FIV252

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fireyes saru'mana pentru incurajari! Datorita tie mi-a venit inima la loc. Pe buletinul meu la intervalul de referinta scrie asa:
Fertilitate optima: 28.6 - 48.5
Fertilitate satisfacatoare: 15.7 - 28.6
Fertilitate scazuta: 2.2 - 15.7
Fertilitate foarte scazuta/nedetectabila 0.0 - 2.2
Iar rezultatul meu e 4.54
Azi am fost la eco de z21 si aveam endometru secretor de 12mm si corp galben pe partea dreapta, iar dr. s-a mirat ca am ovulatie pe ciclu natural si ca ovarele arata f. bine la eco. Drept urmare am primit ok-ul si merg inainte cu FIV 4. Ce-o vrea Doamne Doamne!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc fetelor pt raspuns!Va pup pe toate!!!si multumesc pt urari pe maine!sa fie cu noroc
Bytzi draga,ti-am raspuns zilele trecute.Spuneam ca ciclul asta am avut fsh mare.Sincer de celelalte nu stiu exact.Celalalt dr la inseminari nu mi-a zis ca a fi nimik anormal cand imi lua sange pt dozarea hormonala.Nu stiu.
Sper sa fie ok maine!dar se pot sparge foliculii?????inainte de punctie?ca sheritra vb ceva de genul despre pregnyl.Eu am luat ovitrele.

bafta la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

cred ca la ciocolata fac alergie am mancat 2 patratele si iar mi au aparut bubite pe mana stranga......imi vine sa ma scarpin

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Lasa ciucalata ....
Daca ti-e pofta de ceva dulce, mananca fructe.
Ai grija de tine si de BB

Doamne Ajuta!

neata mama

am inteles nu mai manc ciucalata ca vad ca nu e de bkne, si nu vreau sa pateasca bebe/bebeii ceva.

pupi mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_ro
as fi vrut sa te intreb daca tu ti-ai facut analiza progesteronului inainte de stimulare.

fetele, voi ce stiti de progesteron inainte de stimulare. chiar trebuie sa fie mai mic decat 1. am mai citit pe forum ca in cazul in care nu este asa, inseamna ca nu sa curatat corpul galben din luna precedenta si nu prea sunt sanse la fiv.

va rog, imi puteti spune daca ati facut dozarea de progesteron inainte? este relevanta?
sunt ingrijorata, pt. ca a iesit peste 2.

va multumesc mult.

alina,eu am facut progesteronul inainte de stimulare ,mai exact in z3 caci din z3 am inceput stimularea
si mi-a iesit val 1,5 si dr meu mi-a aminat stimularea s-o incep in z4 ca sa mai scada progesteronul
eu am inteles ca progesteronul trebuie sa fie 1 cind se incepe stimularea,pt ca endometrul sa fie favorabil implantarii
la mine nu stiu cit de relevant a fostca nu stiu din ce cauza nu am avut nici folicul si endometrul a fost 1mm
mult noroc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Bytzi draga,ti-am raspuns zilele trecute.Spuneam ca ciclul asta am avut fsh mare.Sincer de celelalte nu stiu exact.Celalalt dr la inseminari nu mi-a zis ca a fi nimik anormal cand imi lua sange pt dozarea hormonala.Nu stiu.
Sper sa fie ok maine!dar se pot sparge foliculii?????inainte de punctie?ca sheritra vb ceva de genul despre pregnyl.Eu am luat ovitrele.

bafta la toate

scuze carla,eu citesc foaie cu foaieprobabil mi-a scapat
da,se pot sparge foliculii,de asta la fiv se da inhibare
stii de ce te-am intrebat de FSH daca il aveai si mai inainte atit?
fiindca am facut si eu prin martie o stimulare cu 150ui gonal/zi fara AC ,fara inhibare exact ca tine si nu am obtinut decit un folicul
si m-am mirat ca toti 5 foliculi sint de dimensiuni apropiate incit nu ti-a bagat antagonisti din z6-7 cind fol au 13-14mm
mai auzeam la fete care faceau stimulare cu 150 ui gonal/zi pt inseminare cu un FSH f bun si nu obtineau decit cite 2-3 foliculi maturi si citiva mici care nu se luau in seama si la fiv de aia se baga inhibare ca au ca scop un mai bun control asupra stimularii,aproape toti foliculii cresc uniform si nu se sparg pina la punctie

tin pumnii la punctie

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ALINA am facut progesteronul inainte sa incep inhibarea, dar nu mai stiu exact ce valoare avea, dar era in limite normale. Stie d-na doctor ce face. Nu iti fa griji. Urmezi instructiunile si va fi bine.
Noi suntem bine. Eu ma comport ca o . Imi este somn toata ziua si ma dor sanii. Pe 23 o sa mergem sa facem primul eco. Cateodata am si greturi, dar incerc sa nu le bag in seama.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

ALINA am facut progesteronul inainte sa incep inhibarea, dar nu mai stiu exact ce valoare avea, dar era in limite normale. Stie d-na doctor ce face. Nu iti fa griji. Urmezi instructiunile si va fi bine.
Noi suntem bine. Eu ma comport ca o . Imi este somn toata ziua si ma dor sanii. Pe 23 o sa mergem sa facem primul eco. Cateodata am si greturi, dar incerc sa nu le bag in seama.

pe 23 facem si noi primul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Ce bine MIRELA! Mergem sa ne vedem puiutii in aceeasi zi.
Tu cum te simti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Ce bine MIRELA! Mergem sa ne vedem puiutii in aceeasi zi.
Tu cum te simti?

ma dor sanii cumplit, spatele, ametesc cateodata, greturi deocamdata nu am, ma simt grea, din cauza senzatiei de balonare, toata noaptea ma duc la buda, ziua nu mai zic.....dar sunt ok si ma bucur.
astept cu nerabdare ziua de 23 pt prima eco.
mi e foame non stop, am capatat o alergie la ciocolata, mi au aparut niste bubite pe maini care ma mananca si ma abtin cu greu sa nu ma scarpin.

cam atat deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, mie mi-au ramas 2 fiole de diphereline 0,1 pe care le-am tinut la frigider si o gramada de seringi de insulina. Le dau cu mare placere oricui are nevoie de ele. Astept p.m.

Mergi la inceput