FIV252

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:

Hei....superb felicitari pentru samburel, abia astept sa ajung si eu la etapa asta.
Pot sa te intreb de ce ai transferat doar 1 embrion ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Draga mea, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat...Dar trebuie sa fii tare si curajoasa si sa te pregatesti inca de pe acum pentru etapa pe care o astepti atat de mult!!! Dar dupa acupunctura sunt sigura cate vei simti mult mai bine!
Referitor la intrebarea ta, pot doar sa-ti spun ca iar am mers pe mana dr meu, care mi-a sugerat sa transferam un singur embrion daca este de calitate foarte buna si doi, daca calitatea va fi mai indoielnica. Dupa cum stii, eu as fi vrut sa transfer 2, dar am zis ca poate e mai bine asa: trnsfer 1 si imi mai raman 2 pt congelat. Data trecuta am avut doar unul congelat dar nu a supravietuit asa ca, m-am gandit ca poate la 2, am sanse mai mari.
Imi doresc atat de mult sa fie acesta cel norocos!!!Mai ales ca e de calitate mai buna ca prima data si ma gandesc ca-i va placea la mami in burtica!
Multa bafta in continuare, si ai grija mare de tine!!!

Cu bobocelul in burtica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

bubu sunt ok mama, ameteli......dormitez...din astea

tu cum esti?

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mirela, lasa draguta ca e bine si-asa, cu ameteli, somnolente si altele.
Eu, incerc sa fiu cat mai relaxata...incerc sa fiu optimista si sa sper in sansa pe care mi-a dat-o bunul Dumnezeu! In rest, parca ma cam doare un pic burtica...dar suport orice, numai sa-i placa la bebita al meu acolo.

Cu bobocelul in burtica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cred ca la ciocolata fac alergie am mancat 2 patratele si iar mi au aparut bubite pe mana stranga......imi vine sa ma scarpin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

vanessa,
felicitari si sarcina usoara!
am urmarit povestea ta pe parcursul tratamentului, ca si pe cea a ancutei.
si noi vom face la aceiasi clinica, asa ca ma bucur mult ca ai spart gheata.
as fi vrut sa te intreb daca tu ti-ai facut analiza progesteronului inainte de stimulare.

fetele, voi ce stiti de progesteron inainte de stimulare. chiar trebuie sa fie mai mic decat 1. am mai citit pe forum ca in cazul in care nu este asa, inseamna ca nu sa curatat corpul galben din luna precedenta si nu prea sunt sanse la fiv.

va rog, imi puteti spune daca ati facut dozarea de progesteron inainte? este relevanta?
sunt ingrijorata, pt. ca a iesit peste 2.

va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alina, mult succes la FIV.Eu nu ma pricep cu hormanalele, dar sigur iti vor raspunde fetele , care sunt niste dragute toate.
Mirela, ai grija de tine si de beeb.
Bytzi,Vanessa, Buburuza, Moshulik,Pysypisi,Dragaica,Dandanut, Mona40 , Steff si toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Sheri, mumta multa bafta joi! Iti tin pumnii!

Eu ce sa fac....ma fac MAREEE In sfarsit pot sa spun despre mine ca sunt mare (altfel sunt pitica, doar ma stii)
Sunt tare bucuroasa cand il simt pe bebe cum misca si asta imi da putere sa trec peste carcei, maini amortite si durerile cumplite de spate...
27+

Ce mari am crescut....
Sarcina usoara si nastere la termen

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Carla, tin pumnii stransi de tot pentru maine.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

sunt/em bine ca la inceputul sarcinii, nic-o problema si nici-o greata, asa ceva doresc la toate fetele sa stii!
Am respectat tot ce mi s-a spus, repaosul, regimul alimentar si uite ca a fost bine. Bebe e cuminte, sper sa se mentina si de acum incolo la fel.
....
In rest, cioc in cioc cu sotul, ai nevoie de mai multa intelegere ca e mare de tot incarcatura si e bine sa te simti alintata macar un pic.
Te pup si bafta maxima!!!!

castelana fericita 19+

surioara gravidutza (Castelana ) si pe nepotelul cuminteeeeeel tare .
Nu ne spui inca nici un nume, sau inca nu v-ati hotarat?
Ma bucur mult ca sunteti bine si nu ai parte decat de ceea ce este frumos intr-o sarcina
Doamne Doamne sa te ajute sa fie in continuare tot asa .

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

cred ca la ciocolata fac alergie am mancat 2 patratele si iar mi au aparut bubite pe mana stranga......imi vine sa ma scarpin

Lasa ciucalata ....
Daca ti-e pofta de ceva dulce, mananca fructe.
Ai grija de tine si de BB

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Ieri aveam 7 foliculi mititei pe ovarul drept si 2 pe ovarul stang, mai maricei.

DD SA AJUTE SA AI PRODUCTIE DE CALITATE.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput