FIV252
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
FETELOR
AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT
ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BuburuzaL spune:
Neata fetele!
Vanessa, Mirela frumos! Mwrgeti sa va vedeti bebeii exact in ziua in care eu trebuie sa fac beta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru fiecare! DAr pana atunci, nu vreti sa-mi dati si mie cheia succesului vostru?Ati facut ceva special, n-ati facut? Dar mai ales, ati simtit ceva in cele 2 saptamani de asteptare?
Eu ma simt balonata, si toata noaptea frecventez toaleta. Oare e normal? La primul fiv n-am avut nici o senzatie, de nici un fel...poate e cu noroc de data asta...
Cu bobocelul in burtica!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ALRAK
![]() ![]() ![]() ![]() Nu ne spui inca nici un nume, sau inca nu v-ati hotarat? Ma bucur mult ca sunteti bine si nu ai parte decat de ceea ce este frumos intr-o sarcina ![]() ![]() ![]() Doamne Doamne sa te ajute sa fie in continuare tot asa . ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
Draga mea multumesc din suflet, chiar sunt bine si nu am motiv sa ma plang, nu iau in seama durerile sau cate un junghi colo, le gasesc normale si merg mai departe.
Cat de mult iti doresc o perioada ca aceasta si tie, sa fii insarcinata si sanatoasa, fericita.
DD sa te vada si sa te rasplateasca pentru toate stradaniile tale!!!
![](pupic.gif)
Nu te intreb ce faci sau ce ai de gand acum, important este sa descoperi ce anume nu a functionat pana acum, daca se poate vedea.
Doamne Ajuta!
![](pupic.gif)
castelana fericita
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Neata fetele! ![]() Vanessa, Mirela frumos! Mwrgeti sa va vedeti bebeii exact in ziua in care eu trebuie sa fac beta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru fiecare! DAr pana atunci, nu vreti sa-mi dati si mie cheia succesului vostru? ![]() Eu ma simt balonata, si toata noaptea frecventez toaleta. Oare e normal? La primul fiv n-am avut nici o senzatie, de nici un fel...poate e cu noroc de data asta... ![]() Cu bobocelul in burtica!!! ![]() |
bubu asa sunt si eu...cat un balon si ma dor sanii de mor.....plus ca mi e foame de lup si...........o sa vezi tu....dar e perfectttttttttttttttt
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
georgalexia spune:
Buna fetele. Nimic nou sub soare pe la mine Buburuza, astept sa termin cu inhibarea si sa incep stimularea. Iti tin pumnii stransi, stransi sa fie cu lipici .In rest... va citesc si ma bucur din suflet pentru reusitele de aici
.
ingeras26a spune:
Bafta maine, presimt beta mari!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
andra,felicitari pt foliculasi ,e f bine
dimensiiuni nu ti-a dat,endometru??
fetelor,in penul de 300ui gonal cite unitati sint de fapt?
la puregon de 300ui mi-a iesit tot timpul 425ui,e si la gonal mai mult?a..si cit costa fiola?penul il cumper aparte?nu se potriveste penul de la puregonpoate spun o prostie dar nu's cum arata , am inteles ca e diferit?
fireyes,am tot cautat pe net si nu am gasit nimik
tu stii cumva care e diferenta dintre filotropin alfa care o contine gonalul si filotropin beta care e in compozitia puregonului?
am vrut sa-i scriu dr meu sa ma lamureasca ,dar isi da seama ca mie nu mi-a iesit din cap stimularile ,ca el mi-a zis sa nu mai fac nici o stimulare
stiti careva?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
alina_ro spune:
buna, fetele,
va multumesc pentru raspunsuri. avand progesteronul peste doi inainte de stimulare, nu pot sta linistita. mai ales ca dr. nu m-a pus sa il fac, ci l-am facut eu din proprie initiativa.
eu sunt in ziua 5 de stimulare si acum, pe seara, au inceput niste dureri in partea stanga. si pana acum am simtit mici intepaturi, dar acum simt ca ma doare. in prospect scrie ca durerile importante sunt un semnal de alarma. acuma ce inseamna importante, numai ei stiu.
ar trebui sa ma ingrijorez? am si ov. micropolichistice.
la voi au existat astfel de dureri. ar trebui sa vorbesc cu dr.?
va multumesc din suflet!
carla_2008 spune:
Ce ma bucur de proaspetele gravidutze ca sunt ok,chiar daca aveti tot felul de simptome!!Felicitari Vanessa si Mirela!!sa cresteti mari si sanatosi!!!
Eu am venit nu demult din Ungaria de la punctie.Productie:9 outze sper ca bune !!!!!maine stiu exact cand ii sun sa vedem cati embrionasi avem!Insa eu sunt drogata total!de la anestezie inca sau de la Utrogestan,ca deja m-a dat vreo 6/zi.nu stiu.Insa ceva ciudat simt:am din cand in cand un fel de contractii,e normal?
Bytzi, se pare ca nu s-au spart foliculii inainte,si chiar am avut 9 maturi.Se pare ca difera de la organism la organism.Eu am si ovare micropolichistice de regula ,asa ca poate si asta e unul din motive ca nu mi-a dat inhibare.Acum vedem cand ii implantam,sambata sau luni,depinde cum se dezvolta.Bafta muuulta la tratam Bytzi si tuturor care sunt in plin injectat!
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Eu am venit nu demult din Ungaria de la punctie.Productie:9 outze sper ca bune !!!!!maine stiu exact cand ii sun sa vedem cati embrionasi avem!Insa eu sunt drogata total! ![]() ![]() Bytzi, se pare ca nu s-au spart foliculii inainte,si chiar am avut 9 maturi.Se pare ca difera de la organism la organism.Eu am si ovare micropolichistice de regula ,asa ca poate si asta e unul din motive ca nu mi-a dat inhibare.Acum vedem cand ii implantam,sambata sau luni,depinde cum se dezvolta.Bafta muuulta la tratam Bytzi si tuturor care sunt in plin injectat! ![]() ![]() |
Mult succes in continuare Carla,sa dea Dumnezeu sa ai embrionasi de calitate si lipiciosi!!!