FIV252

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mirela,vanessa,felicitari inca odata,bravo fetelor

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Mirela,Vanessa-felicitari din tot sufletul,sa aveti parte de cele mai frumoase si linistite 9 luni din viata si bebei sanatosi si papaciosi

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Vin si eu cu un beta HCG de 200. Sunt oficial .

Felicitari draguta!!!
Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

fetelor,voi ce stiti dupa vre-o 3 ore de la pregnyl e posibil sa se sparga foliculul(vorbesc de o inseminare care a facut-o o prietena de-a mea care nu scrie pe forum),a simtit o intepatura/durere groaznica atunci si apoi nimik,foliculul avea 19mm cu o zi inainte de pregnyl
pregnylul nu si controleaza spargerea lui?
multumesc mult

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

bytzi, sigur pregnyl nu se ocupa si de inhibare, doar maturizeaza ovocitele, de aia uneori se dau si inhibatori la final de stimulare.
Daca se poate sa se fi spart foliculul la 3h dupa pregnyl, asta nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

In ce zile se pot face analizele inhibina B si AMH (pt. a vedea care mai e rezerva ovariana)? Trebuie facute pe nemancate, nebaute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Tabitha - in orice zi se poate face AMH. Chiar ieri vorbeam cu medicul meu despre AMH si imi spunea ca in putine tari se lucreaza cum trebuie (Austria, Germania, Anglia).

Inhibina B - z3

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Eh, io mai am pana joi si gata fac testu, ori una ori alta, mult a fost putin a ramas, semne sunt de toate neamurile, categoriile, si clasificarile: si din alea, si din alea. Adica ma incant ca am semne "bune" si apoi vine imediat un semn de menstra; imi cade moralu si pic in galeata, si atunci urgent vin semnele bune... Si tot asa ma tine, una calda, una rece, deci ca nu ma mai gandesc la nimic. Ieri de ex am condus si la intoarcere ma durea rau in stanga de cate ori apasam ambreiajul, deci vedeti cu ce ma confrunt! Acasa mi-a trecut durerea cu doua no-spa-uri si dupa doua ore, ca ma durea si burtica jos. Deci, rabdare si nervi de otel!
Moshulic tu cum stai cu rabdarea?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

salut
cu rabdarea stau ffffffff prost
mai ca imi vine sa dau fuga la farmacie sa iau un test
ieri si azi m-iau cam dat de furca niscavai dureri (nu foarte mari, dar destul cat sa ma puna pe ganduri) de burtica
fac ce fac si dau buzna la baie cu ochii pe ....
slava Domnului, pana acum totul alb
dar nu stiu ce sa zic
nu mai pot cu nervii
sanii se intarisera sapt trecuta si dureau nevoie mare
azi, nici o durere, nimic
tu? cum te simti

HAI BETA MARE JOI, TE ROG, LA AMANDOUA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Buna dimineata dragelor!

Sa avem o saptamana cat se poate de buna, iar joi o zi beta mari, mari!!! Asa ca aviz Sheritra si Moshulik. Eu va tin pumnii de pe acum!

Fetelor, in curand se face ora 1 si merg la clinica sa-mi iau bebe acasuta. Iar ma apuca emotiile!!!

MUMLTUMIM, BUBURUZAL

bafta multa si tie!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Vin si eu cu un beta HCG de 200. Sunt oficial .

felicitari inca o data

sarcinausoara si la termen iti doresc
si BB sanatos si voios ( despre cumintenie, lasa, ca are mamai grija sa il resfete suficient)
Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Fetelor, cand vorbiti de simptome de sarcina, sau de venire a CM intr-un ciclu stimulat si cu administrare de Pregnyl / Orgalutran... la ce va ganditi de fapt?

Dupa Pregnyl, si apoi progesteron in faza luteala... nu va dor sanii oricum? Ca stiu ca la multe fete asta e singurul simptom la inceput de tot al sarcinii...

Mergi la inceput