Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

bea doar o curiozitate ca am vazut ca si tu ai incheiat 30 de saptamani si m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca tu esti inaintea mea cu menstruatia....cum calculezi? e mai lunga la tine perioada intre menstruatii? ma rog a fost?

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

pai ultima mea menstruatie a fost in 7 aprilie.......
si ma tinea cam 35 de zile................
ca am ovulat in ziua 29-30
nu stiu asa mi-au zis doctorii..............
mi-am facut tiker..........in care trebuia sa introduc DPN
si asa imi arata....
in general se potrivea tikerul cu masuratorile de pe echo...............si ultima data cand am fost la gine, nu aveam 27 saptamani impliniti, si dr a zis ca bebe arata de 27/28 de sapt...................

asa ca........................
habar nu am...........:)

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

adina bulina ne bucuram pentru vestile bune, lasa ca dumnezeu e bun, si ne ajuta pe toate
roaga-te si ai incredere in El siva va ajuta...................

pe tiker imi zice, sagetutza, ca mai am 70 de zile pana nasc..pana la termen................

rox y ce burtica mare ai si tu la 28.....pai acum...
?????//
vreau sa vad o poza recenta...........:))
sa ma minunez...............
bine ai venit.............
sarcia usoara in continuare.................

eu merg la cumparaturi.................

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multzumim pentru urari!
Doamne-ajuta!
Elefantica m-a amuzat cu urarea ei "lapte din belshug"
Da...o urare buna la care nu m-as fi gandit

Ratza inca fierbe...

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Adina, si eu sunt alaturi de tine.
eu am un nepotel de 3 ani, mi-e drag ca ochii din cap, si are o mica problema la inimioara....deci intelg cat de cat...
Ma rog sa se rezolve totul de la sine!

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

bea, super tare asta cu " eu nu sunt obishnuita cu stres si munca". in zilele noastre, mai rar. sa-ti spun un secret: nici eu!! adica fac tot ce pot sa le evit pe cele 2

ce ai simtzit tu la drumuri par intr-adevar sa fie contractzii de "antrenament" ptr uter, Braxton Hicks il cheama pe nenea de le-a deosebit de alea de travaliu sau, mai concret,de alea "periculoase", care scurteaza colul. am citit si io pe net ca e ok, atat timp cat sunt doar "incomode" si trec in max. 2 minute. asa ca pare ca nu avem de ce ne face griji.

mai, ce intzeleapta esti tu cu banii, ziua ta si viitorul lui bb bravo tie, dar macar rasfatza-te de ziua ta, cu/fara bani, ca, deh, la anu' o sa fii cam ocupata

adina bulina, bravo ca ti-a mai venit sufletul la loc. am citit la odiseea de nov/dec ca una din fete a nascut un bb cu o "problmutza" la inimioara, nu-sh ce nu s-a inchis, dar i s-a spus ca se va inchide pana la 3 luni. sper sa se rezolve de tot si la bb tau,pana la nashtere daca se poate

lorex, La multi ani si succes cu ratza. tot ce se poate intampla rau este s-o faci..varza

rox y, bravo ptr bb care stie in ce directie sa mearga pai, fii mai curajoasa, ca eshti printre primele fete si vrem sa stim din timp ce si cum, sa avem timp sa-ti facem galerie tie si la bb hotarat

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna fetele
Am fost azi de dimineatza sa-mi fac analize. Alea de se fac in perioada asta. Vineri vin rezultatele.
Voi ati facut analizele astea?
Cu timp de coagulare, sumar urina, urocultura, analize de ficat, hemoleucograma...?
M-am intalnit azi cu o cunostiinta si m-a intrebat daca este adev ca sunt insarcinata pentru ca nu se vede.
Deci nu pot participa la concursul de burtici :D
Ce sa zic de dunga maro, nu am asa ceva.

28+ Teodor

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Aseara am ajuns tarziu si nu am mai putut sa va scriu. Oricum am vazut ca aveti un spor la scris... bravo.
Lucrurile evolueaza spre bine. Poate ne ajuta Dumnezeu si scapam de toate. Inima nu mai are probleme ca functionalitate, doar o umflatura pe ventriculul stang, un anevrism, s-a exprimat dr. Pop. Noi zicem ca suntem pe drumul cel bun. Apropo, ii multumim Irenei ca ne-a cedat programarea ei.
Bebe are deja 1,280 g si e taaaaare frumoasa.
Multumim pentru toate rugaciunile voastre, pentru ca sunteti alaturi de noi. Va tinem la curent. Si sa stiti ca va citesc zilnic, iar acum am curaj sa scriu din nou. Va pup pe toate.
Inca o data va multumesc pentru tot, nici nu ma asteptam sa va ganditi asa de mult la noi.

28+ Maria Dalia

Adina, ce bine ca ai vesti bune de la doctor si de la eco. Sunt sigura ca pana vei naste micuta Maria nu o sa mai aiba nimic.
Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

gata am pus si pozicile.........:)))))))))
cu burtoiul............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Super burtica, Bea!
Felicitari, e rotunda si frumoasa!!!

Ma uit la tine si ma gandesc ce greu o fi de dus, apoi ma uit la mine si imi dau seama ca le ducem cu dragoste si par mai usoare Bebe sanatos si nastere usoara!

Multumesc pentru urari, am dormit la pranz si mi-am mai revenit...bebel a stat nemiscat de la 13.00, deja ma intreb ce-o fi cu el??!!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Aseara am ajuns tarziu si nu am mai putut sa va scriu. Oricum am vazut ca aveti un spor la scris... bravo.
Lucrurile evolueaza spre bine. Poate ne ajuta Dumnezeu si scapam de toate. Inima nu mai are probleme ca functionalitate, doar o umflatura pe ventriculul stang, un anevrism, s-a exprimat dr. Pop. Noi zicem ca suntem pe drumul cel bun. Apropo, ii multumim Irenei ca ne-a cedat programarea ei.
Bebe are deja 1,280 g si e taaaaare frumoasa.
Multumim pentru toate rugaciunile voastre, pentru ca sunteti alaturi de noi. Va tinem la curent. Si sa stiti ca va citesc zilnic, iar acum am curaj sa scriu din nou. Va pup pe toate.
Inca o data va multumesc pentru tot, nici nu ma asteptam sa va ganditi asa de mult la noi.

28+ Maria Dalia

Super Adina, tineti-o tot asa inainte.

Vine Surpriza

Alina 26+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bea, ce burtica super.

Lorex, cu siguranta iti va reusi rata cu varza. Sau daca nu, va fi cum a zis Cris.dogarel

Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput