Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

alicredo cred ca la Calgel te referi ca solutie de dat la bebe in gurita. Eu am suferit f. tare cand am aflat ca nu se mai produce, minuni facea pentru durerile cauzate de eruptia dentara.

nu stiu sigur daca asta e ...stiu doar ca e ptr gurita, si am auzit o singura data denumirea prin tel.mersi mult ptr lamuriri oricum

in legatura cu burtica mea...96 cm in 27 s.crestem

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!

satulica, danyelana, alicredo, plateea, cris.dogarel, mariucasara, va multumesc mult pentru reprimire!

plateea, prajituri de la nunta? Sa ne povestesti cum au fost. Ai grija cu colecistul ala, ca nu-i de gluma deloc... cred ca iti e tare greu sa tii regim in perioada asta... O de incurajare de la mine!

larisel, imi pare rau pentru incidentul cu masina, dar ma bucur ca sunteti bine toate trei. Sanatate multa soacrei tale!

adina_bulina, m-am bucurat si eu de vestile bune, tin pumnii stransi sa se repare de tot inimioara pana la nastere!

cris.dogarel, si eu sunt tot pe "sweets mode" (ce bine ai zis-o ) de ceva timp, am frigiderul burdusit cu vreo 5 feluri de ciocolata... Am vazut pozele, esti tare frumusica, nu stiu unde ai pitit kg de care te plangi... Pupici printesei tale, cred ca esti tare mandra de ea.

ratusca_mica, ma bucur ca ati terminat renovarea, puteti sa va linistiti si voi acum. Larisel, la voi cum merge, mai aveti mult?

danyelana, am admirat mamica frumoasa si slaba!

onitza, imi pare rau ca ai contractii dureroase, dar ma bucur ca cedeaza asa usor la no-spa.

analessya, tort de lamaie?!!

roxy, multumim pentru gogosi! Da, eu asa stiam ca se ia 85% din brut in pre/postnatal.

In spital am ajuns cu contractii si col intredeschis... M-au tinut cu perfuzii si injectii pana s-au plictisit de mine si m-au trimis acasa. Ma indop in continuare cu no-spa forte, uscosin, magneB6 si in plus cu gynipral... M-ati enervat cu masuratorile vostre si am cautat si eu centimetrul: perimetrul abdominal la nivelul buricului=83 cm. Da cineva mai putin? De kg nu va mai zic nimic, ca precis aruncati cu ceva dupa mine. Adevarul e ca m-am cam straduit sa fiu atenta la ce mananc in ideea sa nu iau prea multe kg, ca stiu de data trecuta ca nu am reusit sa dau jos niciun gram din ce pusesem in timpul sarcinii si am zis ca de data asta sa incerc sa pun mai putin. Partea proasta e ca n-am intrat inca in trim III si am tot timpul sa pun 15 kile pe mine de-acum incolo...

Nico de Isabela si 26+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Seara buna

Ma inscriu si eu in concurs...cu o burtica de 101 cm.

Apropo de prenatal...cam cat se ia?85%din salariu brut? sau cum?

Azi va ofer gogosi.

31+
Saptamana28

rox_y, cum iti ies gogosile? pufoase? ca am facut si eu sapt asta cu o reteta luata de pe net si n-am fost prea incantata, erau cam uleioase... nu ne dai si noua reteta ta, daca ies mai bune?

mami de Marcu (04.02.2006) si 29+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

ratusca_mica, pt mamica curajoasa si harnica!
ce bine e acaaaasaaa...

28+ cu

Of, da, sa stii ca asa e... ma uit in jur si inca nu-mi vine sa cred ca sunt in sfarsit acasa! Acuma nu pot spune ca a fost rau la mama, deh, toata saptamana maica-mea draga a fost pe modul "rasfat fetita", asa ca nu ma pot plange

Ratusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetele, acum m-a masurat sotiorul si am 105 cm. Dar eu am burtica mica, nu cred ca am masurat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Ratusca mica ce bine o fi sa te intorci in casuta ta proaspat renovata. Noi abia am inceput si cred ca mai avem pt cel putin o luna. Da si cand o fi gata si la noi....

