Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

sper ca merge acum ca daca nu il las in plata Domnului
mai fetelor eu ma laudam la ultimul control la dr cu vreo 13 kg plus acum sunt mai multe+si pielicica mea e varza s-a crapat pe picioare asa la interior si pe fundmai dau cu crema dar nu prea ma ajuta...si in talie ma laud cu 113 cm....si eu aveam 60 la mm...oare mai ajung eu la dimensiunile acelea.....nu prea cred dar exista speranta

28+
ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

mda....nu ma pricep si nici nu am rabdare sa ma mai pun sa il fac...ma duc mai bine la o dupa ma apuc sa recuprez ce ati scris

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

larisel, imi pare rau sa aud ce ai patit cu masina, sper ca sunteti in regula si sa o rezolvi repede. Adevarul ca fara masina este foarte dificil, mai ales daca ai de alergat...

Referitor la kile in plus, cred ca eu am batut recordul. In ultimele doua saptamani (adica cea de concediu la pensiune si "extensia" de la mama) am adaugat 4!!! kile . Decim total de 11 kg pana acum. Si cand ma gandesc ca asta era targetul meu pentru toata sarcina...

Oricum, am senzatia ca am explodat dintr-o data, mi-a crescut burta foarte mult si, mai nou, am niste dureri de mijloc/lombare de toata frumusetea. NU mai pot sta pe scaun, nu ma mai pot apleca etc. Daca acum e asa, cand inca nu am intrat in trim 3, ce ma fac pana in luna a 9-a??

Ratusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ce faceti fetelor?...eu nu am mai intrat..scz ...akm am reusit sa recuperez ceea ce ati scris

vreau sa urez si eu la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui.....scz de intarziere...va pup pe toate si va doresc tot binele din lume si mai ales bebei sanatosi

Nik0le ma bucur ca ai revenit

adina sanatate multa

danyelana..cris.....sunteti superbe nu glumesc danyelana..superba miresica

mamidepuiuti..bine ai revenit..asteptam pozele

larisel imi pare rau sa aud k ai avut cv probleme...superbe achizitiile tale

mariucasara..alicredo calgel se mai gaseste in farmacii..este foaret bun si eu l-am folosit la Mario...ala e ptr gingii atunci knd ies dintisorii...alicredo ce aiurea cu caciulitele in Irlanda

va pup pe toate si imi cer scuze daca nu am raspuns cuiva...orikm si celor kre le-am scris stiu ca deja li s-a raspuns ..dar stiu ca nu va suparati voi pe mine

burtica mea are 90 cm

sa va povestesc ce am facut... ieri am fost sa luam cadouri si m-am enervat cumplit ptr ca trebuia sa luam ptr cumnata mea care este mai pretentioasa..in sfarsit i-am luat de la sephora un set cu crema gel dus si spumant baie(120lei)...iar ptr finutul meu un trening si o bluzita de la kiabi(40lei ambele) am scapat mai ieftin....apoi am intrat la carrefour sa luam cv de gratar cu toate k nu am inteles dc...fiind ziua ei trebuia sa ia ei cv nu noi..in sf...si am luat ptr bebica forfecuta de unghii,o caciulita si o pereche pantalonasi(le pon maine la semnatura)...apoi aks un gratar finalizat la ora 23
azi am fost la Afi palace cotroceni....imens altcv nu pot spune...nu am reusit sa colindam tot ca eu deja eram franta..am fost la mothercare si mie una mi se par exagerat de scumpe...si am papat cartof copt cu branza si sunca rase si smantana si castraveti acri(am papat ptr prima data) suuper bunnn...am ajuns aks pe la 16-00....sunt franta
mai scriu mai tarziu k deja imi e rusine sa dau sa vad kt am scris

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu am fugit la nanai...promit de maine sa fiu mai activa dkt astea 2 zile va urez noapte buna si somnic usor

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario chiar ma intrebam pe unde umbli de nu ai intrat azi sa semnezi condica. Acum am aflat. Pupici si noapte buna.

Acum 29+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cu intarziere, urez
La multi ani celor care s-au sarbatorit astazi!
Larisel imi pare rau pentru ce ati patit cu masina!
Nick0le m-am bucurat sa citesc postarile tale.. nu te mai vazusem de multicel pe aici!

Mami de Luca si 20+

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am uitat sa spun ca am vazut pozele Danyelanei si lui Cris.dogarel! Ce mandrete de burtici frumoase aveti voi acolo!! Cris.. e inutil sa-ti spun ca m-am indragostit de Ana, nu?

Mami de Luca si 20+

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cam liniste si pace p-aici ...

cris.mario si eu am fost ieri in AFI si tot cartof d-ala am papat ...tot cu aceiasi umplutura...si tot pentru prima oara...intr-adevar yummy ...sa te odihnesti in noaptea asta ca ti s-a simtit lipsa in week-end

bubu_bu ... si eu am facut o baita cu spuma si toate cele ......si acum stau cu latopul in brate in pat la caldurica ...

nikOle
ma bucur ca numai eshti in oala cu melancolie ...cat despre kg in plus ...cred ca tu nu ai de ce sa iti faci griji ...asa ca ai grija de tine si de bb si nu te mai stresa cu kg ...

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

sunt singurica p-aici la schimbul III ...hmmm...

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput