FIV252
Raspunsuri - Pagina 12
BuburuzaL spune:
Andrabirni, Vanessa, Carla, Bytzi va multumim ( si eu si bebita al meu )din suflet pt sustinere.Sa ne ajute DD pe toate, ca toate ne doriiiim atata de mult sa fim oficial gravidute si mamici!!!
Carla draga mea, ai o productie buna, cam asa a fost si a mea. Sa fie de calitate si sa obtii ebrionasi frumosi! Iti tin pumnii pe maine si...
Pysypisi multa bafta sa ai in continuare!
Vanessa, Mirela ce va fac burticile?
Sheri, Moshulik mai aveti doar un pic de asteptat! Sa speram ca a fost de bun augur asteptarea!Doamne ajuta!!!
Cu bobocelul in burtica!!!
andrabirni spune:
Bytzi, maine am o noua eco si sper sa fie bine.Ieri aveam 7 foliculi mititei pe ovarul drept si 2 pe ovarul stang, mai maricei.
BuburuzaL spune:
Georgalexia tu, ce noutati mai ai?
Dragaica cum stai cu injectatul?
Cu bobocelul in burtica!!!
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Pysypisi multa bafta sa ai in continuare! Cu bobocelul in burtica!!! |
Mersi mult!!!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui BuburuzaL Georgalexia tu, ce noutati mai ai? Dragaica cum stai cu injectatul? Cu bobocelul in burtica!!! |
Bine zic eu aseara am luat ultima pastila de Marvelon, in schimb sambata noapte am ajuns la urgenta cu un atac de panica eu am zis ca mor, ca fac infarct si cu asta basta, m-au pus la aparate, mi-au facut electrocardiograma.....totul era ok in timp ce vorbeam cu asistenta vedeam cu inima se cameaza si pulsul de 90 a ajuns la 65 deci era clar....
am fost duminica la medicul meu si se pare ca sufar de anxietate cronica, stiam eu ca aveam ceva cu probleme dar acum cu fiv-ul si cu injectiile de suprefact care-ti creeza stari ca la menopauza se pare ca simptomele s-au agravat......abia in noaptea asta am reusit sa dorm dusa dupa 2 nopti albe.
Azi merg la acupunctura sper sa ma ajute sa ma destresez........
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
citat din mesajul lui BuburuzaL Fetelor, ne-am intors si noi acasa, 2+1. Am transferat cel mai bun embrion de 7 celule, iar 2 i-am congelat. Sper ca acesta sa fie norocosul si sa-i placa la mine in burtica... Fac beta peste 2 saptamani fix, adica pe 23.11. Mare rabdare trebuie sa-mi pun in gand pana atunci...dar se poate! Vanessa te felicit inca o data si iti doresc sarcina usoara, fara probleme! Sa va bucurati de pe acum de bebele vostru! |
Hei....superb felicitari pentru samburel, abia astept sa ajung si eu la etapa asta.
Pot sa te intreb de ce ai transferat doar 1 embrion ?
Dragaica spune:
citat din mesajul lui vanessa80 Vin si eu cu un beta HCG de 200. Sunt oficial . |
Felicitari, Doamne ce mult ma bucur cand vad numai vesti bune parca-mi dati si mie curaj
mirela2 spune:
bubu sunt ok mama, ameteli......dormitez...din astea
tu cum esti?
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
moshulik spune:
citat din mesajul lui ala77 Fetelor, eu sunt in ziua 15 de AC, si sangerez cu sange rosu, putin dar continuu. Sunt debusolata, nu cred ca e normal. A mai patit cineva asa? |
stai linistita
e normal in prima luna de AC (mai ales daca e marvelon)
pe mine m-a tinut toata luna
de la a doua menstra se regleaza
vezi ca atentionari de genul acesta sunt si pe prospect
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui Sheritra [ Moshulik, ba in put, ba in lac, simptome de ciclu clar si garantat am din Z3 de la ET, dar hormonii joaca tontoroiu la mine asa ca nu ma caut de toate cele ca ma duc cu capu. Menstra n-o mai cauta, n-are cum sa fie inca, nu suntem la sfarsitul celor 28 zile de la ultimul cm. Mi s-a terminat arefamul si nu ma duc la farma ca sa nu cedez ispitei si sa-mi iau un test, trimit un coleg! Dupa calculul meu joi as fi in Z28, si numai maine nu-i poimanine! ps aseara mi s-a parut ca mi s-au marit aureolele mamare, si ma duc la sot, ma gandesc ca sigur isi da seama de vre-o schimbare, i le arat si-l intreb: vezi ceva diferit? Da, sunt mai frumoase ca ieri! Asa ca s-a dus si indiciul asta, nu ma mai caut in sutie ca 'geaba! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sheri, la mine ziua 28 de CM a fost ieri, luni
asa
ca aveam de ce sa fiu ingrijorata
Um a inceput pe 12 oct, seara (la orele 17.00 ca sa fiu mai excata)
cat despre sani, nush' ce sa zic
parca sunt un pic sensibili
nici aureolele parca nu mai sunt ca mai deunazi
dar stiu si eu?
or fi doar pareri de-ale mele au ba?
Moshulik