Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

va spun si eu noapte buna si pe maine! marcu doarme deja de vreo ora si ceva si sper sa nu-mi dea maine desteptarea la prima ora!

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nikole, ce bine ca ai revenit. Imi pare rau ca a trebuit sa te internezi dar sper ca acum va fi bine. mamica curajoasa si bebele frumos.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Hello! O ai fi careva treaza? Eu cred ca trec in schimbul de noapte...am inceput sa dorm la pranz...

Bebelusul s-a trezit...dupa ce a hibernat toata ziua de i-am dat niste ghionturi sa vad ce face...

M-am apucat sa citesc cartile pe care le avem pe emailul comun...am inceput cu "cand apare copilul", e f buna cartea..ma intorc la citit .
Va pupam!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

satulica, elefantica pe bune vb in legatura cu caciulitele.in orice magazin de bb in care intri nu gasesti asa ceva.asta e! aiurea.si mi-a mai zis vara-mea ca mai este o solutie cu care il dai pe bb in gura si nici aia nu se gaseste.imi scapa numele acum.poate ne ajuta mamicile care au deja copii.
nikOle sper ca esti bine acum.miss u!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Mihaela si Gabriela.Sa fiti iubite!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eu inca mai bantuiam pe net, dar ne mutam in pat imediat.

La multi ani pentru sarbatoritele si sarbatoritii de astazi! Sa traiti cu numele!

Andre_lina spor la citit si daca gasesti lucruri interesante impartaseste-le si celor mai lenesi.

Noapte buna burtici!

Mirela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

bea, super tare asta cu " eu nu sunt obishnuita cu stres si munca". in zilele noastre, mai rar. sa-ti spun un secret: nici eu!! adica fac tot ce pot sa le evit pe cele 2

ce ai simtzit tu la drumuri par intr-adevar sa fie contractzii de "antrenament" ptr uter, Braxton Hicks il cheama pe nenea de le-a deosebit de alea de travaliu sau, mai concret,de alea "periculoase", care scurteaza colul. am citit si io pe net ca e ok, atat timp cat sunt doar "incomode" si trec in max. 2 minute. asa ca pare ca nu avem de ce ne face griji.

mai, ce intzeleapta esti tu cu banii, ziua ta si viitorul lui bb bravo tie, dar macar rasfatza-te de ziua ta, cu/fara bani, ca, deh, la anu' o sa fii cam ocupata

adina bulina, bravo ca ti-a mai venit sufletul la loc. am citit la odiseea de nov/dec ca una din fete a nascut un bb cu o "problmutza" la inimioara, nu-sh ce nu s-a inchis, dar i s-a spus ca se va inchide pana la 3 luni. sper sa se rezolve de tot si la bb tau,pana la nashtere daca se poate

lorex, La multi ani si succes cu ratza. tot ce se poate intampla rau este s-o faci..varza

rox y, bravo ptr bb care stie in ce directie sa mearga pai, fii mai curajoasa, ca eshti printre primele fete si vrem sa stim din timp ce si cum, sa avem timp sa-ti facem galerie tie si la bb hotarat

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Buna fetelor,
ma bag si eu la faza cu contractiile breston-hicks...si eu am de pe la 24 de saptamani, nedureroase, tin putin, dar tare nesuferite sunt si totusi mie mi s-a scurtat colul de la ele.In ultima vreme am din ce in ce mai des...azi d exemplu am fost prin piata cu sotul..si iar au aparut...cum fac efort...sau mers pe jos un pic gata...oare cat de normale or fi? Ma cam ingrijoreaza.De acum inseamna ca nu mai pot face prea multe...din pacate....si imi puneam baza ca in prenatal o sa am timp de umblat dupa hainute si alte chestii...
Pupici.

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui satulica

va spun si eu noapte buna si pe maine! marcu doarme deja de vreo ora si ceva si sper sa nu-mi dea maine desteptarea la prima ora!

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

IUBITA, STII CU CINE SEAMANA MARCU TAU? CU BAIETELUL PISTRUIAT DIN CIRESARII

A L I N A-ROXANA MARIE REBECCA AYANNA
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Mi-am masurat si eu burtica, am 98 de cm. Eram tare curioasa cate g are bebe acum, dar doctora a zis ca nu mai facem ecografie decat la 32 de saptamani!!
Noapte buna burtici!

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Va zic si eu celor ce purtati numele de Gabriela sau Mihaela sau alte derivate ale lor:

LA MULTI ANI!!!!!

Sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra!

Vine Surpriza

Alina 26+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, MIHAELE SI GABRIELE!

DAU EU CAFELUTZA CU NOAPTEA-N CAP, CA E ZIUA VOASTRA, DAR... ASTEPT PRAJI, TORTURI MAI TARZIU

avem vreun bb care va purta aceste nume, ca nu ma ajuta memo??

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput