FIV252

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariada

Castelanaaaaaa, ce mari ne-am facut!!!! 19 sapt, wow! Mi-e dor de postarile tale de altadata! Erau o delectare pt mine. Ca sa nu mai zic de amanuntele interesante cu care veneai si de cuvintele de incurajare pe care le gaseai pt fiecare in parte... Eu mai am putin si intru in focuri la sf lunii, cand incep stimularea. Iti urez din tot sufletul sarcina usoara si bebelac cumintel la mami in burtik!

Multumesc dariada, sunt/em bine ca la inceputul sarcinii, nic-o problema si nici-o greata, asa ceva doresc la toate fetele sa stii!
Am respectat tot ce mi s-a spus, repaosul, regimul alimentar si uite ca a fost bine. Bebe e cuminte, sper sa se mentina si de acum incolo la fel.
Ei mai ai un pic si intrii in focuri, sa fii increzatoare si ascultatoare, si asa va fi bine. Nu strica de pe acum sa mananci echilibrat si mie mi-au dat vitamine si minerale + ac folic sa iau inainte de inc tratamentului, asa am facut.
In rest, cioc in cioc cu sotul, ai nevoie de mai multa intelegere ca e mare de tot incarcatura si e bine sa te simti alintata macar un pic.
Te pup si bafta maxima!!!!

castelana fericita 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Fetelor eu azi am fost la monito si dr a stabilit:miercuri facem punctia!!!Am 8-9 foliculi de vreo 16-17 mm si endo de 10 mm.Ce ziceti?sunt destul de mari?Iar acum la 12 noaptea m-a pus sa fac 2 ovitrelle dupa un gonal azi de 75 UI.Insa nu mi-a dat nimic de inhibare.Ce parere aveti?

Bafta tuturor la facut bebici!!!

Bafta Carla si sa fie cu noroace!
sunt maricei foliculii, dar mai cresc pana miercuri.
Poate ca nu e indicata inhibarea nefiind prea mari foliculii, zic si eu.
Nu te nelinisti, stie dr ce face, nu?
Incredere in tine si va fi cu ochisori!!!

castelana fericita 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Vin si eu cu un beta HCG de 200. Sunt oficial .

felicitari mamico!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!!
acum ai grija de tine, repaos in continuare si papa bun echilibrat, lichide multe si dormiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

castelana fericita 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bytzi pregnylul e tare pacatos la FIV natural, inseminare, practic nu mai ti ovalutia sub controlul eco, se poate sa sparga un folicul chiar si de 19. Stiu pe spinarea mea, doua FIV pe natural fara medicatie ratate din cauza de pregnyl, s-au spart foliculii la cateva ore de la injectie, Profu comenta chiar ca la unele paciente mai bine nu-l da, dar cum le alegi? Daca nu se sparge si atunci ai nevoie de el?

Gabi, cand vine vorba de FIV/ciclu stimulat si despre simptome de sarcina, noi credem ca orice zvac/intepatura/umflatura/greata/usturime/pielitare/nervi/dureri de sale este simptom de sarcina si ca am tras lozu! Ca realitatea e uneori alta face parte din necazurile vietii, dorinta noastra ne face sa ne agatam de orice simptom. Nu este o lista batuta in cuie dupa care sa te ghidezi.

Carla f buna productia si endo, punctie placuta!

Moshulik, ba in put, ba in lac, simptome de ciclu clar si garantat am din Z3 de la ET, dar hormonii joaca tontoroiu la mine asa ca nu ma caut de toate cele ca ma duc cu capu. Menstra n-o mai cauta, n-are cum sa fie inca, nu suntem la sfarsitul celor 28 zile de la ultimul cm. Mi s-a terminat arefamul si nu ma duc la farma ca sa nu cedez ispitei si sa-mi iau un test, trimit un coleg! Dupa calculul meu joi as fi in Z28, si numai maine nu-i poimanine!

ps aseara mi s-a parut ca mi s-au marit aureolele mamare, si ma duc la sot, ma gandesc ca sigur isi da seama de vre-o schimbare, i le arat si-l intreb: vezi ceva diferit? Da, sunt mai frumoase ca ieri! Asa ca s-a dus si indiciul asta, nu ma mai caut in sutie ca 'geaba!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Sarrah, am inceput AC din ziua 3 de CM. Prin ziua 11 de AC am inceput sa am spotting, si dupa 2 zile sange rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BUBURUZA, MOSHULIK si SHERITA multa bafta si rabdare. Va asteptam cu vesti bune.
CARLA ai o productie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata gagici

o zi frumoasa sa avem si plina de vesti bune

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Fetelor eu azi am fost la monito si dr a stabilit:miercuri facem punctia!!!Am 8-9 foliculi de vreo 16-17 mm si endo de 10 mm.Ce ziceti?sunt destul de mari?Iar acum la 12 noaptea m-a pus sa fac 2 ovitrelle dupa un gonal azi de 75 UI.Insa nu mi-a dat nimic de inhibare.Ce parere aveti?

carla,superrrrrrrrrr rezultat
bafta la punctie
inhibare cu antagonisti ar fi trebuit sa-ti dea cind aveau fol 14mm,acum nu avea cum sa-ti mai dea
nu mi-ai zis daca FSH era de 20 doar acum la CM acesta sau mai demult
dr tau ti-a zis si care este diferenta dintr-e filotropin alfa si filotropin beta????
multumesc anticipat

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fireyes,sheri,multumesc mult pt raspunsuri

andra,cind faci prima eco?tin pumnii strinsi

buburuza,sa dea dumnezeu sa fie puiutul lipicios

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor,am ajuns si eu acasa...super obosita.
Astazi am facut eco si estradiol si astept sa ma sune de la clinica sa imi spuna daca mai maresc sau nu dozele.
MONITORIZARE FOLICULARA ZIUA A 9 A:
OVAR DREPT:5 FOLICULI
10*9mm,10*9mm,11*8mm,12*11mm,11*8mm
OVAR STANG:7 FOLICULI DINTRE CARE 2 SUB 5mm
8*7mm,8*6mm,7*5mm,8*6mm,9*9mm
ENDOMETRU:6,8mm(tot micut dar sa speram ca o sa mai creasca pana joi)
Ce parere aveti?

Mergi la inceput