Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

satulica ...cred ca pozele ma avantajeaza ca pe langa voi ...slabanoagele odiseei eu sunt deja durdulie ...e adevarat ca nu am fost niciodata grasa, dar nici exagerat de slaba ...iar inaltimea e una normala ...1,65 m ...deci in nici un caz inalta ...oricum iti multumesc pentru aprecieri ..mi-au ridicat cu siguranta moralul pe ziua de azi

Lillika
mai ai atat de putin ... cat de repede trece timpul ...

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

bea nici eu nu stiam ca am contractii credeam ca suntt balonata apoi cand am vazut ca nu ma lasa 4 zile si ziua si noaptea mi-am datt seama ca erau contractii si a inceput sa ma doara f tare si asa am plecat la spital. dar sa stii ca repaosul este sfant deja incep sa ma simt mai bine.
29 sapt

Mergi la inceput

adina_bulina felicitari pt bebelina ce mare e. Doamne ajuta sa ne dai vesti bune in continuare.
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Mda... ce repde trece timpul...
Fetelor vedeti ca pe mail-ul comun am primit un mail despre cum se fac manual tampoanele de vata. Dk va intereseaza gasiti acolo.
Multumesc inca o data si aici Andreei de la odiseea vecina.

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui satulica

m-ati pus pe ganduri cu cm vostri; am vazut-o si pe danyelana asa slabuta si cu burtica mai mare in cm ca a mea si am zis ca nu se poate!!! asadar, m-am mai masurat o data!!! surpriza!!! am 93cm!!! ... ce-oi fi facut eu de dimineata nu stiu, cred ca am pus centrimetrul invers , ca alta explicatie n-am acum e pe bune! m-am masurat si verificat de vreo 5-6 ori
asa mai merge nu?

mami de Marcu (04.02.2006) si 29+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Satulica, deci m-ai luat.

Acum 29+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Satulica, deci m-ai luat.

Acum 29+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

cam asa dar daca stau bine sa ma gandesc, noi ne incadram la concursul acela cu cele mai mici burtici, asa ca... tot pe locul 2 raman

mami de Marcu (04.02.2006) si 29+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

despre concediu de sarcina si lauzie poate sa mai discutat dar nu am gasit, deci cele care au intrat deja in concediu ma pot ajuta ce acte imi trebuiesc? Am inteles ca acest concediu il da medicul de familie. cu ce ar trebui sa ma prezint la medicul de familie? Apoi il duc la serv si asta e tot?
Va multumesc
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

La multi ani si de la mine sarbatoritelor!

Eu azi am lenevit asa de tare, vremea e urata si ploua incontinuu de alaltaieri. In plus, noaptea trecuta nu am dormit prea bine in cauza aluia mic ca se lamenta un pic de burtica, asa ca mi-am luat revansa azi cu somnul.

Am facut si eu un tort de lamiaie, asa nu imi mai faceti pofta.

Voi nu aveti foame noaptea. Eu am inceput sa "bantui" prin frigider asa ca imi fac provizii ziua ca noaptea nu se stie ce ma apuca.

Apropo de cm burtii, cum o masurati? De la un capat la altul sau de la buric intr-o parte? Fara marje de eroare? A mea sigur e mica, chiar daca am 13 kg in plus, iar medicul mi-a zis sa o las mai usor cu mancarea. Problema e ca eu acum am inceput sa iau in proportii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

[quote]citat din mesajul lui lia_2009

despre concediu de sarcina si lauzie poate sa mai discutat dar nu am gasit, deci cele care au intrat deja in concediu ma pot ajuta ce acte imi trebuiesc? Am inteles ca acest concediu il da medicul de familie. cu ce ar trebui sa ma prezint la medicul de familie? Apoi il duc la serv si asta e tot?
Va multumesc
29 sapt

deci la mine a fost cam asa:
am primit de la ginecolog o hartiuta cu sarcina 31 saptamani, rog eliberare prenatal. Hartiuta am dus-o la medicul de familie si el mi-a dat concediul medical de sarcina, care arata ca un concediu medical normal roz si alb numai ca are cod boala 8, l-am dus la munca si cu asta am terminat...de atunci stau linistita si fericita acasa

Deci mai am doar 5 saptamani ca am ales cezariana si mi-a zis ca se va putea face cu 14 decembrie, DPN meu este pe 27 decembrie....dar eu zic ca are importanta cand are loc intalnirea si nu data probabila.

Cat despre burtici...a mea pare a fi cea mai mare pana acuma...sa ma laud si eu cu ceva...oricum eu am inceput cu burta mare ca sunt peste limita legal admisa cu kg...asa ca...va pup si astept negresa de la mama ca m-ati terminat cu prajiturile saptamana asta

33+ Luca Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Seara buna

Ma inscriu si eu in concurs...cu o burtica de 101 cm.

Apropo de prenatal...cam cat se ia?85%din salariu brut? sau cum?

Azi va ofer gogosi.

31+
Saptamana28

Mergi la inceput