Raportez si eu 90 cm peste burtik.

pt toti sarbatoritii si sarbatoritele de azi, sa aveti parte numai de lucruri bune si de sanatate.

Pupici la burtici.

Acum 29+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

danyelana Spor la renovare!!! Sa dureze la voi atat cat ati estimat initial si sa fiti multumiti!

Ratusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

multumim muult, fetelor, ne-am rushinat toate 3

nu vreau sa-mi dau cu firma-n cap, dar pozele sunt cam de multishor, adica acu vreo 2 luni, asha ca nu va lasati pacalite am tzinut-o in acelashi ritm de 2 kg/luna, deci asha se ajunge la cei 103 cm in 29 s (asta e pentru fetele care mai au de recuperaaat, dar nu cred sa mai reusheasca in sarcina asta poate urmatoarea)

ashadar, lylika, ntzz, ntzz, nu se pune, ca la 33s o sa fim shi noi p-acolo, sau chiar dupa

raducu nu e luat pana la varsta asta inaintata?? pai Ana mea s-a maritat anul trecut cu un baietel din cartier, iar anul asta e oficial sotzia unui coleg de clasa (le-au facut shi nunta colegii). dar nu-i spune lui Raducu; dupa cum vezi, se divorteaza ushor si repede la generatzia asta speedy gonzales, asha ca el e "next", ca vreau si eu un baiat cu "experienta" de viatza si ...alte culturi (noi si Ana suntem cam indragostiti de concedii in austria si germania, so..)

nikole, la fel a fost si la prima sarcina?? of, doamne. shi nu mai tine regim!!!! inteleg ca inca eshti pe minus cu kg??? bb e ok, da?? cum mai e situatzia cu oala aia de blegeala? tot albastra, acu' ca te-ai potcovit si cu spitalizare?? sa treaca toate relele

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna seara, fetelor!

Mi-am petrecut onomastica pe afara, am mai fost o data la This is it... de ziua lui Michael... am bocit bineinteles...

Am papat bun, chinezesc... am primit cadou ce imi doream mai mult... reparatia masinii, lovita in mai... si care ar fi stat multi si bine asa daca nu as fi primit acest cadou de la cei din jur.

A fost o zi tare frumoasa, am fost insa foarte emotiva si am avut mai toata ziua ochii umezi... nu stiu ce am, adica stiu, sunt insarcinata... dar DOAMNE... abia ma mai suport... eu, care de fel sunt vesela si energica, simt ca sunt alt om...

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetelor!incerc sa imi pun un ticker la semnatura si nu stiu sigur daca mere acum ma chinuisa nu va incurc ca sunt off topic

28+
< embed src= http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=bubu&year=2010&month=1&day=25&babycount=1 type= application/x-shockwave-flash wmode= transparent width= 120 height= 180 > < /embed>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
nikole, la fel a fost si la prima sarcina?? of, doamne. shi nu mai tine regim!!!! inteleg ca inca eshti pe minus cu kg??? bb e ok, da?? cum mai e situatzia cu oala aia de blegeala? tot albastra, acu' ca te-ai potcovit si cu spitalizare?? sa treaca toate relele

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Cris, sarcina trecuta a fost chiar mai rau decat acum, ca aveam colul mult mai scurt. Nu, nu-s pe minus cu kg, le-am recuperat pe alea 6 pierdute si am mai pus vreo 2 peste (din care 1 kg l-am luat cat am stat in spital...). Care oala de blegeala, bre? Nu se simt optimismul si veselia din tonul meu? Multi pentru grija si tinerea de minte!

Andrelina, la multi ani! O sa treaca si perioada asta de emotivitate, o sa vezi.

Nico de Isabela si 26+ cu Irina

Mergi la inceput