Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
Andre_lina spune:
Nu esti singura! :) Gata, e 00.01, am implinit 25 de ani!![]()
33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Nu esti singura! :) Gata, e 00.01, am implinit 25 de ani! 33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica ecografie 32 sapt 4D |
LA MULTI ANI SI NASTERE USOARA

A L I N A-ROXANA
MARIE REBECCA AYANNAA.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...poze noi burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

miremia spune:
La multi ani Andre_lina 
!
Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de un bebel minunat!

Mirela
27+ 
Andre_lina spune:
Multumesc fetelor din schimbul 3 ![]()
, sa ne ajute Dumnezeu sa aducem cu bine toti bebeii sanatosi si voiosi
!
33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
Eleysa spune:
andre_lina 

La multi ani!!! cei 25 de anisori sa iti aduca numai bucurii si fericiri ...si sunt convinsa ca asa o sa fie ... o sa fie un an in care vei privi pentru prima oara pe voinicul din burtica, in care il vei vedea gangurind si razand ...cineva iti va spune pentru prima oara mama ...asa ca ti-ai facut cel mai frumos cadou singurica (aproape
)

Elena,
27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Nu esti singura! :) Gata, e 00.01, am implinit 25 de ani! 33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica ecografie 32 sapt 4D |
LAAAAAA MULTI ANIIIII!!!!
Multa sanatate si fericire akaturi de toti cei dragi! Sarcina uosra in continuare si un bb sanatos la termen.

25 de ani....la virsta asta am avut-o si eu pe Andreea. Doamne ce a mai trecut timpul!!!!
Vine Surpriza
Alina
27+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
bubu_bu spune:
buna dimineata gagicile!poftiti la o cafea
e aburinda!
la multi ani!
andre lina
sa ai o viata frumoasa si sa fi sanatoasa
fete eu de pe la 5 visez cu ochii deschisi la casuta impodobita de craciun la zapada
nu mai am rabdare
va doresc o zi senina
28+

cris.dogarel spune:
buna dimi, burtici
LA MULTI ANI, ANDRE_LINA!!!

Nashtere ushoara, bb sanatos si iubaretz, sa ai o viatza frumoasa si plina de bucurii.

nikole, bravo. eiii, pai atunci nu poti pune inca 15 de-acu' incolo![]()
, dar jumate din ele, sigur. ma bucur ca eshti "bine", asha, in ansamblu. nu mai e mult, asa ca.. sa ne tzinem tari

ratusca-mica, durerile de spate pot fi puse pe seama "exploziei" brushte de 4kg in 2 sapt. s-ar putea sa iti treca dca te "stabilizezi" cu luatul in greutate cate putin. insa nu e o regula, mai ales daca erai asa de subtirica inainte... de obicei ftele mai slabutze au mai multe probleme cu durerile de spate. 
sa-ti treaca repede. alexutzza zicea acu' vreo 2 sapt. ca au omorat-o durerile de spate 3 zile si au trecut apoi... fara sa faca nimic. sper sa fie la fel si la tine.
cris_mario, multzam
. si mie mothercare mi se pare... groaznic de scump. maama, da' ai umblat in we... bine ca nu ai contractii de la efort d-asta. eu am devenit mai "eficienta" (adica rapida) la cumparaturi, ca dupa vreo ora incepe sa se intareasca burtica...
rebiana, nu e inutil
stii ca fetele nu se satura niciodata d complimente d-astea..
Ana cand avea vreo 2 ani le mai "pleznea" prin parc oamenilor cate un raspuns ...de copil: ", Ce frumoasa eshti!" ea: "Daa, stiu..."![]()
![]()
Acum spune multumesc![]()
, ia daca vine de la un baiat se si fastaceshte putin. E pe drumul cel bun

![]()
Cris,
29+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
cris_mario spune:
Neata si de la noi
...bubu ms de cafea

Andre_lina

sa fii fericita alaturi de beebicul tau si sa fiti sanatosi

danyelana..elefantica ms muult

cris.dogarel....da am umblat o gramada...si sa stii k si eu am contractii din alea nedureroase...se intareste burtica foaret tareeeee
......ma gandeam la Ana si chiar vroiam sa spun k nu are cum sa nu fie data la cat e de frumoasa

onitza...cuscra cum ai lesinat??? ce inseamna asta???...mergi la medic te rog k nu-i de gluma
Fetelor cred k am racit 
...picaturile de nas parca erau nazomer sau nu am retinut eu bine...si deocamdata nu voi lua nmk..doar ceiutz cu muulta lamaie si saptamana asta nu vreau sa ies din ksa![]()
Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze