FIV252

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, azi am fost iar la eco si dr a zis ca sunt f bine.Endometru azi era 9.Vineri merg iarasi la monotorizare, iau tot 3x75 ui gonal, diphereline, medrol si cyclo progynova.In plus mai aiu Vit E, acid folic, vit C.Sambata am inteles ca fac Pregnilul , iar luni punctia.
Fetelor, am uitat sa il intreb pe dr 2 lucruri:fac ceva analize hormonale pt vineri?El nu mi-a zis nimic.Si.....am voie sa fac zdranga - zdranga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Carla tu ai facut anestezie generala sau locala pentru punctie?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Eu am venit nu demult din Ungaria de la punctie.Productie:9 outze sper ca bune !!!!!maine stiu exact cand ii sun sa vedem cati embrionasi avem!

Iti tin pumnii draga mea sa ai embrionasi de calitate, din care macar unul sa fie lipiciosul!!! Acum incearca sa stai cat mai linistita, sa te relaxezi iar contractiile vor trece.

Cu bobocelul in burtica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

carla,nu-mi ramine decit sa te felicit,bravo, 9 outze cu un fsh mare si fara inhibare ,mai lasat fara cuvinte
sa dea dumnezeu sa se fertilizeze cit mai multe

Andra,de obicei se dozeaza estradiolul si citeodata si LH ,dar nu peste tot,nu stiu cum procedeaza Tutunaru ,probabil iti va zice atunci daca ti-l face
vit E cine ti-a zis sa iei?
medrol cit ei 5mg/zi sau mai mult?
spor la injectat in continuare si vineri sa vii cu vesti la fel de bune

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

BuburuzaL,Pysypisi,Bytzi multumesc mult de urari!
Dragaica anestezie generala mi-a facut,intravenos;asa am dormit de bine,cred ca am si visat si m-am trezit f bine dispusa;Ca dupa anestezia care am facut-o pt laparo.nu-s normala!
Dar locala cum se face?
Si am primit de la dr asa: Utrogestan 3x2,Magne b6 3x2,Vit e-o zi da una nu,Femibion 1,Sumamed 2zilex1,Rutascorbin 3x1.Si voi ati primit din astea dupa punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

BuburuzaL,Pysypisi,Bytzi multumesc mult de urari!
Dragaica anestezie generala mi-a facut,intravenos;asa am dormit de bine,cred ca am si visat si m-am trezit f bine dispusa;Ca dupa anestezia care am facut-o pt laparo.nu-s normala!
Dar locala cum se face?

Noua ne-a zis ca e in functie de numarul de foliculi, daca sunt putin a spus ca se face o anestezie usoara, locala (nu stiu cum se face) daca sunt multi foliculi (ei zic ca o sa am multi ) o sa faca anestezie generala.
Mie imi este teama de anestezia generala, ma ingrozeste ideea nu stiu cum o sa fac, banuiesc ca au ei grija sa ma trezesc
Sper sa fie bine sa n-am un atac de panica pe masa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica,nu te speria,nu e ca o anestezie normala ca pt o operatie clasica sau laparoscopica.E mult mai usoara.Daca era asa nu ti-ar da drumul in aceeasi zi dupa 2 ore.Si de atfel inainte de anestezia propriu zisa iti da un fel de calmant cu efect de "drog"(ca si cum ai bea un pic)ceea ce te relaxeaza total,nu ai cum sa ai vreun atac de panica in nici un caz;de aceea se procedeaza asa.si stiu ei dozajul.Te verifica inainte:analize,tensiune,etc,te mai intreaba tot felul:alergii,operatii.Stai relax.Nu e mare lucru.Eu am trecut prin 2.Iar apoi te trezesti un pic ametita si adormita,atat.Bafta muuulta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, o cunostinta mi le-a recomandat.De ce?Este contraindicat?
Medrol am luat 4 mg pe zi, dar de azi trebuie sa iau 3 mg.Asa ca, o sa impart pastiluta cu un cutit in 4 si voi lua 3/4 din ea.Sper sa si reusesc.In rest, schema mi-a ramas aceeasi.
Sunt in continuare f balonata, nu mananc mult, desi mi se face uneori f foame.Am prins un tic de a ma mangaia pe burtica, sotul zice ca parca as fi gravi in 3 luni, asa am burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andra,nu stiu daca e indicat sau contraindicat
dar nu am auzit pe nimeni sa ia vit E in protocolul pt fiv,poate stiu fetele mai multe

Citat:
Sunt in continuare f balonata, nu mananc mult, desi mi se face uneori f foame.Am prins un tic de a ma mangaia pe burtica, sotul zice ca parca as fi gravi in 3 luni, asa am burtica.

sa dea dumnezeu sa tot creasca burtikpina la 9 luni

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Andrabirni - tu iei progynova in paralel cu stimularea?

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput