FIV252
Raspunsuri - Pagina 10
huski spune:
Sheri, mumta multa bafta joi! Iti tin pumnii!
Eu ce sa fac....ma fac MAREEE In sfarsit pot sa spun despre mine ca sunt mare (altfel sunt pitica, doar ma stii)
Sunt tare bucuroasa cand il simt pe bebe cum misca si asta imi da putere sa trec peste carcei, maini amortite si durerile cumplite de spate...
De maine n-o sa mai merg la scarbici, (mai am cateva zile de CO apoi mai merg la medicul de familie pentru concediu medical) iar la sfarsitul lunii gata, merg sa-mi predau catrafusele la serv. si intru in prenatal.
Tu prima data ai nascut la Giulesti cu profu'? Daca ai timp si energie poate-mi dai si mie ceva detalii...?!?
Ioanatugs,
Kora,
27+
BuburuzaL spune:
Fetelor, ne-am intors si noi acasa, 2+1. Am transferat cel mai bun embrion de 7 celule, iar 2 i-am congelat. Sper ca acesta sa fie norocosul si sa-i placa la mine in burtica... Fac beta peste 2 saptamani fix, adica pe 23.11. Mare rabdare trebuie sa-mi pun in gand pana atunci...dar se poate!
Vanessa te felicit inca o data si iti doresc sarcina usoara, fara probleme! Sa va bucurati de pe acum de bebele vostru!
gaba-rema spune:
nu cred... se vede pe HSG (si la histeroscopie)...
dar ar trebui intrebat un ginec., macar prin tel la o clinica ceva...
dariada spune:
Castelanaaaaaa, ce mari ne-am facut!!!! 19 sapt, wow! Mi-e dor de postarile tale de altadata! Erau o delectare pt mine. Ca sa nu mai zic de amanuntele interesante cu care veneai si de cuvintele de incurajare pe care le gaseai pt fiecare in parte... Eu mai am putin si intru in focuri la sf lunii, cand incep stimularea. Iti urez din tot sufletul sarcina usoara si bebelac cumintel la mami in burtik!
Mirela, Vanesa FELICITARI MAMICILOR!
Sheri, Moshulik Bafta la lipici! Va trimit si niste majorete ca sa fie cu noroc!
andrabirni spune:
Buburuza, MOshulik si Sheri, gandurile noastre pozitive speram sa va poarte noroc.
carla_2008 spune:
Felicitari Vanessa!!!!!!!!bafta BuburuzaL,sa fie cel norocos!!!!!
Da Sheri eu sunt o optimista de felul meu!Bafta si tie si lui Moshulik!!!
Fetelor eu azi am fost la monito si dr a stabilit:miercuri facem punctia!!!Am 8-9 foliculi de vreo 16-17 mm si endo de 10 mm.Ce ziceti?sunt destul de mari?Iar acum la 12 noaptea m-a pus sa fac 2 ovitrelle dupa un gonal azi de 75 UI.Insa nu mi-a dat nimic de inhibare.Ce parere aveti?
Bafta tuturor la facut bebici!!!
ala77 spune:
Fetelor, eu sunt in ziua 15 de AC, si sangerez cu sange rosu, putin dar continuu. Sunt debusolata, nu cred ca e normal. A mai patit cineva asa?