Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
mersiiiiiiiiii feteleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
30+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Andre_lina spune:
aoleu ce inseamna neuronul gravid....ma doare capul. am vazut eu un patut frumos la una dintre voi...luat din europa, please help, ziceti care il aveti, incerc sa i-l arat cuiva si vai de memoria mea

33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
alicredo spune:
stiati ca aici in irlanda sunt interzise prin lege caciulitele care se leaga? 
nu stiam eu, de ce am cautat prin magazine si nu am gasit deloc, numai din alealalte ce se pun pe cap, de la prima miscare cad, sau o tragele bble rpd jos din cap.cica e pericol de sufocare, si de aia sunt interzise.acum nu stiu ce fac ! sa imi trimita caciulite din tara sau nu? voi ati luat?
27+ 
analessya13 spune:
Multumesc pentru urari, am dormit la pranz si mi-am mai revenit...bebel a stat nemiscat de la 13.00, deja ma intreb ce-o fi cu el??!!
[/quote]
Fetelor si eu il simt cam aiurea pe bebe de ieri seara, simt ceva ceva, dar parca da fara forta. Si aud unele dintre voi ca primiti niste suturi, la noi nu e chiar asa si ma preocup. In plus, am facut eco alaltaieri seara si puiul facea nana.
Andreea 27s si Alessandro acusica de 3 ani.
danyelana spune:
Mai fetelor ce inseamna linistea asta? Petreceti toate sau va pregatiti de petrecere? In ritumul asta nu mai ajungem noi la 150 de capitole.
Eu descarc pozele din aparat si fac contul ca sa le pot pune aici ca sa le vedeti. 

Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
plateea spune:
analessia, nu te speria, pt ca bebe are perioade. si al meu are zile cand ma izbeste de pereti, si zile in care trebuie sa il necajesc ca sa imi dea un sut, si chiar are ore in sir cand nu vrea si nu vrea, de fel, orice as face. daca trec insa mai mult de 24 de ore de cand nu l-ai simtit, mergi fuguta pana la dr. o intrebare nu strica niciodata.
28+ cu 
Nik0le spune:

Intru sa va salut, sper ca nu m-ati uitat.
Am avut o perioada mai incarcata la servici urmata de un sejur de vreo saptamana in spital, asa ca marturisesc ca sunt in urma cu vreo 4 capitole si jumatate... 
cris.dogarel, larisel, multumesc pentru strigari, promit sa recuperez tot si sa revin in forta.
Am avut ocazia intre timp sa o cunosc pe micki_mica, care este o frumoasa, o draguta si o simpatica! 
Micki, n-am apucat sa-ti spun personal, iti spun acum, condoleante pentru bunica ta, imi pare tare rau...
Sanatate multa iti doresc, sper ca ai ajuns acasa intre timp, vezi ca te sun maine. ![]()
Am cunoscut-o in trecere si pe lumsta.
Mi-ar fi placut sa se fi intamplat in circumstante mai vesele, nu in incinta spitalului... Sanatate multa!
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si
sanatosi va doresc!
Va
pe toate, fara exceptie!
Nico
de
Isabela si
26+ cu
Irina
Eleysa spune:
Buna seara!!!
Ce bate vantul pe aici ...
Am fost si eu azi in noul mall ...ce maaaaaaaaaaaaare e ...sunt terminata si nu am vazut nici macar un sfert cred ...
Bine ai revenit NikOle ...sper ca acum esti mai bine ...
Bea .... wow ce burtica mareeeeeeeeeeee ai ....

Nu stiu cat o sa mai pot sta pe aici ...asa ca daca nu mai apuc va spun noapte buna de pe acum...
Elena,
27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
alicredo cum sa fie interzise prin lege ...mi se pare atat de ciudat ... pai noi am crescut cu totii cu caciulitele alea ...ciudat ...faorte ciudat ...
Elena,
27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
satulica spune:
am intrat si eu sa vad ce-ati mai facut azi; eu am lipsit de-acasa, cam toata ziua; si am crezut ca n-o sa am timp sa citesc tot..
nikole, ma bucur si eu ca ai revenit; sunteti bine acum, da?
alicredo, ce lege ciudata si acolo
; sincer, si mie imi plac mai mult caciulitele tip fes, dar cele subtirele, de interior sau vreme mai putin rece; in schimb, pentru afara, pe vremea de iarna, si eu le prefer pe cele groase cu siret
adina_bulina, ce mult ma bucur ca bebelina ta e din ce in ce mai bine! 
lorex, cum ti-a iesit ratza? 
rox_y, ce mamica draguta esti tu! multumim si pentru cornulete! 
bea, ce burtica maaare si frumoasa
are loc bebe acolo tare bine! am ras de povestea ta - cu lumea care se mira si cu replica ta ![]()
mami de Marcu (04.02.2006)
si
28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!