici nu trebuie sa faci programare la doctor pt administrare, dar nici sa nu-ti faci sperante ca procentul majoritar de reusita Iin FIV al lui este, ajuta si el acolo, decat sa bei sucuri mai sanatos un ceiut totusi. E bun de luat si-n timpul stimularii, si dupa punctie, si dupa ET. Bafta!
Huski ce mai faci?
Fireyes tin pumnii stransi la noul FIV, si ICSI placut si fecundos!
Carla, uite aici atitudine pozitiva si optimista, deja vrea sa stie cat ii da statul la CIC ! Acu dau ei ceva, sa cedem dupa alegeri daca vor mai da, ca nu prea mai sunt bani la tescherea. O sa venim cu plozii la munca, mai un raport, mai o alaptare, o sedinta, un ragait micut !
Eh, io mai am pana joi si gata fac testu, ori una ori alta, mult a fost putin a ramas, semne sunt de toate neamurile, categoriile, si clasificarile: si din alea, si din alea. Adica ma incant ca am semne "bune" si apoi vine imediat un semn de menstra; imi cade moralu si pic in galeata, si atunci urgent vin semnele bune... Si tot asa ma tine, una calda, una rece, deci ca nu ma mai gandesc la nimic. Ieri de ex am condus si la intoarcere ma durea rau in stanga de cate ori apasam ambreiajul, deci vedeti cu ce ma confrunt! Acasa mi-a trecut durerea cu doua no-spa-uri si dupa doua ore, ca ma durea si burtica jos. Deci, rabdare si nervi de otel!
Moshulic tu cum stai cu rabdarea?
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)